Přejít na obsah

Petrova OII - RS Look

Doporučené příspěvky

Díky všem, jsem rád, že se líbí.

SirMike:

Kontrola tlaku v pneu není nikterak složitá na dodělání. Stačí zapojit 4 dráty, přičemž 3 z nich připojíš k vedlejšího tlačítka ESP a poslední drát táhneš do jednotky ABS. Pak už jen nakoduješ.

K těm plechům, už jsem to takhle dělal na několika autech a nikdy jsem s tím neměl problém. Nejprve jsem je stříknul plničem, pak barvou a nakonec lakem.

Kotouče jsou pěkné protože jsem dával nové brzdy z RS ale trochu jsem si s nimi pohrál.

Nejprve jsem je "vykoupal" v zinkové barvě aby se barva dostala i do drážek a pak jsem je stříknul stříbřenkou na výfuky :D Nakonec jsem nožíkem oškrábal barvu z dosedacích ploch.

Už jsem to takhle dělal u rodičů na Yetim a tam to je už přes rok (i přes zimu) a jsou pořád stejné jak když jsem je nastřikal.

Jinak jsem si poslední dobou hrál s myšlenkou zda dát či nedát RS zadní křídlo. Nakonec jsem usoudil, že by tam nebylo pěkné. Nechám to tak jak to je teď.

Teďka mě ale čeká výměna oleje v DSG převodovce, nevím zda to vyměnit doma nebo to dát do aut. servisu.

Odkaz ke komentáři

petr_lo: Aha, tak to bude asi tím, že já jsem ty plechy tehdy vzal nějakým červeným sprejem z OBI. :) Z kotoučů se určitě poučím pro příště. Takhle čerstvě to totiž vypadá zase o level jinde. Super! ;)

Čistě náhodou netušíš jak by se daly už trochu zašlý kotouče zase takhle pěkně "vyleštit"? Na tý vrchní hraně je nějaká hnusná hnědá vrstva špíny/asi rzy... V rodině jsme měli Hondu Legend, tam tyhle horní plochy byly schovaný pod plastovým krytem (stejně tak třmeny). To byla na pohled jiná báseň i po třech letech a sto tisících...

Odkaz ke komentáři
  • o 4 týdny později...
  • o 3 týdny později...

kraclik: Díky a rád jsem tě poznal. Musíme s dohodnou a dát řeč, jinak ta tvoje taky moc pěkně vymazlená.

Dnes jsem si udělal chvilku čas a po dlouhé době umyl mazlíka. Použita kosmetika (Dodo Juice). Jinak aktuálně mazlík vypadá takto:

Jinak kdyby někdo z Vás věděl o rámečku kolem řadící páky DSG (nění stejný s manuálem) tak dejte, prosím, vědět - to jedině mi chybí aby to bylo komplet. Díky.

Dekor je karbon z facelifta.

post-1952-0-90724500-1342381494_thumb.jpg

post-1952-0-47411700-1342381520_thumb.jpg

post-1952-0-15788200-1342381544_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
  • o 2 měsíce později...

kraclik: Díky a rád jsem tě poznal. Musíme s dohodnou a dát řeč, jinak ta tvoje taky moc pěkně vymazlená.

Dnes jsem si udělal chvilku čas a po dlouhé době umyl mazlíka. Použita kosmetika (Dodo Juice). Jinak aktuálně mazlík vypadá takto:

Jinak kdyby někdo z Vás věděl o rámečku kolem řadící páky DSG (nění stejný s manuálem) tak dejte, prosím, vědět - to jedině mi chybí aby to bylo komplet. Díky.

Dekor je karbon z facelifta.

Koukám, že si vyměnil plast středovýho panelu. Sehnal jsi dekor carbon? Já totiž mám lišty v karbonu, ale celý střed je černý tak scháním jestli se to vůbec dělá...

Odkaz ke komentáři

vevca: Diky, bohuzel jsou to jen halogeny. Jednu dobu jsem to i zvazoval dodelat xena ale vim co to da prace. Uz jsem to nekolikrat delal na jinych autech. Navic uz takhle jsem to delal asi mesic, mam na to cas jen o vikendu a tim, ze jsem si to i sam strikal tak se to docela casove protahlo. Dodelany jsou ale ostriky svetel.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...