Guest Honza SLX Odesláno Březen 9, 2012 Sdílet Odesláno Březen 9, 2012 Hezký den všem, po důkladném prozkoumání tohoto fóra všemi vyhledávacími hesly, která mě napadla, jsem se rozhodl založit nové téma - podobné jsem bohužel nenašel. Mám svou O. necelý měsíc. Pár much to auto má, ale celkově vysoká spokojenost! Kosmetická vada, která mě trochu žere, je vystižena fotkou níže. Mřížky průduchů ventilace nefungují 100%. Když nastavuji sklon lopatek kolečkem, jedna lopatka se neotáčí - takže zůstává v jiné poloze nebo ji musim ručně otočit samostatně (jde to lehce). Na každém ze 4 průduchů se takto jedna lopatka neotáčí Máte s tím někdo podobnou zkušenost? Dá se to nějak opravit na koleni, nebo je nutné kupovat nové díly? Děkuji za vaše rady. Honza 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Březen 9, 2012 Sdílet Odesláno Březen 9, 2012 Mám sice O1 ještě s tou starou přístrojovkou,ale princip ovládání ofuku je stejný.Mě se jednou stalo,že mi to vyskočilo-tak jsem to vytáhl rozebral spravil a nacvakl. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Honza SLX Odesláno Březen 9, 2012 Sdílet Odesláno Březen 9, 2012 To zní velmi jednoduše a nadějně :pivo:Jediný dotaz... Jak to vycvaknu? Vypáčit opatrně šroubovákem okolo nebo je na to nějaký fígl pro jemnou prácičku? B) Mám sice O1 ještě s tou starou přístrojovkou,ale princip ovládání ofuku je stejný.Mě se jednou stalo,že mi to vyskočilo-tak jsem to vytáhl rozebral spravil a nacvakl. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
miklisek Odesláno Březen 9, 2012 Sdílet Odesláno Březen 9, 2012 Je to vcelku jednoduchý, ale chce to grif a trochu trpělivosti a nervat to přes. Návod je zde: http://www.skodaoctavia.cz/clanek/demontaz-ofuku . Jinak počítej s tím, že to nebude vyskočený, ale budou ulámaný vodící čepy lamel. Na vrakáčí určitě seženeš tyhle ofuky, stačí koupit i jen jakýkoliv boční, lamely jsou totiž stejný. Rozebrat ofuky a prasklé lamely vyměnit je otázka 15min. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Březen 10, 2012 Sdílet Odesláno Březen 10, 2012 Taky mam jednu prasklou, kdyby někomu jedna zbyla a byl by tak hodnej a chtěl mi jí poslat poštou napište. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fryman Odesláno Leden 7, 2014 Sdílet Odesláno Leden 7, 2014 Vitajte, dneska jsem demontoval mřížky kvůli přestříkání (ladím si interier do červena) a zjistil jsem, že mám taky na 4 lamelách olámaný vodící čepy. Zůstaly zaseklý v tom vodítku, tak jsem je chtěl přilepit, jenže lepidla, co mám doma na ten plast moc nechytají. Nahřál jsem teda špendlík a nad svíčkou (nahříval jsem při tom i tu lamelu) jsem ho zasunul do lamely místo vodítka a pak ho ucvakl na potřebnou délku. Pájkou jsem to ještě trošku poladil, ať to tam pořádně drží a funguje to. Tak jestli je někdo kutil nebo chudý student jako já, může to udělat stejně. Důležité je ale vrazit tam ten špendlík pod úhlem 90°, jinak bude lamela vyskakovat při otáčení. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.