TomasB Odesláno Březen 10, 2012 Sdílet Odesláno Březen 10, 2012 Minulej víkend mně pěkně nadzvedlo, když jsem byl v AFI Palace, koupil jsem si v LUGGI košili a u Blažka další 6 košil a jedno polotričko, plus ještě něaké drobnosti. Utratil jsem tam celkem slušnej peníz a po 1,5 hodině jsem vyjížděl z garáží. Jaké bylo mé překvapení, když jsem strčil parkovací lístek do závory a ono nic, tak znova a ono zase nic, tak potřetí a koukám, že mi to píše, že mám zaplatit. Myslel jsem, že to je nějaká chyba, protože dříve byly 3 hodiny o víkendu zdarma, později to zkrátili na dvě. No jasně, už je jen hodina zdarma! Příjde mi to nehorázné, jedu si k někomu něco koupit a on po mně chce prachy za to, že si tam něco jedu koupit??? Tak jsem zkonstatoval, že na AFI už seru. Z principu. To je přece absurdní, za chvíli budou chtít vstupné do obchodu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MichalF Odesláno Březen 10, 2012 Sdílet Odesláno Březen 10, 2012 Ty voe tvoje starosti bych chtel mit ! Tak parkuj jinde, nebo jezdi jinam. Proste tam lidi stojej celej den a ani tam nejsou treba v tech obchodech, tak to takto omezili ,,, nic prekvapiveho ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Březen 10, 2012 Sdílet Odesláno Březen 10, 2012 Mě teda rozladilo číst tenhle nesmysl, to myslíš vážně??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Březen 10, 2012 Sdílet Odesláno Březen 10, 2012 (upraveno) To sis toho moc nekoupil, nekdy budeme muset jit nakupovat spolu. :) Dalsi clovek, co si mysli, ze ma nasporino, a pritom mu vadi dat 10 Kc za parkovani. :D Miluju Cechy. Upraveno Březen 10, 2012 uživatelem houmik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Březen 10, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 10, 2012 Řeknu to takhle, raději pojedu 100km jinam, než platit 10,- za to, že k někomu do obchodu vůbec vlezu. A půl dne tam nikdo nestál zadarmo, protože před tou poslední změnou byly 2 hodiny zdarma a při nákupu za min. 100,- byla 3 hodina zdarma. To už se nějak dalo a bylo pochopitelné. Tam je ten záměr úplně jiný, a to vydělávat na parkovném od těch co si tam přijedou nakoupit. A není to 10,- , ale 30,-/h ;) houmik: jen tak na okraj, u Blažka košile stojí 1500,- a Luggi je to samé. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Murder Odesláno Březen 10, 2012 Sdílet Odesláno Březen 10, 2012 Ty vo*e to s*ru magi v kostkách. Fakt tak drahý jo? Hmm tak to závidím. Ty se mááááš. Kde je ten blijící smajlík??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Březen 10, 2012 Sdílet Odesláno Březen 10, 2012 Mě teda rozladilo číst tenhle nesmysl, to myslíš vážně??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Březen 10, 2012 Sdílet Odesláno Březen 10, 2012 houmik: jen tak na okraj, u Blažka košile stojí 1500,- a Luggi je to samé. Tak to ses moc nepredvedl, ja si chodim pro kosile jednou tak drahy. :) Co tam mame dal? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Březen 10, 2012 Sdílet Odesláno Březen 10, 2012 Ja nakupuji u vietnamcu košile za stopade a ti po mně ještě nikdy parkovne nechtěli :D asi maji větší vývar z te košile jak v afi palace, tak nepotřebuji peníze z parkovného. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Peetrs Odesláno Březen 10, 2012 Sdílet Odesláno Březen 10, 2012 Pane Vy jste střelec! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Březen 10, 2012 Sdílet Odesláno Březen 10, 2012 O cem je ta debata... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Březen 10, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 10, 2012 nechápu, že je vám úplně jedno a jste ochotni se takto principiálně nechat ojebávat. Kdyby se lidi šprajcli, tak by to velmi rychle bylo grátis a ještě by škemrali. To vám je fakt jedno, že fakticky to je placení za vstup do obchodu??????!!!!! Nechápu vás ani trošku. Já si tedy najdu jinej lokál, kde po mně za vstup do obchodu nikdo nebude chtít vstupné! Jde o princip! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mira Odesláno Březen 11, 2012 Sdílet Odesláno Březen 11, 2012 Tome jsou to vyděrači....hele ale u vjezdu jak mačkáš tlačítko a leze ti lístek je napsané že od .1.3.2012 je hodka zadara a zbytek seplatí 30 ti kčs:-))mohl jsi číst a věděl by jsi a mohl jsi ušetřit aspoň nerva:-)ono a kde jinde tam zaparkovat že? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
FRANK Odesláno Březen 11, 2012 Sdílet Odesláno Březen 11, 2012 O cem je ta debata... O ničem.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
italik Odesláno Březen 11, 2012 Sdílet Odesláno Březen 11, 2012 Tohle tema by se dalo prevest i na parkovani u sjezdovek apd.Je to asi o nicem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Březen 11, 2012 Sdílet Odesláno Březen 11, 2012 Dejte to někdo do plivárny ,moderátoři nechrápejte!!! :D :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Peetrs Odesláno Březen 11, 2012 Sdílet Odesláno Březen 11, 2012 Asi chodíš do blbejch obchoďáků v blbým městě, co se dá dělat...nebo zaparkovat na okraji města a došlápnout zbytek pěšky, ještě bys udělal něco pro své zdraví po cestě si zanadáváš jak je svět špatný, aby rychleji utekla... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Březen 11, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 11, 2012 Italik: to vůbec ne, to je něco jiného. Nemám problém s tím, že se obvykle platí parkování u ZOO, hradů, různých akcí a podobně, ale mám velký problém akceptovat placení jakékoliv částky za parkování v obchoďáku. A kecy o tom, že při těch 2 hodinách +1 zdarma při nákupu nebylo kam zaparkovat je pičovina, protože se mi nestalo, že bych tam nezaparkoval. Čili o čem to je? Jen a jen zvýšit výnosy. Takže co, však ti co si sem přišli nakoupit, tak nám ještě zaplatí vlezný, vždyť jsou to hlupáci, kteří si to nechají líbit. Jezdil jsem tam od otevření AFI a za poslední 2 roky jsem tam spolehlivě ročně utratil mezi 50-100tkč, ty prostě utratím jinde. Jenže takhle je potřeba, aby se chvala většina lidí a ony by je tyhle nápady přešly. Jen se tak zeptám, máte někde po ČR taky zpoplatněný parkování v obchoďácích? V ČR jsem se s tím ještě nesetkal, kromě AFI. Mimo ČR na to občas narazím. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
italik Odesláno Březen 11, 2012 Sdílet Odesláno Březen 11, 2012 Ja mam zkusenost jen z Nemecka a to z Degendorfu kde si vemes parkov. listek na parkovisti. Ten po odchodu z obchodaku odevzdas, dostanes jinej a ten te z park. pusti zdarma. A neutracej tolik :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Morgaine Odesláno Březen 11, 2012 Sdílet Odesláno Březen 11, 2012 Kde se parkuje u sjezdovky zapeníze? to se mi ještě nestalo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Březen 11, 2012 Sdílet Odesláno Březen 11, 2012 Mě osobně taky sere, když musím zaplatit parkovné v obchodě kam si jdu nakoupit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Březen 11, 2012 Sdílet Odesláno Březen 11, 2012 v Česku velice často, v západní EU nikde, navíc skibus zdarma, když už se ti nepodaří zaparkovat u lanovky a musíš na parkoviště, které je dál 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zdsamct Odesláno Březen 11, 2012 Sdílet Odesláno Březen 11, 2012 taky z toho nejsem nadsenej jinak nejezdi v brne do vankovky, tam se taky vybira ... a mozna si udelej nove tema kde budes psat co a za kolik mas, aby to bylo pekne pohromade a nemuselo se to hledat po celym foru 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Morgaine Odesláno Březen 11, 2012 Sdílet Odesláno Březen 11, 2012 (upraveno) Já s parkováním v obchoďácích nemám problém. Nesnáším nakupování, takže jsem za hodinu odkudkoliv venku. Díky tomu během jednoho dne stihnu i víc nákupních center, když něco nemůžu sehnat nebo neodpovídá mým představám. Vždycky přesně vím, co sháním, do kterých obchodů půjdu a pořád jsou ještě nápní centra, kde parkování není omezeno. Upraveno Březen 11, 2012 uživatelem Morgaine 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Březen 11, 2012 Sdílet Odesláno Březen 11, 2012 :lool: Jo chlap je lovec, ten se prostě na něco zaměří a to si vezme a hotovo nakoupeno. Jenže když tam jdeš se ženou (sběrač) tak si v háji protože ta vybírá a dělá zásoby... :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Morgaine Odesláno Březen 11, 2012 Sdílet Odesláno Březen 11, 2012 Tak jsem asi chlap, ale já se za to nestydím. Nikdy jsem nepopírala, že jsem muž v ženském těle. :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Březen 11, 2012 Sdílet Odesláno Březen 11, 2012 (upraveno) Zabijak: to se povedlo!!! :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: Terko: on neví že jsi žena! :lool: :lool: :lool: Upraveno Březen 11, 2012 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Březen 11, 2012 Sdílet Odesláno Březen 11, 2012 No teď už jo :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
italik Odesláno Březen 11, 2012 Sdílet Odesláno Březen 11, 2012 Kde se parkuje u sjezdovky zapeníze? to se mi ještě nestalo. Na Sumave za 100kc. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Březen 11, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 11, 2012 v Česku velice často, v západní EU nikde, navíc skibus zdarma, když už se ti nepodaří zaparkovat u lanovky a musíš na parkoviště, které je dál Jardo, já jsem se s placeným parkováním v obchoďáku mimo ČR setkal. V Budapešti, ve Švýcarsku a myslím i ve Frankfurtu jsem platil. Ale tohle nějak překousnu, i když se mi to nelíbí. To je jako kdybych si nechával platit za to, že někomu vypracuju nabídku... Já s parkováním v obchoďácích nemám problém. Nesnáším nakupování, takže jsem za hodinu odkudkoliv venku. Díky tomu během jednoho dne stihnu i víc nákupních center, když něco nemůžu sehnat nebo neodpovídá mým představám. Vždycky přesně vím, co sháním, do kterých obchodů půjdu a pořád jsou ještě nápní centra, kde parkování není omezeno. Tak to já buď nakupuju co se mi líbí a nebo když něco sháním, tak jsem schopen sakra dlouho vybírat. Mezi extrémy patřil kabát, ten jsem scháněl snad 2 roky než jsem našel co jsem chtěl. Nakupuju rád a nerad u toho spěchám, mám rád, když je to v klidu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.