Přejít na obsah

Parkování v obchodním domu (OC) – Jaké jsou Vaše zkušenosti?

Doporučené příspěvky

Minulej víkend mně pěkně nadzvedlo, když jsem byl v AFI Palace, koupil jsem si v LUGGI košili a u Blažka další 6 košil a jedno polotričko, plus ještě něaké drobnosti. Utratil jsem tam celkem slušnej peníz a po 1,5 hodině jsem vyjížděl z garáží. Jaké bylo mé překvapení, když jsem strčil parkovací lístek do závory a ono nic, tak znova a ono zase nic, tak potřetí a koukám, že mi to píše, že mám zaplatit. Myslel jsem, že to je nějaká chyba, protože dříve byly 3 hodiny o víkendu zdarma, později to zkrátili na dvě. No jasně, už je jen hodina zdarma!

Příjde mi to nehorázné, jedu si k někomu něco koupit a on po mně chce prachy za to, že si tam něco jedu koupit??? Tak jsem zkonstatoval, že na AFI už seru. Z principu.

To je přece absurdní, za chvíli budou chtít vstupné do obchodu...

Odkaz ke komentáři

To sis toho moc nekoupil, nekdy budeme muset jit nakupovat spolu. :)

Dalsi clovek, co si mysli, ze ma nasporino, a pritom mu vadi dat 10 Kc za parkovani. :D Miluju Cechy.

Upraveno uživatelem houmik
Odkaz ke komentáři

Řeknu to takhle, raději pojedu 100km jinam, než platit 10,- za to, že k někomu do obchodu vůbec vlezu.

A půl dne tam nikdo nestál zadarmo, protože před tou poslední změnou byly 2 hodiny zdarma a při nákupu za min. 100,- byla 3 hodina zdarma. To už se nějak dalo a bylo pochopitelné. Tam je ten záměr úplně jiný, a to vydělávat na parkovném od těch co si tam přijedou nakoupit.

A není to 10,- , ale 30,-/h ;)

houmik: jen tak na okraj, u Blažka košile stojí 1500,- a Luggi je to samé.

Odkaz ke komentáři

nechápu, že je vám úplně jedno a jste ochotni se takto principiálně nechat ojebávat. Kdyby se lidi šprajcli, tak by to velmi rychle bylo grátis a ještě by škemrali. To vám je fakt jedno, že fakticky to je placení za vstup do obchodu??????!!!!! Nechápu vás ani trošku. Já si tedy najdu jinej lokál, kde po mně za vstup do obchodu nikdo nebude chtít vstupné! Jde o princip!

Odkaz ke komentáři

Italik: to vůbec ne, to je něco jiného. Nemám problém s tím, že se obvykle platí parkování u ZOO, hradů, různých akcí a podobně, ale mám velký problém akceptovat placení jakékoliv částky za parkování v obchoďáku. A kecy o tom, že při těch 2 hodinách +1 zdarma při nákupu nebylo kam zaparkovat je pičovina, protože se mi nestalo, že bych tam nezaparkoval. Čili o čem to je? Jen a jen zvýšit výnosy. Takže co, však ti co si sem přišli nakoupit, tak nám ještě zaplatí vlezný, vždyť jsou to hlupáci, kteří si to nechají líbit.

Jezdil jsem tam od otevření AFI a za poslední 2 roky jsem tam spolehlivě ročně utratil mezi 50-100tkč, ty prostě utratím jinde. Jenže takhle je potřeba, aby se chvala většina lidí a ony by je tyhle nápady přešly.

Jen se tak zeptám, máte někde po ČR taky zpoplatněný parkování v obchoďácích? V ČR jsem se s tím ještě nesetkal, kromě AFI. Mimo ČR na to občas narazím.

Odkaz ke komentáři

Já s parkováním v obchoďácích nemám problém. Nesnáším nakupování, takže jsem za hodinu odkudkoliv venku. Díky tomu během jednoho dne stihnu i víc nákupních center, když něco nemůžu sehnat nebo neodpovídá mým představám. Vždycky přesně vím, co sháním, do kterých obchodů půjdu a pořád jsou ještě nápní centra, kde parkování není omezeno.

Upraveno uživatelem Morgaine
Odkaz ke komentáři

v Česku velice často,

v západní EU nikde, navíc skibus zdarma, když už se ti nepodaří zaparkovat u lanovky a musíš na parkoviště, které je dál biggrin.gif

Jardo, já jsem se s placeným parkováním v obchoďáku mimo ČR setkal. V Budapešti, ve Švýcarsku a myslím i ve Frankfurtu jsem platil. Ale tohle nějak překousnu, i když se mi to nelíbí. To je jako kdybych si nechával platit za to, že někomu vypracuju nabídku...

Já s parkováním v obchoďácích nemám problém. Nesnáším nakupování, takže jsem za hodinu odkudkoliv venku. Díky tomu během jednoho dne stihnu i víc nákupních center, když něco nemůžu sehnat nebo neodpovídá mým představám. Vždycky přesně vím, co sháním, do kterých obchodů půjdu a pořád jsou ještě nápní centra, kde parkování není omezeno.

Tak to já buď nakupuju co se mi líbí a nebo když něco sháním, tak jsem schopen sakra dlouho vybírat. Mezi extrémy patřil kabát, ten jsem scháněl snad 2 roky než jsem našel co jsem chtěl. Nakupuju rád a nerad u toho spěchám, mám rád, když je to v klidu.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...