Milin Odesláno Březen 10, 2012 Sdílet Odesláno Březen 10, 2012 Ahoj všem. Kupuji Octavii I combi r.v. 2003, která nemá hagusy. Doporučíte mi nějaký střešní nosič? Nebo se poohlédnout po hagusech? Děkuji Vám za příspěvky a doporučení. Milin 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Chlebik Odesláno Květen 15, 2012 Sdílet Odesláno Květen 15, 2012 Ahoj všem. Kupuji Octavii I combi r.v. 2003, která nemá hagusy. Doporučíte mi nějaký střešní nosič? Nebo se poohlédnout po hagusech? Děkuji Vám za příspěvky a doporučení. Milin Zdarvím ;) Koupil jsi už nějaký nosič? Taky se pomalu porozhlížím po nějakém na léto, rád bych naše bicykly vozil na střeše.. Asi bych to viděl na něco takovéhoto anebo HAKR Otázkou pak je dohledat dobrou cenu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Milin Odesláno Květen 15, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 15, 2012 Ahoj. Musíš si ale dát pozor na správný výběr. Odkazy, které jsi uvedl jsou na střešní nosiče pro přípravu ve střeše... Já se potýkám s problémem, že mám combi bez hagusů a samozřejmě i bez přípravy ve střeše, která je standardní u liftbacku. Musím hledat skoro jehlu v kupce sena, protože je jich málo na výběr... http://www.nosice.com/stresni-nosice/skoda/octavia-i-pod-lem-dveri/3456.html 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Chlebik Odesláno Květen 15, 2012 Sdílet Odesláno Květen 15, 2012 Tak to promiň za spam. Mám přípravu na střeše, tam je výběr docela solidní.. Ať se ti podaří dobře vybrat ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JOHAN Odesláno Květen 15, 2012 Sdílet Odesláno Květen 15, 2012 Používám HAKR do přípravy. U kombíku bych šel asi spíš do hagus. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Krookous Odesláno Červen 15, 2012 Sdílet Odesláno Červen 15, 2012 Ahoj všem. Objednal jsem si střesní nosič, včera mi přišel, byl jsem nadšený z toho, jak to je pěkně udělaný, ale jsem se tak zamyslel, jak to vlastně přidělám :/ Po přečtení tohoto vlákna jsem si uvědomil, že jsem koupil asi pěknou blbost :( Mam kombíka bez hágusů a tim pádem nemam ani přípravu ve střeše. A já jsem koupil zahrádku do přípravy ve střeše.. :/ Co teď, jde to nějak doupravit, nebo to budu muset prodat, sehnat hagusy a koupit zahrádku na hagusy..? Protože mít to za lem dveří se mi moc nechce.. :/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červen 15, 2012 Sdílet Odesláno Červen 15, 2012 tak to tě nepotěším, ale jedině prodat.. respektive to zkus vrátit, pokud si kupoval nové z e-shopu, máš 14denní lhůtu na vrácení zboží bez udání důvodu ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Krookous Odesláno Červen 15, 2012 Sdílet Odesláno Červen 15, 2012 Právě, že to bylo z bazos.cz za dobrou cenu a v super stavu, tak jsem měl radost.. Ale nic z toho nebude :D A co teď, asi sehnat ty hagusy a dodělat co? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červen 15, 2012 Sdílet Odesláno Červen 15, 2012 jj, já budu taky kupovat hagusy ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Krookous Odesláno Červen 15, 2012 Sdílet Odesláno Červen 15, 2012 Dobře, začnu schánět. Popř. když by jsi měl nějaký tip, tak je beru s tebou... :) A montáž můžeme potom udělat spolu :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červen 15, 2012 Sdílet Odesláno Červen 15, 2012 http://auto.bazos.cz/inzerat/15629322/Hagusy-Octavia.php http://auto.bazos.cz/inzerat/15705957/skoda-octavia-1-hagusy.php Liberec ;) já je budu kupovat tak před zimou ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Krookous Odesláno Červen 15, 2012 Sdílet Odesláno Červen 15, 2012 Aha, dobře, mrknu a vrhnu se na to no 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Chlebik Odesláno Červen 15, 2012 Sdílet Odesláno Červen 15, 2012 O tu zahrádku do přípravy bych měl zájem. Více SZ ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Roman1173 Odesláno Červen 15, 2012 Sdílet Odesláno Červen 15, 2012 Chlapy při koupy a následný montáži hágusů bacha na plastové(gumové podložky) mezi ně a střechu,soused je tam nemá a vypadá to strašně.Koukal jsem že je málokdo prodává s hágusama. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Krookous Odesláno Červen 16, 2012 Sdílet Odesláno Červen 16, 2012 Díky za upozornění, dám si na to pozor při výběru.. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Krookous Odesláno Červen 26, 2012 Sdílet Odesláno Červen 26, 2012 Tak již konečně došlo na to, že koupím hágusy... Jeden prodejce tady od nás to bude sundávat přímo z auta, takže by tam mělo být vše potřebné pro instalaci, ale raději si to pohlídám a zkontroluji. Ale mam dotazy: - je potřeba to někde nahlásit kvůli STK...? - mam auto jako N1 co znamená, že mam v kufru mřížku a u zadních lampiček - držáků na ruce ve stropě mam takové hlinikové kružky - nevím k čemu to je dobré... Nebude mi to vadit při montáži..? Popř. nějaký návod s fotkami, jak je správně namontovat? Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Krookous Odesláno Červenec 2, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2012 Tak dnes jsem si byl pro hagusy :) Chtěl za ně 1500,- ale když jsem mu řekl, kde má podložky, šrouby tak šel s cenou na 1000,- Cestou domů jsem se stavil ve škodovce, kde jsem si objednal podložky a šrouby a komplet hagusy mně vyjdou cca na 1200,- V sobotu se chystám na montáž. Už jsem našel nějaký návod jak na to, tak jsem na to zvědavý... Ale i tak máte nějaký tip na co si dát pozor krom těch gumových podložek, které tu byli již zmíněny...? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Blejdik Odesláno Říjen 11, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 11, 2012 Ahoj,jelikož nemám na své O1 combi originální podélníky a montovat se mi je nechce,tak se chci zeptat,jestli se tam dají připevnit nějaké příčníky,přímo na rám střechy?Viděl jsem to na jedné O1 combi,jen nevím kde to sehnat,díky něco takového ,akorát je to pro formana : http://autosportslezska.cz/files/imagecache/product_full/hakr0200.jpg 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kracco Odesláno Říjen 11, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 11, 2012 třeba tady http://stresni-nosice-prikryl.cz/_c4509_l2_/stresni-nosice/skoda/octavia-combi/default.aspx 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Krookous Odesláno Říjen 11, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 11, 2012 Ahoj, čeče není lepší si ty hágusy sehnat a dát si je tam...? Já je taky neměl a komplet mně to vyšlo na 1500,- a jsou tam :) Jelikož ta zahrádka je takový provizorní řešení mi příjde a cenově jsi +/- na stejné ceně 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Blejdik Odesláno Říjen 11, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 11, 2012 Zase se mi líbí,že se to dá použít jak na liftback tak na kombi... jelikož v rodině máme i liftback,tak by to bylo možná lepší,jen nevím jak je to ze stabilitou,aby se to na střeše nepohybovalo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vojta Odesláno Březen 11, 2013 Sdílet Odesláno Březen 11, 2013 Ahoj, mám stejný problém octavia kombi bez hagusů. Chci se zeptat jestli jste při montáži hagusů použili stávající nedělené lišty, co jsou na střeše a rozřezali je a nebo jste museli pořídit ty dělené, co patří k hagusům. A ještě ty gumový podložky jsou pod ty hagusy, respektive mezi střechu a konec hagusu? A dají se koupit normálně ve škodovce? ¨ Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Krookous Odesláno Březen 11, 2013 Sdílet Odesláno Březen 11, 2013 Vojta: použil jsem stávají lišty, stačilo si to naměřit a nařezat :) Všechno k hágusům jde koupit ve škodovce.. Já tam také kupoval ty podložky + spodní plech s matkami pro uchybcení :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest ternach Odesláno Duben 22, 2013 Sdílet Odesláno Duben 22, 2013 Montovat se složitě s hagusy nebím, jestli by se mi chtělo, takže za mě nosiče rovnou na střechu. Vyberu asi tady z této nabídky: http://www.tazne.cz/stresni-nosice/skoda/octavia/sedan/ nějaký v ALU provedení. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest trmish Odesláno Listopad 20, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 20, 2013 Zdravím, nechci zakládat nové téma... Mám octávku I combi bez hagusů a mám příčníky přímo na střechu. Můj dotaz je, kam na střechu ty příčníky umístit? Nikde jsem to nenašel... Nějaké centimetry jak daleko od skla atd... Díky moc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LadikRS Odesláno Duben 27, 2014 Sdílet Odesláno Duben 27, 2014 Nevíte, jestli se dají použít nosiče s uchycením za lem dveří i na O1 Liftback? Všude jsem viděl, že to je jen pro Combi a Liftback nikde :( Ty originální krytky se mi vylamovet nechce, aby tam byla potom díra. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mephistopheles Odesláno Duben 27, 2014 Sdílet Odesláno Duben 27, 2014 Original krytky nevylamujes v pravem slova smyslu .... daji se pak nacvaknout zpatky bez problemu, jenom je neztratit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LadikRS Odesláno Duben 30, 2014 Sdílet Odesláno Duben 30, 2014 Aha, já myslel, že se musí vylomit. Tak to jsi mě potěšil. Děkuju :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
dream_less Odesláno Květen 1, 2014 Sdílet Odesláno Květen 1, 2014 tak ja nemám hagusy a dal sem hakr a spokojenost žadny hluk nic a 900 km v pohode aj po nemecku a tam sa jezdí po dalnicích svižne :) a dojel sem full naložený až do lichtenštajnska 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest angelo.driver Odesláno Červenec 8, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2014 tak ja nemám hagusy a dal sem hakr a spokojenost žadny hluk nic a 900 km v pohode aj po nemecku a tam sa jezdí po dalnicích svižne :) a dojel sem full naložený až do lichtenštajnska Kde jsi sehnal tyhle nosiče? Já jsem našel jen nosiče pro úchyty ve střeše. :-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.