Přejít na obsah

Jaký střešní nosič, když nemám hagusy

Milin

Doporučené příspěvky

• o 2 měsíce později...

Ahoj všem. Kupuji Octavii I combi r.v. 2003, která nemá hagusy. Doporučíte mi nějaký střešní nosič? Nebo se poohlédnout po hagusech?

Děkuji Vám za příspěvky a doporučení. Milin

Zdarvím ;)

Koupil jsi už nějaký nosič? Taky se pomalu porozhlížím po nějakém na léto, rád bych naše bicykly vozil na střeše..

Asi bych to viděl na něco takovéhoto

anebo HAKR

Otázkou pak je dohledat dobrou cenu

Odkaz ke komentáři

Ahoj. Musíš si ale dát pozor na správný výběr. Odkazy, které jsi uvedl jsou na střešní nosiče pro přípravu ve střeše... Já se potýkám s problémem, že mám combi bez hagusů a samozřejmě i bez přípravy ve střeše, která je standardní u liftbacku. Musím hledat skoro jehlu v kupce sena, protože je jich málo na výběr... http://www.nosice.com/stresni-nosice/skoda/octavia-i-pod-lem-dveri/3456.html

Odkaz ke komentáři
  • o 5 týdnů později...

Ahoj všem.

Objednal jsem si střesní nosič, včera mi přišel, byl jsem nadšený z toho, jak to je pěkně udělaný, ale jsem se tak zamyslel, jak to vlastně přidělám :/

Po přečtení tohoto vlákna jsem si uvědomil, že jsem koupil asi pěknou blbost :( Mam kombíka bez hágusů a tim pádem nemam ani přípravu ve střeše. A já jsem koupil zahrádku do přípravy ve střeše.. :/

Co teď, jde to nějak doupravit, nebo to budu muset prodat, sehnat hagusy a koupit zahrádku na hagusy..? Protože mít to za lem dveří se mi moc nechce.. :/

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Tak již konečně došlo na to, že koupím hágusy... Jeden prodejce tady od nás to bude sundávat přímo z auta, takže by tam mělo být vše potřebné pro instalaci, ale raději si to pohlídám a zkontroluji.

Ale mam dotazy:

- je potřeba to někde nahlásit kvůli STK...?

- mam auto jako N1 co znamená, že mam v kufru mřížku a u zadních lampiček - držáků na ruce ve stropě mam takové hlinikové kružky - nevím k čemu to je dobré... Nebude mi to vadit při montáži..?

Popř. nějaký návod s fotkami, jak je správně namontovat?

Díky :palec:

Odkaz ke komentáři

Tak dnes jsem si byl pro hagusy :) Chtěl za ně 1500,- ale když jsem mu řekl, kde má podložky, šrouby tak šel s cenou na 1000,- :pivo:

Cestou domů jsem se stavil ve škodovce, kde jsem si objednal podložky a šrouby a komplet hagusy mně vyjdou cca na 1200,- :palec:

V sobotu se chystám na montáž. Už jsem našel nějaký návod jak na to, tak jsem na to zvědavý... Ale i tak máte nějaký tip na co si dát pozor krom těch gumových podložek, které tu byli již zmíněny...?

:pivo:

Odkaz ke komentáři
  • o 3 měsíce později...
  • o 4 měsíce později...

Ahoj,

mám stejný problém octavia kombi bez hagusů. Chci se zeptat jestli jste při montáži hagusů použili stávající nedělené lišty, co jsou na střeše a rozřezali je a nebo jste museli pořídit ty dělené, co patří k hagusům.

A ještě ty gumový podložky jsou pod ty hagusy, respektive mezi střechu a konec hagusu? A dají se koupit normálně ve škodovce? ¨

Díky

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...
  • o 6 měsíců později...

Zdravím,

nechci zakládat nové téma... Mám octávku I combi bez hagusů a mám příčníky přímo na střechu. Můj dotaz je, kam na střechu ty příčníky umístit? Nikde jsem to nenašel... Nějaké centimetry jak daleko od skla atd... Díky moc

Odkaz ke komentáři
  • o 5 měsíců později...
  • o 2 měsíce později...
Guest angelo.driver

tak ja nemám hagusy a dal sem hakr a spokojenost

žadny hluk nic a 900 km v pohode aj po nemecku a tam sa jezdí po dalnicích svižne :)

a dojel sem full naložený až do lichtenštajnska

Kde jsi sehnal tyhle nosiče? Já jsem našel jen nosiče pro úchyty ve střeše. :-(

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...