Přejít na obsah

4.OCTAVIA SRAZ 2012

vittorio

Doporučené příspěvky

Veškeré nálepky OC lze u Vitta zakoupit a ty barevné srazové, které jsou na každý ročník celorepublikového srazu OC dostal každý při vjezdu v té igelitce B)

Aha.No já jsem nic nedostal.Platil jsem předem na účet a ráno sem šel na nákup do města a číslo auta jsem měl již na skle.Takže to událi za mě :D Napíšu mu a musím ji mít :)

Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek

tož dobré to bylo :) děkujeme prezidentovi a jeho rodině, za organizaci a služby

díky Jardovi za pivo v pátek a za maso naprostej luxus a díky Ol@fovi za slaninu, Jimově asijské ženě za perník :pivo: :D a Alešově ženě za trůůbičky :palec:

a ono v pátek pršelo? ničemu to nevadilo!!

spaní sice děs, ale na jednu noc? naprosto v pohodě :)

Odkaz ke komentáři

no ja jsem pak daval ty tasky, musim evychytat aby patecni lidi vzdycky pak v sobotu rano zasli za mnou pro igelitku :D

No já byl poprvé :).Takže sem absolutně nevěděl co se má dít.A pardálové my nic neporadili,páč byli ještě všichni ráno ožralí z tý pěnovky.Tak sem si ani nevyzdvednul večer ty steaky co sem platil :D Dva vám tam museli přebejvat nebo je někdo snědl za moje prachy :D Ale to nebylo tím,že sem se bál zeptat,ale kvůli tomu že už při předávání pohárků sem měl 40 stupnů teploty a musel sem letět dom do postele :)

Odkaz ke komentáři

tak nekdo dostal pohar a nekdo ....... :D :D :D :D :D

ještě že nejsem vůbec vztahovačnej Ondro.. :lol:

díky za super sraz, i když jsem to zabalil trochu dříve.. :huh:

MOC děkuju rodině prezidenta a ostatním pomahačům :palec:

Těším se na příští rok.. !!

Jo a nevím kdo byli guitars guys ale hráli výborně.. :palec: :palec: jen si příště musím sednout dál od repráku :lol:

ps: hele ty stydlivej cukrář z Liberce.. neboj se a někam si musíš přisednout, každej z nás přijel na sraz poprvé a nikoho neznal ;)

Odkaz ke komentáři

Taky musim uznat Super víkend celá rodina si to užila i synátoři hlavně ten starší si tam našem min 2. Kamarády nějakyho Klučíka jak říkal a hlavně BAZYHO dělali spolu kraviny až jsem se divil ;) BAZY měl docela výdrž :lool:

Jen Mě zpětně zamrzelo že vlastně z pulky ani netušim z kým jsem Kecal .... večír zpíval atd... :o njn snad příště

Ale jinak SUPER už se těšim na další Sraz, škoda že je až za ROK .... :(

Odkaz ke komentáři

Taky musim uznat Super víkend celá rodina si to užila i synátoři hlavně ten starší si tam našem min 2. Kamarády nějakyho Klučíka jak říkal a hlavně BAZYHO dělali spolu kraviny až jsem se divil ;) BAZY měl docela výdrž :lool:

Jen Mě zpětně zamrzelo že vlastně z pulky ani netušim z kým jsem Kecal .... večír zpíval atd... :o njn snad příště

Ale jinak SUPER už se těšim na další Sraz, škoda že je až za ROK .... :(

Jestli to byl ten co do Bazyho a do mně kopal, dal mi pěstí do oka tak že mi spadly brejle a podobný srandy, tak to si hrál s mým Vojtou :D Lítali tam v noci jak raraši. Vojta si tam našel i "babu", a sice Sejviho malou. No a s Alessiho synovce, byť je ten jeho tuším Tomáš o 3 roky starší, tak si taky hodně spolu hráli. Jednou, když jsem mladýho nemohl najít, tak hrál s Alessiho synovcem, cituji, FOČUS. Pak si taky ještě hrál s holkou od člověka co si nemůžu vybavit přezdívku, ale má tuším OI 1,8T a celou dobu kámošil tuším s Lumenen co má RS 1,8T. Byli jsme všichni společně v sobotu dopoledne na hřišti, protože jsme všichni měli sebou špunty.

Odkaz ke komentáři

jeden z gitarboys byl můj kamarád, co pořád z kufru vytahoval nějaké nástroje, na které samozřejmě uměl zahrát palec.gif má doma v garáži octavii z roku 1960, tak snad příští rok by ji mohl přijet ukázat (pokud zvládne těch 200km v jednom zátahu rolleyes.gif ). Jsem ho namotivoval, když viděl co jsou v octaviaclubu za prima lidi.

Paráda, příští ročník si opět nenecháme ujít wink.gif

Odkaz ke komentáři

:) byla sranda ... jo tak Vojta se jmenuje facka.gif že ho zdravím prcka.. ty jo ten měl ranu... poprve jak jsem ho vzal do rukou tak prvne fajny usmev a pa PRÁÁSK rana do hlavy wallbash.gif dobrý čipera.. jednou budu moci říct že stím klukem co vyhral mistra světa v boxu jsem si hral smich.gifsmich.gifsmich.gif ... fajně bylo..

PŘÍSTĚ BYCH MOŽNÁ NAVRHOVAL UDĚLAT OC CEDULKY S PŘEZDÍVKAMA palec.gifpivo.giflol.gif

Odkaz ke komentáři

:) byla sranda ... jo tak Vojta se jmenuje facka.gif že ho zdravím prcka.. ty jo ten měl ranu... poprve jak jsem ho vzal do rukou tak prvne fajny usmev a pa PRÁÁSK rana do hlavy wallbash.gif dobrý čipera.. jednou budu moci říct že stím klukem co vyhral mistra světa v boxu jsem si hral smich.gifsmich.gifsmich.gif ... fajně bylo..

PŘÍSTĚ BYCH MOŽNÁ NAVRHOVAL UDĚLAT OC CEDULKY S PŘEZDÍVKAMA palec.gifpivo.giflol.gif

Kdepák, Vojta byl ten můj Bazy, ten co nás mlátil byl od BIN78. Mně skoro rozbil brejle :D Můj Vojta byl v modré softshelové bundě.

Já jsem ten co měl na sobě zelenou softshelku

Odkaz ke komentáři

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...