Přejít na obsah

4.OCTAVIA SRAZ 2012

vittorio

Doporučené příspěvky

kategorie - ani nahodou, byste v tom hlasovani pak udelali jeste vetsi bordel :D :D

no to jen aby jsi se nenudil :lol: :lol: ale já to auto fakt překopávat do před FL nebudu :P :P

Presne jsou jen dve kategorie a stejne se naslo tak 5 lidi ktery to napsali opacne

no já zaregistroval jednoho co to napsal naopak, ale já to nebyl :lool: :lool:

Jestli to, že všechny pohárky OII měly octy před FL nebude tím, že jsou prostě hezčí, hlavně ten čumák před FL :o

Věc názoru, ale dohadovat se tu s tebou o tom nebudu :P :P Ale proč potom někteří překopávají před FL na FL :blink: :blink:

Odkaz ke komentáři

Ale proč potom někteří překopávají před FL na FL :blink: :blink:

Protoze nechteji poharek no :lool: :lool: :lool: :lool:

zajimave je i slozeni barev tech aut co se umistili v TOP5 OII 3xbezova a 2xcerna, nevim jestli cerna je nejlepsi :lool: :lool: :lool:. Jestli to spis nebude tim ze az na jednu z tech jsou vsechny na 19" a vsechny relativne slozene dolu, tedy to co dela auto poradnym autem jak tu nekteri pravidelne pronasi.

Odkaz ke komentáři

njn, mě právě jen udivilo, že tam nebyla ani jedna FL :(

Takže plán na příští rok : nabarvit auto na béžovočernou, překopat předek na před FL, nasadit kola s Hummeru a vyhodit tlumiče a pružiny :lol: :lol: :lol:

Výborně shrnutý, zasmál jsem se, máš bod :palec: . Jinak FL a před FL je samo individualni nazor.

Odkaz ke komentáři

Tomasb : hele ty si zase nabizel sex pani prezidentovy na srazu... Tak pomlc..

:D :D coze :o

Ve 22 je už klisna na odpis :lol:

:D :D :D

tomasek : ale ne, jen ta bila de blbe dolu :( ale da se to vydrbat tou houbickou na mouchy...hned prvni den kdy bylo vlhko sem to mel smyt, ale dva dny sem to nestihal a asi to uschlo vic nez bylo zdravo :D

Alespon budes mit duvod ho tam udelat natrvalo ;)

Odkaz ke komentáři

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...