medan Odesláno Září 3, 2009 Sdílet Odesláno Září 3, 2009 Ahoj všem, tak i já se podělím o moji krásku, konečně již dokončenou a hlavně opravenou po mém střetu cca. před 0,5 rokem se srnkou. Menší popis: rok výroby: 2007 najeto: 38 tis. km výbava ze série: no snad vše co u RS jde motor: 2,0 TFSI (160kW), je zde menší čip .. soundgenerátor z Golfa GTI - pro lepší zvuk motoru :D kola: 18" originál + 1,5cm podložky úprava interiéru: série, ale chtěl bych zastavět mini notebook a propojit ho s navigací úpravy exteriér : úprava nárazníku, denní svícení, maska, mračítka, křídlo, ... více viz. foto. Více až bude čas, plánuje se audio atd... :D , ale zatím je čas proti mně. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Září 3, 2009 Sdílet Odesláno Září 3, 2009 Nazdar, asi se tu behem chvilky objevi par lidi a budou ti psat ze stribrna je hnus ze lepsi je cerna, mracitka ze se nelibi, a zenithy ze jsou uz davno za zenithem. Musim rict me ta stribrna porad nejak drzi, mracitka se podle me k tvoji masce narame hodi a zenithy nejak neresim. Celkove se mi to auto hafo libi, hlavne ten tahokov v masce a dole, a ty mlhovky. K tem mlhovkam co to je ? A je to vubec schopne jeste plnit fci mlhovek ? Stejne tak ten SoundGenerator to je to co mas na te jedne fotce z motoroveho prostoru oznaceno cervene? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
medan Odesláno Září 3, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 3, 2009 Nazdar, asi se tu behem chvilky objevi par lidi a budou ti psat ze stribrna je hnus ze lepsi je cerna, mracitka ze se nelibi, a zenithy ze jsou uz davno za zenithem. Musim rict me ta stribrna porad nejak drzi, mracitka se podle me k tvoji masce narame hodi a zenithy nejak neresim. Celkove se mi to auto hafo libi, hlavne ten tahokov v masce a dole, a ty mlhovky. K tem mlhovkam co to je ? A je to vubec schopne jeste plnit fci mlhovek ? Stejne tak ten SoundGenerator to je to co mas na te jedne fotce z motoroveho prostoru oznaceno cervene? JJ původně jsem chtěl modrou metalízu, ale bohužel v době kdy jsem kupoval r.2007 svoji OC II RS mírně jetou, tak modrá byla drahá a bez výbavy , stříbrnou bernou jsem měl už fabii I RS, takže jsem si na ní zvyknul a i vzheldem k tomu, že to auto používám často, tak je ideální na údržnu a opravy Jinak díky, že se líbí dlouho jsem váhal vybíral, atd... než jsem se rozhodnul jak předělat a hlavně jsem chtěl z části originál co nikdo nemá :D V masce a v nárazníku je plast, který imituje včlí plástev, je to obdoba Golf GTI a teďka i nové RS po faceliftu v nárazníku. Mlhovky už to nejsou, už je to jen denní svícení z LED diod s homologací. Mlhovky jsem měl na X autech a je pravda, že za mylhy jsem je vždy pouštěl, ale většinou mi pod dobrými xenony moc nepomohli, takže jsem se rozhodnul je vyměnit za denní svícení, které používám denně :D Soundgenerátor je přesně na té červeně označené fotce, myslel jsem, že zůstanou popisy fotek, ale nezůstali, používá se u Golfa GTI a je to jen na doplnění zvukového efektu motoru, u Škodovky byl zamítnut vzhledem k hluku a k cenovým nákladům. Jedná se o trubku, kde rezonuje vzduch a vytváří se zvukový efekt, celkem příjemný zvuk pro tunera a okolí :D, trubka je napojena na trubku u chladiče vzduchu u turba, vše originál VW a vše jde dobře napojit s originál svorkami. M. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luky Odesláno Září 3, 2009 Sdílet Odesláno Září 3, 2009 zdarec moc celkově moc pěkny autičko . ty led dení světla v mlhovkach je supr a ta mrižka taky neni špatna v tom narazniku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Září 3, 2009 Sdílet Odesláno Září 3, 2009 ahoj vítej..auto celkově moc pěkný ,barvička :D super i mračítka :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jurach Odesláno Září 3, 2009 Sdílet Odesláno Září 3, 2009 Ty LED místo mlhovek vypadají velice pěkně... nemáš nějaký odkaz, kde se to dá sehnat? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Září 3, 2009 Sdílet Odesláno Září 3, 2009 ..dobrá otázka - o něčem takovém už jsem uvažoval dříve, ale napadly mě jen led žárovky. Ale nebyl jsem si jisty, jestli to zas nebude dělat bordel na Maxíku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
medan Odesláno Září 4, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 4, 2009 ..dobrá otázka - o něčem takovém už jsem uvažoval dříve, ale napadly mě jen led žárovky. Ale nebyl jsem si jisty, jestli to zas nebude dělat bordel na Maxíku. Ahoj, na Maxíku to dělá bordel, protože hlasí, že jsou rozbité mylhovky, to ale stačí vyřešit příslušným odporem. Jinak tyhle led světla mají svůj samostatný okruh. Problém byl sehnat je za přijatelnou cenu a s průměrem 90mm. Původně jsem chtěl tyto, ty jsou ale jen 70mm (nevypadalo by to dobře): http://www.e-xenony.cz/vysoce-svitive-led/...ane-sj-288typ2- A na konec jsme sehnal tyhle: http://www.leddennisviceni.cz/index.php?to...24&cat=1056 M. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cooco Odesláno Září 5, 2009 Sdílet Odesláno Září 5, 2009 Ahoj. Je to fešanda! Ten tahokov v nárazníku ju krásne osviežil. A ticho Ti závidím rádio. Do tých hmloviek idem aj ja! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Září 5, 2009 Sdílet Odesláno Září 5, 2009 Moc pěkné.Nejvic se mi líbi ty ledky v mlhovkách.Vypadá to dost suprově 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mobby Odesláno Září 6, 2009 Sdílet Odesláno Září 6, 2009 Vypadá fakt moc exkluzivně.Palec nahoru 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Září 7, 2009 Sdílet Odesláno Září 7, 2009 Moc hezká! Kdybych měl před FL RS nárazník, tak bych neváhal a ty denní bych vyřešil stejně, protože jak jsi psal, mlhovky zapínám jednou za rok, denní potřebuju denně. Maska i včelí plástve jsou super. Kde jsi koupil tak velká oka, u nás na burze jsem našel vždy jen tahokov s menšími oky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Září 7, 2009 Sdílet Odesláno Září 7, 2009 takže nemáš mlhovky??? není to trochu škoda? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ajpservice Odesláno Září 7, 2009 Sdílet Odesláno Září 7, 2009 také chválím.. líbí se mi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luky Odesláno Září 7, 2009 Sdílet Odesláno Září 7, 2009 co maš ještě v planu nějaky upravy ?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CorradoVR6 Odesláno Září 7, 2009 Sdílet Odesláno Září 7, 2009 neostava v tom tahokove hmyz?? v tych mensich asi ano ze? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jozef Jókai Odesláno Září 7, 2009 Sdílet Odesláno Září 7, 2009 A ko je riešená tá čast kde sa skrutkuje to oko pre odtahovanie 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Září 8, 2009 Sdílet Odesláno Září 8, 2009 Moc pěkný auto a leč mě ta mánie dodělávání LED denních svícení moc nebere, tak tohle vkusný řešení se mi fakt líbí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
medan Odesláno Září 13, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 13, 2009 Vypadá fakt moc exkluzivně.Palec nahoru Ahoj, mřížku jsem koupil tady: http://www.sportovniautodoplnky.cz/plastov...-94cm-x-28-3cm/ Na netu se dá najít mřížka s délkou 137cm, ale pozor je to špatný popis všude mají jen 94cm Problém je v tom, že s tak velkými oky nikde není tak dlouhá, tak proto je v nárazníku dělená na dvě části. M. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
medan Odesláno Září 13, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 13, 2009 Moc hezká! Kdybych měl před FL RS nárazník, tak bych neváhal a ty denní bych vyřešil stejně, protože jak jsi psal, mlhovky zapínám jednou za rok, denní potřebuju denně. Maska i včelí plástve jsou super. Kde jsi koupil tak velká oka, u nás na burze jsem našel vždy jen tahokov s menšími oky. Ahoj, mřížku jsem koupil tady: http://www.sportovniautodoplnky.cz/plastov...-94cm-x-28-3cm/ Na netu se dá najít mřížka s délkou 137cm, ale pozor je to špatný popis všude mají jen 94cm Problém je v tom, že s tak velkými oky nikde není tak dlouhá, tak proto je v nárazníku dělená na dvě části. M. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
medan Odesláno Září 13, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 13, 2009 takže nemáš mlhovky??? není to trochu škoda? Nemám a není škoda, jak jsem psal výše a i někdo další, mlhovky zapínám 2x do roka a stejně většinou je důležitá jen ta zadní a naopak denní svícení používám denně a šetřím si tím ostatní žárovky včetně xenonů a samozřejmě je i menší odběr proudu. M. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Září 13, 2009 Sdílet Odesláno Září 13, 2009 opravdu povedená OCTA ty denní světla místo mlhovek jsou opravdu vkusným řešením denního svícení na OII před FL 0 Citovat Odkaz ke komentáři
medan Odesláno Září 13, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 13, 2009 co maš ještě v planu nějaky upravy ?? No jestli bude někdy zase trochu času, tuhle úpravu jsem realizoval v 2 dnech, ale čas jsem na ní hledal 0,5 roku , tak bych chtěl: 1)Udělat audio nic závratného, ale chtělo by to basy (aktivní tuba, vyjímatelná) a trochu lepší repro. 2)Propojit mininotebook s audiem a když půjde, tak i s navigací video, aby šlo pouštět hudbu z něj a taky nějaký ten film pro dlouhé čekání. Notebook bude dělaný do kastlíku a vyjímatelný. 3)Stavitelný nebo pevný podvozek, zde nechci jí nijak extrémně nízko, takových – 35mm by stačilo (jen pružiny nechci), potřebuji, taky někam zajet a vydržet 6x do roka jízdu po D1. 4)Výměna kol, ale zatím mám tyto 2x jednu sadu na zimu a jednu na léto a když jsem jedno někde na cestě u Havlíčkova Brodu rozstřelil viz. obr., tak jsem jen vyměnil ze zimní sady a sehnal jsem za 2 měsíce skoro nové za 1600Kč . 5)Přestavba sání, už jsem zkoušel přímé sání, taky viz. obr (testoval jsem na víku z audi ), ale chci udělat něco jako další obr. sání od KaN, jen nechci za něj dávat 10 000Kč, trubky a filtr mám již připravené. M. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
medan Odesláno Září 13, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 13, 2009 neostava v tom tahokove hmyz?? v tych mensich asi ano ze? Nějaký ten hmyz jsem už pochytal a je to daleko lepší než tahokov (tahokov jsem mýval na fabii), i daleko lépe se to z toho plastu myje. M. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
medan Odesláno Září 13, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 13, 2009 A ko je riešená tá čast kde sa skrutkuje to oko pre odtahovanie Mřížka je dělená a u oka se dá lehce vymontovat, je tam jen trochu přilepená a zbytek je na úchytky. Viz. obr. M. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Září 13, 2009 Sdílet Odesláno Září 13, 2009 Kde jsi koupil tu mřížku? Docela se mi líbí, určitě je hezčí než ten tahokov, co teď mám. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alexas Odesláno Září 13, 2009 Sdílet Odesláno Září 13, 2009 Medan tvoje autíčko se mi dost líbí, fakt pěkný 0 Citovat Odkaz ke komentáři
medan Odesláno Září 13, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 13, 2009 Kde jsi koupil tu mřížku? Docela se mi líbí, určitě je hezčí než ten tahokov, co teď mám. Ahoj, mřížku jsem koupil tady: http://www.sportovniautodoplnky.cz/plastov...-94cm-x-28-3cm/ Na netu je skoro všude a dá se najít mřížka s délkou 137cm, ale pozor je to špatný popis všude mají jen 94cm Problém je v tom, že s tak velkými oky nikde není tak dlouhá, tak proto musí být v nárazníku dělená na dvě části = musí se koupit dvě. M. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
medan Odesláno Září 13, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 13, 2009 Medan tvoje autíčko se mi dost líbí, fakt pěkný Díky :) , jsem rád když se moje úprava líbí i ostatním 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Září 13, 2009 Sdílet Odesláno Září 13, 2009 je to krásná slečna 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.