Neználek Odesláno Červenec 18, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 18, 2012 Jasně, ale to pořešíš až po dovolené ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Červenec 18, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 18, 2012 Klidně ji pošli na mail 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Červenec 18, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 18, 2012 Prozátím žádnou hezkou nemám 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Červenec 18, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 18, 2012 ok,jak bude,pošli 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Červenec 20, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 20, 2012 (upraveno) malickost ktera potesi Upraveno Červenec 20, 2012 uživatelem maros 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Červenec 20, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 20, 2012 :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Červenec 21, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 21, 2012 Už aby došel ten převodník ať to můžu odzkoušel v kompletu. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Červenec 23, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 23, 2012 Hoooj, ty jo, koukám člověk tě chvíli nevidí a koukejme v čem pán jezdí...dobře Tyyyy Moc pěkné autko, Turek toho v terénu umí strašně moc, mám to odzkoušené ještě z doby prodeje VW u Hellera.Lítali jsme v tom po lese a ještě na polygonu na Librosu, když tam ještě byl. To auto umí neskutečné věci na to, že je ještě ke všemu tak luxusní. Tak ať slouží 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Červenec 26, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 26, 2012 Tak trošičku jsem povýšil :o ale pořád jsem ten skromnej kluk :smich: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Červenec 27, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 27, 2012 Tak dnes došel další balíček pro Emanka.Už jsem se nemohl dívat na ty popraskané blinkry v zrcátkách.A zjistil jsem že pravé už někdo vyměnil je to z roku 2005 Ještě poděkování pro pošťáka Badysku děkuji moc. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Červenec 27, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2012 Tos to hned vymenil u posty :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Červenec 27, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 27, 2012 (upraveno) Ne oželel jsem pancerné a udělal jsem to u sebe v garáži . Jo a autičko na nakloněné rovině zhaslo :D Upraveno Červenec 27, 2012 uživatelem Neználek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Červenec 27, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2012 jen nejaky neduh to byl :lool: Ani jsem se nestacil zeptat co geosa,jak to vypadalo ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Červenec 27, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 27, 2012 Udajně všechny hodnoty opačně :o ,hrál si s tím asi dvě hodiny.Počkáme a uvidíme 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Červenec 27, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2012 tak snad to uz bude cajk a muzes kupit nove obuti. na rizeni poznal jsi nejakou zmenu ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Červenec 28, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 28, 2012 (upraveno) Ne oželel jsem pancerné a udělal jsem to u sebe v garáži . Jo a autičko na nakloněné rovině zhaslo :D na to byla tuším taky nějaká svolávačka, zasekávalo se mechanicky nějaké servo na rozvodovce? autíčko na nakloněné rovince je celkem běžně se objevující hláška, prostě Turek z počátku výroby, tuším že je to uzávěrka ? ale teď už si nejsem jistej .... je to doba, ale vím, že šlo o mechanickou závadu, kdy něco blbě zapadalo do něčeho anebo naopak, nevyskakovalo to, když mělo Upraveno Červenec 28, 2012 uživatelem jar_da 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Červenec 29, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2012 Autíčko na naklonenej rovine by malo signalizovat závadu hill assist/hill holdera. Závada sa objaví po naštartovaní a ozve sa aj pískanie. Pomôže viackrát potiahnuť páku ručnej brzdy. Definitívnym riešením je až výmena toho piestika, ktorý vracia pedál, ktorého stlačením sa parkovacia brzda aktivuje... Riešil som to nedávno 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Červenec 30, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 30, 2012 Autíčko na naklonenej rovine by malo signalizovat závadu hill assist/hill holdera. Závada sa objaví po naštartovaní a ozve sa aj pískanie. Pomôže viackrát potiahnuť páku ručnej brzdy. Definitívnym riešením je až výmena toho piestika, ktorý vracia pedál, ktorého stlačením sa parkovacia brzda aktivuje... Riešil som to nedávno Dík za radu ,a máš asi pravdu protože se to ztratilo když jsem odjišťoval brzdu a pořádně jsem to zatáhl a táhlo mi vyklouzlo a skočílo nazpět a odbrzdilo to tu ruční brzdu a že to přetalo svítit jsem si všimnul vzápětí.Mám jen dotaz číslo dílu náhodou neznáš,a dával jsi nový nebo už jetý.dík. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Červenec 30, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2012 Pozrem ti to zajtra v katalógu, dával som nový diel. Je to už pár mesiacov a odvtedy sa závada neopakovala, takže rozhodne odporúčam vymeniť to. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Červenec 31, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2012 tak jsem zase chytřejší ..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Červenec 31, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 31, 2012 Pozrem ti to zajtra v katalógu, dával som nový diel. Je to už pár mesiacov a odvtedy sa závada neopakovala, takže rozhodne odporúčam vymeniť to. Něco jsem našel v Etce je to on 7L0721689 a cena? Jardo člověk se učí celý život,ještě že to forum máme 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Červenec 31, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2012 takže to Neználku vyměníš a můžeš přijet na ryby To se Turek bude hodit, i když to je všechno terén, který zvládne jakékoliv auto. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Červenec 31, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 31, 2012 (upraveno) Jo ryby to si asi můžu nechat o nich zdát :o začínají nám upravovat tok na pstruhovce,tak že jim to musíme přelovovat postupně tak že nevím kam dřiv vletět.Pořád něco Upraveno Srpen 1, 2012 uživatelem Neználek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Červenec 31, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2012 Jo ryby to si asi můžu nechat o nich zdát :o začínají nám upravovat tok na psruhovce,tak že jim to musíme přelovovat postupně tak že nevím kam dřiv vletět.Pořád něco ty funguješ na místní organizaci? Co vykonáváš? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Srpen 1, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 1, 2012 Dělám hospodáře 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Srpen 1, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2012 no podívejme se :D Tak ty víš kam jezdit, kde jsi co vysadil :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Srpen 2, 2012 Autor Sdílet Odesláno Srpen 2, 2012 Tome tam kde vysazujeme ryby ,tam ze zásady nechodím.Vždyť to jsou moje miminka.A jsem skoro ortodoxní chyť a pusť.Za rok tak dva tři kapry kolem 60cm ostatní jde všechno z5 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Srpen 2, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2012 Kapr je taky naprosto nezajímavá ryba. Kam chodíš chytat, když ne tam kam vysazuješ? To jezdíš jen mimo místní organizaci? Nemyslím to tak, že by jsi vysadil a hned to je chytat, to jsou stejně většinou malé ryby. Ale měl bys mít přehled co je jak zarybněný a kde lze jaké kusy očekávat. A to je myslím dost dobré info. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Srpen 2, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2012 kapr je nezajímavá ryba ? A to od kdy ? Náhodou je to pěknej bojovník a taková 60 - tka Hmm to už je pěkný 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Srpen 2, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2012 Pro mně určitě a všude ho sypou aby se mohly hnedka masy sesypat na snadnou kořist. Já téměř výlučně jen vláčím. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.