Přejít na obsah

Neználkův Tuareg EMANUEL

Neználek

Doporučené příspěvky

Hoooj, ty jo, koukám člověk tě chvíli nevidí a koukejme v čem pán jezdí...dobře Tyyyy :palec:

Moc pěkné autko, Turek toho v terénu umí strašně moc, mám to odzkoušené ještě z doby prodeje VW u Hellera.Lítali jsme v tom po lese a ještě na polygonu na Librosu, když tam ještě byl. To auto umí neskutečné věci na to, že je ještě ke všemu tak luxusní. Tak ať slouží :palec:

Odkaz ke komentáři

Ne oželel jsem pancerné :wallbash: a udělal jsem to u sebe v garáži :palec: .

Jo a autičko na nakloněné rovině zhaslo :D

na to byla tuším taky nějaká svolávačka, zasekávalo se mechanicky nějaké servo na rozvodovce? autíčko na nakloněné rovince je celkem běžně se objevující hláška, prostě Turek z počátku výroby, tuším že je to uzávěrka ? ale teď už si nejsem jistej .... je to doba, ale vím, že šlo o mechanickou závadu, kdy něco blbě zapadalo do něčeho anebo naopak, nevyskakovalo to, když mělo

Upraveno uživatelem jar_da
Odkaz ke komentáři

Autíčko na naklonenej rovine by malo signalizovat závadu hill assist/hill holdera. Závada sa objaví po naštartovaní a ozve sa aj pískanie. Pomôže viackrát potiahnuť páku ručnej brzdy. Definitívnym riešením je až výmena toho piestika, ktorý vracia pedál, ktorého stlačením sa parkovacia brzda aktivuje... Riešil som to nedávno :pivo:

Odkaz ke komentáři

Autíčko na naklonenej rovine by malo signalizovat závadu hill assist/hill holdera. Závada sa objaví po naštartovaní a ozve sa aj pískanie. Pomôže viackrát potiahnuť páku ručnej brzdy. Definitívnym riešením je až výmena toho piestika, ktorý vracia pedál, ktorého stlačením sa parkovacia brzda aktivuje... Riešil som to nedávno :pivo:

Dík za radu ,a máš asi pravdu protože se to ztratilo když jsem odjišťoval brzdu a pořádně jsem to zatáhl a táhlo mi vyklouzlo a skočílo nazpět a odbrzdilo to tu ruční brzdu a že to přetalo svítit jsem si všimnul vzápětí.Mám jen dotaz číslo dílu náhodou neznáš,a dával jsi nový nebo už jetý.dík.

Odkaz ke komentáři

Kapr je taky naprosto nezajímavá ryba. Kam chodíš chytat, když ne tam kam vysazuješ? To jezdíš jen mimo místní organizaci? Nemyslím to tak, že by jsi vysadil a hned to je chytat, to jsou stejně většinou malé ryby. Ale měl bys mít přehled co je jak zarybněný a kde lze jaké kusy očekávat. A to je myslím dost dobré info.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...