Přejít na obsah

Neználkův Tuareg EMANUEL

Neználek

Doporučené příspěvky

To je jednoduché.Jeden drát ze 109 napájí motorovku,tak tam dej zkoušečku,zapni klíč a uvidíš.

tak tak, odpojit konektor a promerit multimetrem. Spinanych 12(15)tusim na pin 18 a pak se spina prez rele hlavni napajeni piny (30) 3,5,6 a kostry jsou (31) 1,2,4. Rozne se zhaveni na palubovce?? Nebo to pritahni do Tesina.

tak tak, odpojit konektor a promerit multimetrem. Spinanych 12(15)tusim na pin 18 a pak se spina prez rele hlavni napajeni piny (30) 3,5,6 a kostry jsou (31) 1,2,4. Rozne se zhaveni na palubovce?? Nebo to pritahni do Tesina.

ted se tak jako koukam a vetrak 1 je taky prez hlavni rele a rele je prez pojistku. Sice to je z KTS a z T5 ale bude to stejne.

Hledej v hlavnim rele

Odkaz ke komentáři

No chtělo by to všechny konektory rozpojit,vysušit a nastříkat do toho vazelínu proti korozi.

Už kdysi můj otec mi říkal.Všechny konektory maž.on dokonce mazal i patice žárovek a je fakt,že neměl nikdy žádný problém.Bodejď by jo když dělal elektrikáře ve vývoji

Odkaz ke komentáři

Tak nějak to dělám ,postupně to rozpojuji a vystříkám to sprejem na kontakty,ale voda se dostala jen to e-boxu před sklem na straně řidiče. Jsou tam 4 relátka a 7 pojístek.Ale vše pro motor. Potřebuji to zprovoznit abych mohl přejed ke garáži a tam to znovu vše rozebrat a pořádně vysušit horkovzduškou .

Odkaz ke komentáři

Tak dnes jsem přišel na to že je jeden drát z toho spojovacího uzlu ulomený po opravě se nám podařilo Emana natočit najeli jsme asi 5 kilometrů a naskočilo o5 autičko na nakloněné rovině a zůstali jsme na cestě. Jedinou chybu kterou jsme objevili na vagu je problém s ABS ,nikde nemůžu najít co to autičko na nakloněné rovině vlastně znamená. Ale mám dojem že mě to udělá vždy při brzdění.Tak že zítra pokračujeme.

Odkaz ke komentáři

když jsem dotahli tak byly chyby v ABS

Etvrtek,10,Oíjen,2013,18:54:14:28532

VCDS verze: SVO 11.11.5

Addresa 03: ABS brzdy Labely: User\7L0-907-379-MK25.clb

Objednací eíslo oídící jednoky: 7L0 907 379 D

Systém a/nebo verze: ESP ALLRAD MK25 0108

Kódování: 0004353

Eíslo dílny: WSC 31414 000 00000

VCID: 3A7F6F9F7630EDC82F8

3 závad nalezeno.

01314 - ridici jednotka motoru

013 - prosim; prectete pamet chyb - Sporadická

01314 - ridici jednotka motoru

004 - zadny signal / komunikace - Sporadická

00812 - odpojovaci spinac civky magnetu pro tlak brzdy (F84)

008 - neverohodny signal - Sporadická

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...