Přejít na obsah

Neználkův Tuareg EMANUEL

Neználek

Doporučené příspěvky

Tak pánové po dlouhé době se podařilo Milhauskovi zprovoznit tu mou kameru ,pánové Milhausek prostě umí a podařilo se mu udělat to co ještě nikdo neudělal a to rozchodit couvací kameru na mé skládačce, to je Touareg 2004 to je can 1.6 , převodník 1,6 na 2,0 kompletní ovládání na volantu a ostatní věci, jako navigace a maxidot a všechny ty funkce na RNS 510 a teť i ta couvací kamera. Milhausku děkuji :palec: na montáži a kodování se podílel né malou měrou i Cosby, Michale taky děkuji. :palec: A už jen fotečka jak to fájně kameruje :palec: :palec: :P

post-48-0-13516500-1382806063_thumb.jpg

post-48-0-73539700-1382806076_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Martine ono za tu prdel je špatně vidět, v Havířově asi před dvěma lety přejel chlápek u obchodu při couvání tříleté dítě od té doby jsem měl pořád nepříjemný pocit, co když tam někdo je a já tam prostě nevidím. Tak že jsem zainvestoval a mám alespoň jistotu že za Emanem žádné dítě není.

Odkaz ke komentáři

V neděli jsem si dovezl jiná kolečka a mám o zábavu postaráno však budou dlouhé zimní večery :lool: jsou to 20 na 9 palců a původně v chromu. Ale ten je poškozen a místy se loupe tak že ho musím odstranit komplet a nechat nalakovat a nebo komaxit ,ale jakou barvu, mám představu tmavou stříbrnou. Pokud má někdo nápad jak dostat ten chróm dolů tak sem s ním každá rada dobrá

A dnes se pokusím zapojit tu vychytávku na zimu, jedná se o ovládání webasta na dálku, a protože bydlím ve městě a na sídlišti a problémy s parkováním jsou ohromné tak že jeden den parkuji pod okny a další den je to půl kilometru od domu, to by originální ovládání nepobralo .Zvolil jsem variantu ovládání mobilním telefonem, dosah je omezen jen pokrytím signálem GMS :lool:

post-48-0-08706600-1383289646_thumb.jpg

post-48-0-67544000-1383289661_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Neználek
Odkaz ke komentáři

Mirku, kola vypadají super! :palec: Ale pneu budou pořádně mastné :( Kola nechej opískovat, chrom drží fest. A ovládání webasta přes mobil, tak to je zase super vychytávečka ! :palec:

Včera jsem si na Tebe vzpomněl, jak jsi kdysi měl ještě Jarušku v servisu a jezdil jsi nějakou dobu Fabií HTP a nadával jsi co je za krám. Manželka má Roomstříka na pár dní v servise a dostala jako náhradní auto fabii HTP, tak jsem s tím kousek jel. Je to masakroidní rozdíl oproti Octávii tak i 1,2TSi v Roomstru. Jak už i moje žena (které jsou auta úplně fuk) mi říká, že to vůbec nejede a má plyn na podlaze, tak to je co říct :lool:

Odkaz ke komentáři

neználek:

Kola dobrý :) v barvě to bude o uplně něčem jiném :)

Nejjednodušší je asi pískování, ale bacha na to jak to opískují aby to pod komaxem nebylo vidět.

Já osobně bych si tedy komaxit nikdy na kola nedal. Ještě jsme nikdy neviděl, že by ty kola byli suprově nalakovaný. Na všech autech mi kola stříkal autolakýra... :palec:

Hlavně pokud máš na disku nějaké poškození, tak se pod komax nedá kitovat - ani minálně. Kit se buď zvedne nebo propadne.

Jinak k ovládání webasta na dálku. Nemohu si stěžovat. Ve městě kdy jsem byl na náměstí v restaruaci a auto v obchodním centru tak podle map vzdušnou čarou 400m :palec:

Odkaz ke komentáři

Tak jsem dnes zjišťoval možnosti, ve firmě která je tady největší a dělal jsem u nich do komaxu troje kola, tak že se už trošku známe tak jak slyšeli chromovaná kola bylo po debatě nechtějí to dělat, údajně ten chrom hodně drží a pokud přidá tak to narušuje kola. A pokud jde o lak tak jsem asi rozhodnut odstranit chrom buď sám chemickou cestou a nebo to zaplatit jedno kolo odstranění min.700kč a lakování oboustranně 1000kč

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...