RAZTY Odesláno Říjen 25, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 25, 2013 Miro ten TUREK se nezdá 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Říjen 26, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 26, 2013 Tak pánové po dlouhé době se podařilo Milhauskovi zprovoznit tu mou kameru ,pánové Milhausek prostě umí a podařilo se mu udělat to co ještě nikdo neudělal a to rozchodit couvací kameru na mé skládačce, to je Touareg 2004 to je can 1.6 , převodník 1,6 na 2,0 kompletní ovládání na volantu a ostatní věci, jako navigace a maxidot a všechny ty funkce na RNS 510 a teť i ta couvací kamera. Milhausku děkuji na montáži a kodování se podílel né malou měrou i Cosby, Michale taky děkuji. A už jen fotečka jak to fájně kameruje :palec: :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Říjen 26, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 26, 2013 Jde to i když mas vypnute radio ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Říjen 26, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 26, 2013 Ano pracuje to tak jak má. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Říjen 26, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 26, 2013 děkuji za poklonu! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Říjen 27, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 27, 2013 Však si ji zasloužíš ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Říjen 27, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 27, 2013 Paráda.Milhausku-dobrý!!!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Říjen 27, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 27, 2013 tak to je dobrá práce, kluci! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Říjen 28, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 28, 2013 No to se na to musím podívat taky někdy. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Říjen 28, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 28, 2013 Mirku, tak to je suprovní vychytávečka !!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Říjen 29, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 29, 2013 Martine ono za tu prdel je špatně vidět, v Havířově asi před dvěma lety přejel chlápek u obchodu při couvání tříleté dítě od té doby jsem měl pořád nepříjemný pocit, co když tam někdo je a já tam prostě nevidím. Tak že jsem zainvestoval a mám alespoň jistotu že za Emanem žádné dítě není. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Říjen 29, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 29, 2013 Je to suprovní na každý pád ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Říjen 30, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 30, 2013 Mirečku jakto že ses tady ještě nepochlubil z další vychytávkou co chystáš :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Říjen 30, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 30, 2013 Až bude hotovo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Listopad 1, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 1, 2013 (upraveno) V neděli jsem si dovezl jiná kolečka a mám o zábavu postaráno však budou dlouhé zimní večery :lool: jsou to 20 na 9 palců a původně v chromu. Ale ten je poškozen a místy se loupe tak že ho musím odstranit komplet a nechat nalakovat a nebo komaxit ,ale jakou barvu, mám představu tmavou stříbrnou. Pokud má někdo nápad jak dostat ten chróm dolů tak sem s ním každá rada dobrá A dnes se pokusím zapojit tu vychytávku na zimu, jedná se o ovládání webasta na dálku, a protože bydlím ve městě a na sídlišti a problémy s parkováním jsou ohromné tak že jeden den parkuji pod okny a další den je to půl kilometru od domu, to by originální ovládání nepobralo .Zvolil jsem variantu ovládání mobilním telefonem, dosah je omezen jen pokrytím signálem GMS :lool: Upraveno Listopad 1, 2013 uživatelem Neználek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Listopad 1, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 1, 2013 Mirku, pekny kolace, myslim, ze budou opravdu sluset. A vyber barvy chvalim;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Listopad 1, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 1, 2013 Miro tak nejjednodužší je to opískovat. Myslím si, že i cenově to nevyjde špatně. Chrom dostat dolů půjde asi hodně velkýma sračkama a to budeš vše dýchat. Na to bych se vyprd, zdraví máme jen jedno , ale zas nevím jak by to šlo nalakovat opískované :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Listopad 1, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 1, 2013 Mirku, kola vypadají super! Ale pneu budou pořádně mastné :( Kola nechej opískovat, chrom drží fest. A ovládání webasta přes mobil, tak to je zase super vychytávečka ! Včera jsem si na Tebe vzpomněl, jak jsi kdysi měl ještě Jarušku v servisu a jezdil jsi nějakou dobu Fabií HTP a nadával jsi co je za krám. Manželka má Roomstříka na pár dní v servise a dostala jako náhradní auto fabii HTP, tak jsem s tím kousek jel. Je to masakroidní rozdíl oproti Octávii tak i 1,2TSi v Roomstru. Jak už i moje žena (které jsou auta úplně fuk) mi říká, že to vůbec nejede a má plyn na podlaze, tak to je co říct :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Listopad 1, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 1, 2013 Než cokoli začneš dělat,zkus jedno kolo dát na předek,jestli je vše OK!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Listopad 1, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 1, 2013 Ano dnes odzkouším, budu zapojovat ten kablík do webasta a tak stejně musí kolo dolů, ale doufám že nebude problém kola mají ET 50 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Listopad 1, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 1, 2013 neználek: Kola dobrý :) v barvě to bude o uplně něčem jiném :) Nejjednodušší je asi pískování, ale bacha na to jak to opískují aby to pod komaxem nebylo vidět. Já osobně bych si tedy komaxit nikdy na kola nedal. Ještě jsme nikdy neviděl, že by ty kola byli suprově nalakovaný. Na všech autech mi kola stříkal autolakýra... Hlavně pokud máš na disku nějaké poškození, tak se pod komax nedá kitovat - ani minálně. Kit se buď zvedne nebo propadne. Jinak k ovládání webasta na dálku. Nemohu si stěžovat. Ve městě kdy jsem byl na náměstí v restaruaci a auto v obchodním centru tak podle map vzdušnou čarou 400m 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Listopad 1, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 1, 2013 Tak jsem dnes zjišťoval možnosti, ve firmě která je tady největší a dělal jsem u nich do komaxu troje kola, tak že se už trošku známe tak jak slyšeli chromovaná kola bylo po debatě nechtějí to dělat, údajně ten chrom hodně drží a pokud přidá tak to narušuje kola. A pokud jde o lak tak jsem asi rozhodnut odstranit chrom buď sám chemickou cestou a nebo to zaplatit jedno kolo odstranění min.700kč a lakování oboustranně 1000kč 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Listopad 1, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 1, 2013 a pasuje ti tam to kolo,jak psal Cosby ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Listopad 1, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 1, 2013 Prozatím nezkoušel ;) , není jediný proč by neměly pasovat , ale vyzkouším pro klid duše. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Listopad 1, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 1, 2013 Máš vysoké ET,můžou ti drhnout o brzdový třmen 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Listopad 4, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 4, 2013 Doufám že né ,to by mě jeblo :o ale dnes to určitě odzkouším . Budu dotahovat ten káblík k webastu tak bude kolo dole. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Listopad 4, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 4, 2013 Tak neodzkouším, u garáží je plno bláznů co přehazují kola :lool: , a čekat se mi tam nechtělo snad zítra. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Listopad 5, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 5, 2013 Dnes pršelo a blázen tam byl jen jeden, já . Na webasto sice nedošlo ale jsem klidnější ;) kolečka sedí tak že se můžeme pustit do repasování úkol číslo jedna je odstránění chromu :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Listopad 5, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2013 jaka tedy bude barva ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Listopad 5, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 5, 2013 Maro prozatím mám v merku tmavou stříbrnou metlu, ale to je prozatím favorit č.1 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.