vorlajz Odesláno Prosinec 17, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 17, 2010 já tyhle věci nepozoruju, protože hned jak nastartuju, tak vyrazím :lool: jak dlouho trvá, než se ti ohřeje motor při volnoběhu??? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Poky Odesláno Leden 6, 2011 Sdílet Odesláno Leden 6, 2011 Hoodne dlouho mu to trva. Po 15 minutach 1. velka carka , spotreba 29l/100km :D.. Ty zvyseny otacky se daji vysvetlit jako "sytič" .. Bezna vec. Ten hrubsi chod motoru ale nepozoruju (zatim jsem s ni najel jen 10t km.. aktualni stav necelych 80t km a zatim ji nemam co vytknout) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luckywrc Odesláno Leden 17, 2011 Sdílet Odesláno Leden 17, 2011 zdravim všechny vespolek fabinka jede do světa a mam vybranou 2.0 fsi 2006 ma nalitano něco malo přez dvě kyla takže rozvody to jistěj ale chci se zeptat kolik mate vy nalítáno známej mi říkal že tyhle motory kolem 300tis konec a generálka... je na tom něco pravdy diky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Leden 18, 2011 Sdílet Odesláno Leden 18, 2011 Ono všeobecně dnešní motory nejsou dělané na půl milionu km a víc, a nevím jestli tady je někdo s takovým nájezdem, myslím, že ne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luckywrc Odesláno Leden 18, 2011 Sdílet Odesláno Leden 18, 2011 tak s pul milionem ani nepočitam jen mě to zaskočilo,tohle auto poznalo jen autorizovane servisy to už mam vyzjištěno a těch 300tis mi přijde malo na to aby takovejhle motor odešel podle mě neni předimenzovanej ani nějak nahoněnej kdyby mi řekl pul mega a pak total tak to se nechá pochopit... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Leden 18, 2011 Sdílet Odesláno Leden 18, 2011 Jaký je rozdíl mezi půl mega a půl milionem, nějak se v tom ztrácím. Nemusí být nahoněný, ale předimenzovaný také není a při výrobě je důležitá cena, takže Ti tam nedaj něco, co vydrží věky, když to stojí několikrát tolik... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stanson Odesláno Leden 18, 2011 Sdílet Odesláno Leden 18, 2011 (upraveno) Bohužel mischicka má pravdu, dnes není předimenzováno téměř nic, ale vše se dělá na knop, aby to bylo co nejlevnější! Jen to bohužel draze prodávají. Myslím si ale, že když mohla Felicie najezdit 1 000 000 Km, toto 500 000 Km najede také, jen se o to trochu start. Upraveno Leden 18, 2011 uživatelem Stanson 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Únor 16, 2011 Sdílet Odesláno Únor 16, 2011 Hlásim poruchu na 2.0FSI - auto išli na 2 válce, úplne prepálený ten vrch čo je pod krytom tam sú ventily alebo sviečky - viac bude vedieť servis, ktorý sa tiež nevyzná v tomto motore :D výkon skoro žiaden 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Únor 20, 2011 Sdílet Odesláno Únor 20, 2011 Takže zhoreli úplne skoro všetky vstreky :lool: Po oprave auto neide tak ako išlo predtým - vidím že je to kvalitný motor... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Únor 20, 2011 Sdílet Odesláno Únor 20, 2011 Vždyť ty nemáš FSI, co to je za auto? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Únor 20, 2011 Sdílet Odesláno Únor 20, 2011 otcovho kolegu ;) stále je s tým motorom nejaký problém, raz nevedia nájsť poruchu prečo uniká chladiaca kvapalina potom neviem čo, teraz toto...:lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Srpen 6, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 6, 2012 Tak mám tady malý problémek, nevím co to může být, všechny filtry vyměněny všechno OK, naježděno předtím asi 600km a bez problémů, ted už se stalo asi 3x že při mírném udržování rychlosti třeba na 6q při 90 a pak přidání, to cukne jen 1x žádná chyba nic, nic se nerosvítí, moc to nechápu, jestli to může dělat benál?? ale natankoval jsem 95ku na benzině. sice tam patří 98 ale nějak nepocituju rozdíl. No každopádně uvidíme jestli to bude dělat dál nebo ne, zkusím vytáhnout cívky a vyčistit to stejný svíčky, jsem motor asi 14 dní zpátky koupal, ale je mě divný, že až ted 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Srpen 6, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 6, 2012 95 pro ten motor neni nic extra, zrovna byl krásnej článek ve světě motorů a celkem se s nima shodnu. Dej tomu 98, vejeď dvě nádrže a uvidíš, pak bych začal pátrat dál. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Srpen 6, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 6, 2012 jj však jo ted je tam verva 100 plná a tatík bude chvili jezdit, pak dám info co a jak, ale myslím, že to bude snad OK, udělalo to až ted po tomto natankovaní, předtím ne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Srpen 13, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 13, 2012 Tak Rolbo kua měls čoveče pravdu natankována verva 100 a zatím jen na začátku jednou cuklo a už ne, jen si tata stěžuje že musí furt řadit :lool: ne je spokojen jak želva, proč se nedělal OII 4x4 Automat? B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
janjoy Odesláno Srpen 30, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 30, 2012 Zatím jsem nic horšího něž N98 do FSI nezkoušel. Když budeš jezdit na Vervu100, tak se příjemně projeví i na spotřebě - mam cca o litr nižší spotřebu než na N98 od Agipu ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Srpen 30, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 30, 2012 no tata ted má 8,6 dlouhodobě, ted bude tankovat norla benál 95 tak uvidíme, co to bude dělat. Ono přece jen ta 98 nebo 100 taky něco stojí že 0 Citovat Odkaz ke komentáři
janjoy Odesláno Září 2, 2012 Sdílet Odesláno Září 2, 2012 u mě je to celkem jednoduché: Verva 100 - 40,80Kč - spotřeba 7,2l/100km = 2,94 Kč/km Natural 98 - 39,90Kč - spotřeba 8,1/100km = 3,23 Kč/km oba benzíny mají 98 oktanů, rozdíl v ceně tam je, ale ve výsledku je situace příznivá pro dražší benzín. Natural 95 jsem do toho motoru ještě nezkoušel. Myslím že výsledek bude obdobná cena za kilometr jako na Vervu100 :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Poky Odesláno Září 5, 2012 Sdílet Odesláno Září 5, 2012 Verva jasna volba :) Byl i nezavisle testovan na vice benzinkach a oktanovy cislo v rozmezi 98-103. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Září 5, 2012 Sdílet Odesláno Září 5, 2012 Tak zatím Tatík nepozoruje rozdíl, tak uvidíme dál, přece jen má najeto necelý 3tis zatím bez problémů B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dave1992 Odesláno Září 9, 2012 Sdílet Odesláno Září 9, 2012 My tankujem celou dobu co ji máme jen N95 a žádný problém s ničím ale určitě si myslím že to vezme aspon 5koní a když se dotoho zapne létě ještě klima tak to moc nejede :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz7 Odesláno Říjen 8, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 8, 2012 souhlasím s tím, že Verva byla pro ten motor fakt jak stvořená... ;) nemůžu říct, že by mělo auto o litr menší spotřebu, ale jelo pěkně... navíc já měl průměr 9,7 litru... :) ale taky je to o tom, jak jezdíš, žejo... jestli to hladíš a můžeš z auta sbírat houby nebo trhat kytky nebo jestli jedeš, aby sis to užil... :) hh 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Poky Odesláno Říjen 23, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 23, 2012 Kleknul klimakompresor.. Prej to je nejakej pistkovej system nebo co a ze to kulovy vydrzi. Letos sem ji daval zabrat dost a dnes sem vymenil filtr a chtel ji nechat projet nejakym cisticem v uzavrenym okruhu a nejde :(.. http://www.cc-autodily.cz/kompresor-chlad-prostr-1-1?brand=SKODA&model=OCTAVIA - 7666 vč DPH http://www.cc-autodily.cz/kompresor-chlad-prostr-2-2?brand=SKODA&model=OCTAVIA - 7128 vč DPH http://www.cc-autodily.cz/kompresor-klimatizace-7-7?brand=SKODA&model=OCTAVIA - 5999 vč DPH Uz ste nekdo menil? Jakej koupit? Diky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Říjen 23, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 23, 2012 Co vím, tak neodchází kompresory, ale jen ty tlakový ventily, ale nevím jestli se dají sehnat solo, celej klimakompresor je zbytečný a nákladný měnit, bych to foukl trochu méně než je plný obsah (tak o 10g) a normálně s tím jezdil trvale, nevypínat to vůbec, takhle už jsem rozchodil 2 kompresory, tedy ty ventily (2,0 TDI a 2,0 FSI) ted chladí oba jak víno, 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Poky Odesláno Říjen 25, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 25, 2012 Hledal jsem ventil a nenasel. Budu ho muset nechat vymenit. Jezdit porad se zapnutou klimou se mi taky nechce :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Říjen 25, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 25, 2012 však nemusíš chladit ne :lool: prostě ti nesvítí econ ani auto a jezdíš normálně a neřešíš to. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Poky Odesláno Říjen 25, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 25, 2012 Ja mam manualni A/C, klasicky kolečka :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Říjen 26, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 26, 2012 aha tak to pak tedy ano :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wilson Odesláno Leden 29, 2013 Sdílet Odesláno Leden 29, 2013 Zdravim Rozsvitila se mi kontrolka motoru a po napojeni na diag mi vybehlo toto: rizeney termostat chlazeni motoru (F265): preruseni P1292 - 004 - zadny signal / komunikace - Kontrolka závad ZAP Nesetkal se s tim uz nekdo??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Leden 30, 2013 Sdílet Odesláno Leden 30, 2013 Těch chyb je asi milion, bych se podíval, jestli ta kabeláž je v poho a zkontroloval jšechny čidla, jedno je dole na hadici, a další na boku bloku, není to sporadický je to žádný, čili bud překousla kuna, nebo něco se rozpojilo, nebo se nějakej kabel uklepal atd. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.