Přejít na obsah

Otesánek eFSíííí

Doporučené příspěvky

Olafe, jestli spis uz nejses moc daleko :D ;) ;) ;)

Skaja by to mel ke me urcite bliz nez k tobe B) ;) ;)

To je asi pravda, jenže SKAJA cestování zase až tak moc neřeší, SKAJA cestuje rád a užívá si to. Holt je to takovej rally klučina, kterej zatím nedostal Romárijův syndrom B)

Odkaz ke komentáři
ale Skajovi nevadí jet přes republiku nasekat mi dřevo ;)

Tak o dřevo ani tak nešlo, největší lákadlo pro mě byla ta snídaně. Taky jsem původně nechtěl dojet, ale když jsi napsal, že v 8:00 na mě budou čekat rohlíčky a kafíčko, tak bylo rozhodnuto ;)

Odkaz ke komentáři
Už jsem to vysvětloval Románkovi, až najezdíš ročně tolik kolik já, napiš :palec:

Tak jako já nic neříkám, jen trošku nechápu lidi, co na jednu stranu tvrdí, kolik toho ročně najezdí a na druhou stranu když mají někam jet 200km tak jsou z toho týden dopředu na prášky a radši sedí doma, než aby jeli na víkend 300km někam a za dva dny zpátky. Nic víc :D

PS: Tím teď nemyslím ani tak konkrétně tebe, spíš je to taková obecnější myšlenka :lool:

Odkaz ke komentáři

No tak se tady nehadejte, ja treba jezdim furt do Rakouska a nalitam toho silene dost pres tyden, takze si pak rad o vikendu necham auti v garazi, ale pristi vikend me ceka cesta do Liberce a zpatky o vikendu, takze to bude take zajimave, doufam, ze nebude toliko snehu jako je ted :palec: Ale je pravda ze ja si velice rad zaridim...asi sem divnej, ale s cernoskou je to proste nej :palec: :D :lool:

Odkaz ke komentáři
kam do Rakouska ? Co bys doporucoval na vychodni predmesti Vidne ? Kladika Mikulov nebo pres Blavu ? Jedu ve Ct.

Ja jezdim hodne Salzbursko, protoze tam mame materskou firmu.

No zalezi na mnoha vecech, ale ted v zime jezdim zasadne pres Blavu, protoze za Mikulovem je to kompletne vsechno rozbourane, Rakusaci stavi dalnici a ted v zime je to tam fakt huste. Musis pocitat ze pres Blavu je to casove stejne, ovsem o neco delsi a mas zde naklad navic a to dalnicni znamku na Slovensku. Jinak zase je o neco lepsi prujezd Vidni, protoze do Vidne vjedes u letiste a krasne se napojis na obchvat. Cesta je pres Blavu o neco klidnejsi nemusis resit predjizdeni atd. :)

Odkaz ke komentáři
Blade, tak to se zastavíš na kus řeči ne? :lool: když už jedeš ten Liberec, tak to můžeš vzít zpátky přes Ústí a pak na Prahu a Brno... :( etc.

Mno taky jsem nad tim premyslem, ale je to docela z ruky :( A budu tam s mladou na romantickem vikende, mame naplanovany Babylon, ZOO, Botanickou, tak ti nevim covece ;) Ale pokud bys neco pro me mel, tak to bych se stavil :)

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...