Přejít na obsah

Otesánek eFSíííí

Doporučené příspěvky

Olafe, jestli spis uz nejses moc daleko :D ;) ;) ;)

Skaja by to mel ke me urcite bliz nez k tobe B) ;) ;)

To je asi pravda, jenže SKAJA cestování zase až tak moc neřeší, SKAJA cestuje rád a užívá si to. Holt je to takovej rally klučina, kterej zatím nedostal Romárijův syndrom B)

Odkaz ke komentáři
ale Skajovi nevadí jet přes republiku nasekat mi dřevo ;)

Tak o dřevo ani tak nešlo, největší lákadlo pro mě byla ta snídaně. Taky jsem původně nechtěl dojet, ale když jsi napsal, že v 8:00 na mě budou čekat rohlíčky a kafíčko, tak bylo rozhodnuto ;)

Odkaz ke komentáři
Už jsem to vysvětloval Románkovi, až najezdíš ročně tolik kolik já, napiš :palec:

Tak jako já nic neříkám, jen trošku nechápu lidi, co na jednu stranu tvrdí, kolik toho ročně najezdí a na druhou stranu když mají někam jet 200km tak jsou z toho týden dopředu na prášky a radši sedí doma, než aby jeli na víkend 300km někam a za dva dny zpátky. Nic víc :D

PS: Tím teď nemyslím ani tak konkrétně tebe, spíš je to taková obecnější myšlenka :lool:

Odkaz ke komentáři

No tak se tady nehadejte, ja treba jezdim furt do Rakouska a nalitam toho silene dost pres tyden, takze si pak rad o vikendu necham auti v garazi, ale pristi vikend me ceka cesta do Liberce a zpatky o vikendu, takze to bude take zajimave, doufam, ze nebude toliko snehu jako je ted :palec: Ale je pravda ze ja si velice rad zaridim...asi sem divnej, ale s cernoskou je to proste nej :palec: :D :lool:

Odkaz ke komentáři
kam do Rakouska ? Co bys doporucoval na vychodni predmesti Vidne ? Kladika Mikulov nebo pres Blavu ? Jedu ve Ct.

Ja jezdim hodne Salzbursko, protoze tam mame materskou firmu.

No zalezi na mnoha vecech, ale ted v zime jezdim zasadne pres Blavu, protoze za Mikulovem je to kompletne vsechno rozbourane, Rakusaci stavi dalnici a ted v zime je to tam fakt huste. Musis pocitat ze pres Blavu je to casove stejne, ovsem o neco delsi a mas zde naklad navic a to dalnicni znamku na Slovensku. Jinak zase je o neco lepsi prujezd Vidni, protoze do Vidne vjedes u letiste a krasne se napojis na obchvat. Cesta je pres Blavu o neco klidnejsi nemusis resit predjizdeni atd. :)

Odkaz ke komentáři
Blade, tak to se zastavíš na kus řeči ne? :lool: když už jedeš ten Liberec, tak to můžeš vzít zpátky přes Ústí a pak na Prahu a Brno... :( etc.

Mno taky jsem nad tim premyslem, ale je to docela z ruky :( A budu tam s mladou na romantickem vikende, mame naplanovany Babylon, ZOO, Botanickou, tak ti nevim covece ;) Ale pokud bys neco pro me mel, tak to bych se stavil :)

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
    • Zdravím vespolek chci se orientačně zeptat kolik by "koštovala" práce na výměně spojky u Octavia 1 1.8T 110kw 2001 díly bych měl komplet a pouze Praha bydlím v Nedvězí u Říčan díky moc za nabídky jsem sice vyučen ale nemám na to prostory a venku na ulici je to na prd...  spěchá!!!
    • Tak si po delší době odpovím sám. Třeba se někomu bude hodit. Po uvolnění zadní části plastového podběhu (3-5 samořezů, jako když se třeba čistí bordel který se za ním hromadí od prahu nahoru podél sloupku který se tam dostává odtokem z prostoru pod předním sklem) jsem zjistil, že dráty od bočního blinkru vedou prachsprostě odtokovou dírou do prostoru pod předním sklem (tam jak se pod mřížkou hromadí listí, jehličí apod.) a tam se napojují do silného svazku. Bohužel jsou jak pro levý tak pro pravý blinkr přerušené pár centimetrů od svazku. Až se dokopu tak na to napojím nové dráty k paticím blinkrů. Bohužel levá strana mřížky jde sundat jen po sundání stěrače a ten už několikrát odolal (odnesly to i stahováky). Na pravé straně mřížka jde lehce sundat, ale zase tam překáží box kabinového filtru (když ho odmontuju tak se musím připravit na problémy se starým těsněním...snad vyřeším silikonem?). Jo a to přerušení vypadá na hlodavce...mrchy. Takže to bude poměrně jebačka, ale snad to nějak časem dám. 🙂 
    • Hlasenie po 10 rokoch. Starstop vobec nefunguj, resp. za tych 10 rokov ani nefungoval, ziadne chybove hlasenia ale uz pri starte nemavam, vyriesilo sa to same. Spozornel som ale pri tejto sprave https://techsvet.cz/technologie/auto-s-vypnutym-start-stop-systemem-uz-neprojde-technickou-kontrolou/adammagy/
  • Vytvořit...