Přejít na obsah

Otesánek eFSíííí

Doporučené příspěvky

Zdravim Vorlajze.

V pristich tydnech me ceka stejna prohlidka pri 60.000 km jako tebe v listopadu. Delal jsem si poptavku na cenu za tuto prohlidku a vcetne materialu se to vyhouplo az na 13.000 (Porsche Brno). Ty jsi na tom mnohem lepe......neco kolem 8.500. Kam jsi to auto strcil?

Nevite nekdo o nejakem solidnim autorizovanem servisu za rozumnou cenu tady v Brne?

Odkaz ke komentáři

vim o borcovy co dela v autorizaku, mohl by ti to udelat jako fusku v praci v zazemi SA servis a i s razitkem a zavedenim do SA systemu. Dilu ma za tretinove ceny jako zamestnanec. Pisni SZ jestli mas zajem, proveril bych u nej jestli je tahle varianta jeste pruchozi.

Odkaz ke komentáři
Zdravim Vorlajze.

V pristich tydnech me ceka stejna prohlidka pri 60.000 km jako tebe v listopadu. Delal jsem si poptavku na cenu za tuto prohlidku a vcetne materialu se to vyhouplo az na 13.000 (Porsche Brno). Ty jsi na tom mnohem lepe......neco kolem 8.500. Kam jsi to auto strcil?

Nevite nekdo o nejakem solidnim autorizovanem servisu za rozumnou cenu tady v Brne?

Taky sis vybral nejdrazsi servis v Brne, ono je to strasne tezke si tady vybrat, ja osobne bych asi volil nejaky mensi servis v Brne, nejlepsi je KEI centrum, ale to je take hodne drahe, tezko rici a nebo neco mimo Brno.

Odkaz ke komentáři
no fakt je,ze kdyz jsem se tuhle hrabal z toho snehu,tak uz tam neco smrdelo... :smich:

Autá s pripojiteľným pohonom zadnej nápravy si nezamieňajte so športovými špeciálmi. Počas dlhšej jazdy v šmyku pod plynom je spojka extrémne namáhaná neustálym pripájaním pohonu zadnej nápravy. Ľahko sa prehreje a prestane fungovať. Elektronická ochrana ju vyradí z činnosti. Auto potom funguje ako prednokolka. K prehriatiu môže dôjsť aj vtedy, ak sa dlho prehrabujete v hlbokom snehu bez prestávky.

Prehriatie spojky niektoré autá signalizujú blikajúcou kontrolkou pohonu na prístrojovej doske. viď. reportáž :smich:

Spojka Haldex štvrtej generácie je však vlastnosťami najbližšie ku klasickému pohonu 4x4. Navyše, v testoch SME sa na rozdiel od konkurenčných áut nikdy neprehriala, ani pri extrémnom zaťažení na snehu. :smich:

Odkaz ke komentáři
Taky sis vybral nejdrazsi servis v Brne, ono je to strasne tezke si tady vybrat, ja osobne bych asi volil nejaky mensi servis v Brne, nejlepsi je KEI centrum, ale to je take hodne drahe, tezko rici a nebo neco mimo Brno.

Je to sice nejdrazsi servis, ale na druhou stranu me tam nikdy nevysplouchli.

Odkaz ke komentáři
Je to sice nejdrazsi servis, ale na druhou stranu me tam nikdy nevysplouchli.

No tak ja mam s nima ty nejhorsi zkusenosti...to sou pekni podvodnici, pri serviskach meni olej tim stylem, ze tam pulku stareho nechaji a dolejou 2l pote ti zauctujou samozrejme 4litry a mechos si ty dva nekde schova, osobne jsem toto uvidel velice nahodou pri tom, kdyz jsem si sel vyzvednout auto a borec to jeste nemel hotove, tak jsem na to mel cekat a dival jsem se z povzdali, vypusteny olej vzal z vany ze zeme nalil ho zpet a pak to dolil novym...to co jsem tam pote ztropil to ti nepreju ani videt. Bohuzel ten mechos tam nadale pracuje, takze tento servis pro me skoncil a jsou to pekne svine a buh vi co jeste takovymto zpusobem delaji.

Odkaz ke komentáři

Jestli myslíš K.E.I. Autocentrum na Žarošické, tak tam mě v 1998 roce 2x zprasili opravu 2 měsíce starého auta (Felda bouraná na předek) a ještě se cítili dotčeni, že jsem si to dovolil reklamovat (to auto jsem samozřejmě nové kupoval u nich). Po jejich arogantním vystoupení, kdy se jim nechtělo uznat chybu už jsem k nim nikdy nešel. A to tam pracoval kamarád jako autoelektrikář, který mě pak sám říkal, že to tam pěkně ojebávaj. Sice je to už několik let, ale

já už bych tam nikdy nešel. Ale jak sám píšeš v Brně je fakt těžký si vybrat.

Jinak já osobně Autorizovanej servis Škoda doporučuji Horácké autodružstvo - Velká Bíteš (z Brna cca 15 min. po D1) je to malej víceméně rodinnej servis, kde si nedovolijou udělat nějakej podraz ....

Odkaz ke komentáři
tak poslednich 30 dnu jezdim vyhradne ve meste a spotreba se mi ustalila na 10,2 l na sto...tak k prihlednuti k pocasi si myslim,ze to neni zas tak hroznel... :D co ecoboxaci? :o

pekne, ale na Raketku sa ešte nechytáš :lool: ;) btw. videl som Scouta facelift a je to hnus spredu - farba strieborná :) ten starý je fakt lepší

Odkaz ke komentáři

- to si nemyslím... to bude furt kolem těch 9 - 10 l... ono fakt záleží na to jak tomu šlapu na krk... navíc v Ústí je to furt z kopce do kopce a to na spotřebě moc nepřidá... třeba dřív jsem ráno dojel do práce se spotřeb ou +- 15 l na sto, teď to jezdím pod 10 l... páč předtím to bylo kopce a teď jedu v podstatě po rovince ...

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...