vorlajz Odesláno Červenec 21, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 21, 2009 RX tezko radit,sam jsem vybiral hodne dlouho,puvodne jsem chtel TT,ale furt tam neco chybelo,bud TMC,mapy apod. MIO jsem nechtel a Garmin moc neznam. Nakonec jsem z vyse uvedenych duvod koupil Beckra! :) Odkaz ke komentáři
Petus Odesláno Červenec 21, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 21, 2009 Petusi... hele... ty si agnet :) btw. nebyls to náhodou ty, kdo mě viděl letos na jaře v České Lípě? :) jo a co ty jsi dělal v Kytlici? tam bydlíš? Nebydlim. Byl jsem tam na výletě a zrovna sem seděl u Zlatokopa na kávě :) Ty jsi jel zrovná na Č.Kamenici. Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Červenec 21, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 21, 2009 Becker ??? To jsem v životě neslyšel :) Protože na našem trhu nepůsobil...vstoupili sem nedávno a teprve budují image...každopádně je to jedna z nejstarších firem zabývajících se audio systémy do vozidel. Mají tradici více než 60 let a dodávají kompletní audio a navigace do strašně moc automobilek - všechno pro Mercedes, BMW (iDrive) a spousty dalších. Dokonce jejich "rádio" je i v papamobilu. Jinak je to jediná firma, která má velice úzkou spolupráci s Navteqem a tudíž mají jako jediní naprosto aktuální mapy - okamžitě po vydání je zpracují a nabízejí v navigacích. Všichni ostatní je od Navtequ odeberou a uvolní je teprve o jeden kvartál později, tudíž mají jakoby o jednu fázi zastaralejší mapy. A co je vůbec nejlepší, že jako jedinej má Becker kompletní 3D mapy České republiky - to nikdo jinej nemůže nabídnou. Jedeš po Praze nebo Brně a vykreslují se ti tam krásně domečky, kostely, muzea, hrady...prostě všechno možný, takže se podle toho daleko intuitivněji orientuješ, protože tě ta navigace defakto provází přímo mezi těmi budovami atd. Stejně tak mají dobře značený ulice, takže se ti během jízdy zobrazují názvy v určitým okolí a hned vidíš, kde co je. A jako jednu z posledních věcí mají dobrý značení pruhů - zůstane ti tam běžet navigace (mapa) a zároveň se zobrazí navigační cedule a bíle se vysvítí pruhy, kam si máš najet...takže žádný statický náhražky jako u TomTomu apod. :) ...ono člověk by si řekl, že to je nějakej no-name, ale opak je pravdou...a navíc mají velice slušný ceny, takže za pár korun máš všechno možný, včetně těch 3D map. A když chceš něco extra a hraješ si na styl, tak mají luxusní vlajkovou loď v designu Ferrari a to je excelentní kousek, vedle toho se může jít aji Garmin zahrabat. Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Červenec 22, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 22, 2009 Nebydlim. Byl jsem tam na výletě a zrovna sem seděl u Zlatokopa na kávě :) Ty jsi jel zrovná na Č.Kamenici. Aha,aha,aha! :) no doufam,ze jsem nejdl moc rychle! :)btw. Podle ceho jsi me poznal? Podle xichtu nebo kol? :) Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Červenec 22, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 22, 2009 souhlas se Skajou! :) vlastne i diky Skajovi toho Beckra mam! :) Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Červenec 22, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 22, 2009 kluci,vrze mi bud schranka na bryle nebo stropni lampa! Na nerovnostech a v zatackach! Co s tim? Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Červenec 22, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 22, 2009 Skaja : Dikes za info. Já jsem o těchhle navigací až doteď vůbec nevěděl. Chystám se právě něco pořídit a chtěl jsem Garmina. Ale možná to ještě přehodnotím protože za tu cenu je to fakt dobré. Ale chtěl bych si to nejdříve osahat...ovládání a tak. Garmin se mi ovládá suprově, takže pokud by mi sedl do ruky ten Becker tak bych do toho asik šel protože i design se mi líbí víc. Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Červenec 22, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 22, 2009 me pride,ze to ovladani navigaci je na jedno brdo! :) kazdopadne Beck. se mi ovlada v poho! :) rx,az dojedu do prace,tak ti reknu tu presnou cenu. :) Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Červenec 22, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 22, 2009 To jsem si taky myslel do té doby než se mi objevila pod stromkem navi od Mia.....otřes. Chvilkama jsem myslel že s tím hodím o stěnu.Do týdne byla prodaná. Mio se dle mého s Garminem nedá vůbec srovnávat :) Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červenec 22, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 22, 2009 Becker koupen kde ? Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Červenec 22, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 22, 2009 u kamaráda ve velkoobchodě... umí dobré ceny :) Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Červenec 22, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 22, 2009 tak ta cena byla 5.474,- přesně! Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Červenec 22, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 22, 2009 kluci, nevíte co s tou schránkou na brýle? dá se to něčím namazat? nebo vypodložit??? díky Odkaz ke komentáři
Gatorade Odesláno Červenec 22, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 22, 2009 Ked mas auto v zaruke tak to chod vymenit Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Červenec 22, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 22, 2009 A nehrkocú ti len brýle v tej schránke??? :) Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Červenec 22, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 22, 2009 nene... brýlema to není... auto v záruce je, ale předělávala se lampa ze supa a já mám pocit, že by mi to stejně neuznali... napadlo mě, že tam na nerovnostech drnční, vrže ta kabeláž od lampy... ale zkoušel jsem to vypodložit a nic... fakt nevím... ale dost mě to sere! :) Odkaz ke komentáři
Gatorade Odesláno Červenec 22, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 22, 2009 bo ti treba davat osvetlenie zo supa :) Odkaz ke komentáři
Cooco Odesláno Červenec 22, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 22, 2009 Pájo, vidíme sa na zraze? :) Odkaz ke komentáři
Cooco Odesláno Červenec 22, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 22, 2009 tady je ta navigacka! :) Ja hovorím tak, keď máš "ZUZU", načo Ti je Becker? Zuza ma krásne doviedla do dedinky Guardavalle 1930 km od domu, na ulicu presne, bez jediného zaváhania. Dokonca aj do Starého Hráběčí. Ni A?! Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Červenec 22, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 22, 2009 jo jasně... uvidíme.. a na jakým srazu vlastně myslíš??? :) btw. Zuza tě dovedla do Hraběcí... akorát zbytečně přes Kamenici :) :) :) jinak je to holka šikovná!!! :) ale já se teď musím spoléhat na Borise!!! :D Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Červenec 22, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 22, 2009 Teď jsem koukal že se dá za tu cenu už splašit normálně na netu Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červenec 22, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 22, 2009 Vorlajz: dlužim Ti ty prachy a potřebuju čislo učtu a částku co Ti mám dávat.Pošli woe! Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Červenec 23, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 23, 2009 Romane snad ti to došlo... jinak co ta schránka? nikdo žádný nápad??? Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červenec 23, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 23, 2009 Romane snad ti to došlo... jinak co ta schránka? nikdo žádný nápad??? Posílám penize dnes obratem a dík Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červenec 23, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 23, 2009 jsem z toho znaceni modelu becker tak trochu zmatenej, sice se da vybavenost rozklicovat podle ceny, ale htelo by to nejakej letacek a puntikama a minusama jak to ma skodovka hi hi h ih Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Červenec 23, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 23, 2009 Ol@f: Zeptej se Snížka, měl by mít jejich kompletní katalog...vím, že sme jich brali na té prezentaci několik, ale já žádnej nemůžu najít, tak sou asi všechny u něj Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Červenec 23, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 23, 2009 kluci, potřebuju přívesný vozík.... nový, bržděný s celkovou hmotností do 1500 kg!!! kde koupit??? koukal jsem na firmu www.autovia.cz ta je z Plzně... konkrétně tento typ... http://www.autovia.cz/data/data.php?id=34&...o=foto_jedno_np co myslíte??? Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červenec 23, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 23, 2009 kdyz jsem delal jeste axterniho ITika do firem tak jsem delal pro firmy Agados a Vezeko obe jsou ve Velkem Mezirici zkus jejich nabidku Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Červenec 23, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 23, 2009 nj... ale jak stáhnu vozík z Valmezu? twe to mám hrozně daleko!!! ale díky za tip! Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Červenec 23, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 23, 2009 Ty woe pokud bude dobrá cena, tak si pro něho prostě zajedeš, ne ? Však máš auto, ne ? Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky