Přejít na obsah

Peťasova Čertinka Black&Red

Doporučené příspěvky

Nevěděl by mi někdo poradit ,jak nedestruktivně sundat ten vrch/tapecírunku loketní opěrky a rukojeť ruční brzdy?

Na to abych to serval mám síly dost, ale je to nové auto, tak to nechci zničit.

U té loketky, sundáš spodní krycí plast, opatrně zapáčit něčím vhodným. Měl jsem to kdysi sundané, tak už přesně nevím kde jsem začal, ale asi směrem odpředu dozadu (ke kloubu)

Ten plast sice vypadá dost křehký, bál jsem se že praskne, ale vydrží hodně.

Madlo ručky je myslím jenom naražené

PS: Ol@f by mohl poradit, tuším že mi tehdy radil on, jak na to

Upraveno uživatelem Kajman
Odkaz ke komentáři

:blink: Ježišmarja :blink: teď si mě skoro vylekal, přece nepojedu do servisu sundávat ručku ruč.brzdy .

Tam jsou takový idioti , že se mi někdy z toho až točí hlava co se tam člověk dozví.

Nevím jak můžou zaměstnávat takové blbce, kteří o té své práci nic neví a ZJEVNĚ JE ANI NEBAVÍ . O tom bych ti mohl vykládat .Když ti takový trotl začne něco valit do hlavy , o čem třeba víš víc jak on, tak se ti ani nechce odporovat a jen stojíš a tlemíš jak vrana do kosti .

Navíc to mám v rodině a kvůli takovým odborníkom tam nechce jít dělat, i když se učil pro ně ( pro autorizovaný servis ŠKODA&VW&AUDI). tO JE AŽ TO POSLEDNÍ :D

Odkaz ke komentáři

Rozumím jak to myslíš, ale já to myslel tak , že je to nové auto a teda i ta co tam momentálně mám , že je vlastně nová. Tak jsem ji nechtěl kazit tím , že do ní budu píchat šrubovákem .

Zkoušel jsem to kolem toho čudlíku zepředu, ale tam se nedostanu, je to příliš úzké. Tak toasi prubnu s nějakou tou silnější zahnutou jehlou, že to teda ve švu napichnu , ale s něčím co možná nejtenším, ať tím nadělám co nejmíň škody. Snad se mi to povede .

Odkaz ke komentáři

Bojužel rukojeť jsem vzdal. Nejde ludr... a nejde . :(

Neporadí někdo , jak ji sundat, když je obšitá kůží ???

No neviem ci sa ti podari tam nieco pichnut a vyhnut tu zapadku, bez toho aby si poskodil kozu na rukovati. Ta zapadka je tam zacvaknuta tak na 0,5cm (ak nie viac), co nie je malo. A zapadka je aj dost tuha, cize nejakou ihlou ju urcite nevyhnes. Skor by som to riesil rozobratim jumboboxu aby si mal lepsi pristup z vnutornej/zadnej strany rukovate, potom to pojde uz lahsie.

Demontaz stredove konzole s loketkou je lahka ;)

Odkaz ke komentáři

Takže hotovson :D je tam. A byla to uplná pohodička.Vzal jsem na to tenkou jehlu na špíz. Naměřil jsem si na té nové jak to má být dlouhé presně po ten zajišťovací zobáček. A na konci jsem si ohl malinký háček. Vyměřil jsem si na nové ručce přesně vzdálenost po ten zobáček a prostrčil jehlu mezi švi zespoda ručky.Zajela tam uplně lehce a po nahmatání té západky stačilo jen lehounce potáhnout a ručka sjela jak po másle dole. Tak to mám už skoro všechno. Ještě sehnat kožené výplně s červeným šitím a je to uplně komplet RS RED. :D

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...