princes Odesláno Září 30, 2012 Sdílet Odesláno Září 30, 2012 ok,bo mi to nejak nesedelo psal jsi kolem 22kg cele kolo tudis bez vzduchu?Je to tak? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petas.1 Odesláno Září 30, 2012 Autor Sdílet Odesláno Září 30, 2012 Nee , tam neni žádný rozdíl . Pneumatika 9,25 kg, disk před obutím 13,25kg , celé 22,5kg . A psal jsem , že DOTZ HANZO 18" co mám (taky s Conti pneu)váží 23,5kg , o kilo víc i když je to menší kolo. 22 sem nikde nepsal . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Říjen 1, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2012 (upraveno) Nevěděl by mi někdo poradit ,jak nedestruktivně sundat ten vrch/tapecírunku loketní opěrky a rukojeť ruční brzdy? Na to abych to serval mám síly dost, ale je to nové auto, tak to nechci zničit. U té loketky, sundáš spodní krycí plast, opatrně zapáčit něčím vhodným. Měl jsem to kdysi sundané, tak už přesně nevím kde jsem začal, ale asi směrem odpředu dozadu (ke kloubu) Ten plast sice vypadá dost křehký, bál jsem se že praskne, ale vydrží hodně. Madlo ručky je myslím jenom naražené PS: Ol@f by mohl poradit, tuším že mi tehdy radil on, jak na to Upraveno Říjen 1, 2012 uživatelem Kajman 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petas.1 Odesláno Říjen 1, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 1, 2012 Jo, děkuju moc, to je dobré vědět že se na to musí zespoda Skusím mu napsat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petas.1 Odesláno Říjen 2, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 2, 2012 Tak loketku jsem nasadil-byl to ale boj. Všechny špičky prstů mě bolí jako svině . Bojužel rukojeť jsem vzdal. Nejde ludr... a nejde . :( Neporadí někdo , jak ji sundat, když je obšitá kůží ??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Říjen 2, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 2, 2012 vytahnout smerem k palubce nejde? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petas.1 Odesláno Říjen 2, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 2, 2012 Nejde , jsem spocený jako hovado a nehnul jsem s tím . Je tam takový zobáček , který by chtěl asi stlačit , ale k němu se nedostanu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Říjen 2, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 2, 2012 aha a servis mas daleko?Nebo koukni do manualu skoda da se stahnout v PDF na skoda auto.cz ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petas.1 Odesláno Říjen 2, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 2, 2012 Ježišmarja teď si mě skoro vylekal, přece nepojedu do servisu sundávat ručku ruč.brzdy . Tam jsou takový idioti , že se mi někdy z toho až točí hlava co se tam člověk dozví. Nevím jak můžou zaměstnávat takové blbce, kteří o té své práci nic neví a ZJEVNĚ JE ANI NEBAVÍ . O tom bych ti mohl vykládat .Když ti takový trotl začne něco valit do hlavy , o čem třeba víš víc jak on, tak se ti ani nechce odporovat a jen stojíš a tlemíš jak vrana do kosti . Navíc to mám v rodině a kvůli takovým odborníkom tam nechce jít dělat, i když se učil pro ně ( pro autorizovaný servis ŠKODA&VW&AUDI). tO JE AŽ TO POSLEDNÍ :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Říjen 3, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 3, 2012 musíš zepsodu do te dirky dát šroubovák a vycvaknout ten zobáček, jinak to nepujde, zkus tenkej šroubovák, tou kuži musíš projet v místě švu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petas.1 Odesláno Říjen 3, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 3, 2012 Jo , říkal jsem si , že bych si zkusil ohnout nějaký háček třeba z nějaké silné jehly a tím to nějak zapáčit . Díru do toho moc nechci dělat,je to nové a za tu RS RED jsem dal skoro litr . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Říjen 3, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 3, 2012 ale já myslel do té staré, tu novou jen nasuneš a nacvakneš, pořádně to tam vrazíš :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petas.1 Odesláno Říjen 3, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 3, 2012 Rozumím jak to myslíš, ale já to myslel tak , že je to nové auto a teda i ta co tam momentálně mám , že je vlastně nová. Tak jsem ji nechtěl kazit tím , že do ní budu píchat šrubovákem . Zkoušel jsem to kolem toho čudlíku zepředu, ale tam se nedostanu, je to příliš úzké. Tak toasi prubnu s nějakou tou silnější zahnutou jehlou, že to teda ve švu napichnu , ale s něčím co možná nejtenším, ať tím nadělám co nejmíň škody. Snad se mi to povede . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Říjen 4, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 4, 2012 Peto,jestli musis v miste svu projet tenkym sroubovakem tak ve skode jak ty rikas by ti udelali perforovanou kuži zdarma :-D :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Říjen 4, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 4, 2012 Bojužel rukojeť jsem vzdal. Nejde ludr... a nejde . :( Neporadí někdo , jak ji sundat, když je obšitá kůží ??? No neviem ci sa ti podari tam nieco pichnut a vyhnut tu zapadku, bez toho aby si poskodil kozu na rukovati. Ta zapadka je tam zacvaknuta tak na 0,5cm (ak nie viac), co nie je malo. A zapadka je aj dost tuha, cize nejakou ihlou ju urcite nevyhnes. Skor by som to riesil rozobratim jumboboxu aby si mal lepsi pristup z vnutornej/zadnej strany rukovate, potom to pojde uz lahsie. Demontaz stredove konzole s loketkou je lahka ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petas.1 Odesláno Říjen 4, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 4, 2012 Takže hotovson :D je tam. A byla to uplná pohodička.Vzal jsem na to tenkou jehlu na špíz. Naměřil jsem si na té nové jak to má být dlouhé presně po ten zajišťovací zobáček. A na konci jsem si ohl malinký háček. Vyměřil jsem si na nové ručce přesně vzdálenost po ten zobáček a prostrčil jehlu mezi švi zespoda ručky.Zajela tam uplně lehce a po nahmatání té západky stačilo jen lehounce potáhnout a ručka sjela jak po másle dole. Tak to mám už skoro všechno. Ještě sehnat kožené výplně s červeným šitím a je to uplně komplet RS RED. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Říjen 4, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 4, 2012 parada! dobra prace! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Říjen 4, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 4, 2012 Super ...a mas to jednoduchsie 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Říjen 4, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 4, 2012 super pane je to krasavice.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petas.1 Odesláno Říjen 4, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 4, 2012 Díky chlapi , to potěší Manželka mi ale tak nefandí :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Říjen 4, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 4, 2012 to ta moje taky ne ale kdyz se veze tak je rada! :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Říjen 4, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 4, 2012 to ta moje taky ne ale kdyz se veze tak je rada! :-D No co dodat..:D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Říjen 4, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 4, 2012 Manželka mi ale tak nefandí :D To poznam :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petas.1 Odesláno Říjen 5, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 5, 2012 No co dodat..:D no jak říkáš, :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petas.1 Odesláno Říjen 9, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 9, 2012 Nasazena loketka a ručka ruční brzdy RS RED , tak přidávám nějaké fotky a nasadil jsem středové krytky kol Audi. Kola mají ty větší s průměrem 67mm ,a na to jsem nesehnal Škoda krytky , tak jsem dal ty Audiňácké . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luigi5 Odesláno Říjen 9, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 9, 2012 super ted to chce jeste pekny brzdy z cayenna a je to 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Říjen 9, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 9, 2012 nadupane ten interier,vetsi brzdy souhlasim! ;-) ty audi poklicky tam presne padnou! ;-) fakt krasnej vuz! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Říjen 9, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 9, 2012 nááááádhera hlavně interiér je super dotaženej do detailu ;) přesně jak píše luigi teĎ to chce brzdy z nějaký audi RS 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petas.1 Odesláno Říjen 9, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 9, 2012 Do FULL ještě chybí ty kožené tapecírunky s červeným šitím a pedály. A nevím teda , jestli dát nebo nedát to křídlo . Někdy se mi to líbí , někdy zas nee. A TOŠ DÍKY KURŇA TEDA 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.