Lancelot Odesláno Březen 23, 2017 Sdílet Odesláno Březen 23, 2017 Čoveče, dnes jsem viděl naživo tu Kugu, a dát za to mega - nevím, nevím. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Březen 23, 2017 Autor Sdílet Odesláno Březen 23, 2017 Jinak mi dneska přišlo, že proběhla aukce vraku Volva a vydražilo se za rovných 50 tis., tak se mám rozhoupat, jestli ho výherci dražby prodám. Ale pojišťovna jaksi zapomněla připsat, kolik hodlají poslat, tedy jak to ocenili. To jsem fakt zvědavej, jak moc se budu muset hádat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Březen 24, 2017 Sdílet Odesláno Březen 24, 2017 to je divný to chodí zaraz, a rozhodnutí o total škode ti psolali před tím ne? není tam obecná cena? už jsem v provozu vicemeně když tak volej ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Březen 29, 2017 Autor Sdílet Odesláno Březen 29, 2017 Tak už nejsem majitelem Volva... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Březen 29, 2017 Autor Sdílet Odesláno Březen 29, 2017 Hmm, tak podle manuálu, tam fakt dálkové ovládání k bufíku je https://www.manualslib.com/manual/706046/Ford-Kuga.html?page=97#manual 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Březen 30, 2017 Autor Sdílet Odesláno Březen 30, 2017 Tak jsem dohledal i českou verzi a tam je dálkový ovladač taky uvedený. No tak super. http://www.fordservicecontent.com/Ford_Content/vdirsnet/OwnerManual/Home/Content?bookCode=O37689&languageCode=cs&marketCode=WD&viewTech=IE&chapterTitleSelected=G1448465&subTitleSelected=G1668584&topicHRef=G1611992&div=f&vFilteringEnabled=True 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Duben 2, 2017 Autor Sdílet Odesláno Duben 2, 2017 Přemejšlím, že bych hned na novou Kugu hodil nějakej dobrej nanosajrajt ještě než s tím odjedu ze salonu. Co má dobrej poměr cena/výkon? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Duben 3, 2017 Sdílet Odesláno Duben 3, 2017 Chlape, kasli na nano, pomer cena-vykon je kravina. Staci synteticke vosky. I nano se casem zasviha stejne jako vsechny vosky, ze vseho to jde adekvatne dobre dolu. I novej lak ma smysl lestit, odstranovat z toho material, ktery neni na prvni pohled videt atp. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Duben 3, 2017 Autor Sdílet Odesláno Duben 3, 2017 Takž nějakej Sonax je OK? Ideální by bylo to jen pokropit a nechat uschnout, aby to bylo bez práce. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Duben 3, 2017 Sdílet Odesláno Duben 3, 2017 Hele, je potreba si uvedomit, ze nic neni zadarmo a bez prace, ale pokud to nekomu nechas napajcovat syntetickym voskem, udela ti dobrej zaklad, na opravdu cisty lak, zakonzervuje to syntetikou, tak pak sundavat spinu jen samponem a udrzovat odpudivy vlastnosti vuci spine Sonaxem BSD, tak to je dobrej scenar. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MalejDoom Odesláno Duben 3, 2017 Sdílet Odesláno Duben 3, 2017 pokud to chces bez prace nekomu to odvez nech mu tam 10-15 tisic (v zavislosti na vybranym prodktu) a dalsi den se pro to vrat :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Duben 3, 2017 Sdílet Odesláno Duben 3, 2017 Tome, když už tady řešíš auto za mega, investuj 15t do péče o lak ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Duben 3, 2017 Sdílet Odesláno Duben 3, 2017 Borci, hazete kraviny s tema hausnumerama. Synteticka, opravdu kvalitni pece o lak se pohybuje i u zavedenych lidi na cenoveho hladine kolem 5k+-1k. U noveho auta to muze byt mene v zavislosti na tom, ze prace bude snazsi. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Duben 3, 2017 Sdílet Odesláno Duben 3, 2017 Já to záměrně přecenil. Tohle je cenovka od Matěje Vepřeka na předprodejní údržbu nového vozu.. Samozřejmě, když to dáš k "normálnímu" detailerovi, dostaneš se jinam ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Duben 3, 2017 Sdílet Odesláno Duben 3, 2017 No, s tim ''normalni'' bych byl opetrnej. Zrovna mam znameho, co dela vybornou, premiovou praci, ale ceny ma diky nestale klientele jeste normalni. Dal bych za nej, co se prace a jednani tyka, tak ruku do ohne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Duben 3, 2017 Autor Sdílet Odesláno Duben 3, 2017 Hoši, sice to auto stojí nějakou korunu, ale pořád je to jen auto, abych do toho cpal takový nesmysl, kterej mi nic moc nepřinese. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Duben 3, 2017 Sdílet Odesláno Duben 3, 2017 Hele, ale stejně pokud plánuješ s tím pak jezdit do myčky, tak to nemá smysl... Jakmile jednou začneš používat syntetický vosky, tak už do myčky nesmíš páchnout.. Takže pak jedině nějaká wapka.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Duben 3, 2017 Autor Sdílet Odesláno Duben 3, 2017 Proč bych nemohl do myčky po syntetickém vosku? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Duben 3, 2017 Sdílet Odesláno Duben 3, 2017 Tome, jestli chces auto umyvat v mycce, tak je to splachovani penez do toalety. Tu ochranu ti to neznici hned, ale casem na 100% ano, v myckach se pouziva agresivni chemie, tzn nejdriv ti to chemicky oslabi ochranu a az se to dostane na lak, tak ti to tam nadela povestna slunicka. Tak to proste je. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Duben 3, 2017 Autor Sdílet Odesláno Duben 3, 2017 Pár krát za rok jedu do myčky, ručně mi to předmyjí chemií + wapka, pak jedu do myčky a nakonec vosk. Mondeo když bylo nové, tak jsem hned ze salonu zajel na tu myčku a za dvacku jsem se s nima domluvil, že mi to jen pokropí voskem. Tak nastavil program myčky jen na osprchování voskem a usušení. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Duben 3, 2017 Sdílet Odesláno Duben 3, 2017 do myčky s nano sajrajtem jezdit nesmíš ani žádnou chemii... jedině PH neutrální šampon. jako jestli chceš jezdit do myčky, tak se vyprdni na cokoliv... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Duben 3, 2017 Autor Sdílet Odesláno Duben 3, 2017 Jsem myslel, že furt lepší než vosk z myčky. Nejsem blázen, abych otročil autu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Duben 3, 2017 Sdílet Odesláno Duben 3, 2017 JEstli chces lepsi vosk tak gyeon wetcoat staci nastrikat a smejt... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Eddie29 Odesláno Duben 3, 2017 Sdílet Odesláno Duben 3, 2017 Jestli budes jezdit do mycky na kartace tak je zbytecny cokoliv na to davat, ty kartace a chemie, to z toho dostanou temer okamzite. Kdyby sis to ale rozmyslel, tak mas kousek od sebe detailingpro a by ti treba navrhnul nejakou ochranu... A pak by jsi jezdil jenom na takovou tu wapku s obsluhou treba... Ale mycka s kartacema fakt ne tome, to je strasny zlo pro ten lak 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Duben 3, 2017 Autor Sdílet Odesláno Duben 3, 2017 JEstli chces lepsi vosk tak gyeon wetcoat staci nastrikat a smejt... Marku, máš to vyzkoušené? Jak dlouho to vydrží? Že bych se překonal a myl to sám na stejné myčce, ale jen wapkou a ručně a pak to stříknul tímto? Proč se to má na konci smýt, nestačí to jen setřít hadříkem? Koukal jsem na tenhle, to je asi co jsi myslel https://www.detailingshop.cz/ochrana-laku--vosky-a-sealanty/gyeon-q2m-wetcoat-4l-kremicity-sealant/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Duben 3, 2017 Sdílet Odesláno Duben 3, 2017 Já mám zkušenosti s tímhle https://www.detailingpro.cz/p/carpro-hydro2 ... po 3 měsících to na autě furt ještě bylo ;) ten 4. jsem to už obnovil při mytí, protože je to rychlovka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Duben 3, 2017 Autor Sdílet Odesláno Duben 3, 2017 Na kolik aplikací je těch 100ml? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Duben 3, 2017 Sdílet Odesláno Duben 3, 2017 Max 3, spis pocitej 2 na kugu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Duben 4, 2017 Autor Sdílet Odesláno Duben 4, 2017 Jsem objednal ten 500ml + nějaké hadříky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Duben 4, 2017 Sdílet Odesláno Duben 4, 2017 jenom ještě asi budeš muset koupit nějakej "čistej" šampon bez vosků a různých "features", protože by to na tom nedrželo, respektive by to drželo na té vrstvě od šamponu a za chvili by to bylo pryč 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.