Přejít na obsah

Jéňova modrá bestie - the third and final evolution !!! (2014) THE END

Doporučené příspěvky

Hybli: Ale poznal, je to pořád ten samej vehicle a nebo by si poznal toho dementního jezdce za volantem :D

MirajZz: Kámo nejradši bych ho tam neměl, ale i tak je to už moc nízko, jezdí se s tím fakt na prd ti povím :D

ciima: nene nesoutěžil jsem, takže nic se domu neveze :) jel jsem tam kvůli kamarádům, reklame OC a taky klukům z Lubosh Gang

Zavodník: Nevozím :D...ač zatím kde jsem soutěžil, tak to tak trochu vyšlo :D

Jinak abych se přiznal, tak jsem jsem poprvé zůstal stát na přírodním asfaltovým retardéru, kde moje náprava 3cm tohle již nepřejela a asi 30 minut ještě s jedním tunerem co tam přijel jsem sháněl prkna a vymýšleli jsme jak sundat auto :D....pak jsme společně bloudili a hledali cestu na ten sraz a nakonec jsme dojeli ale místo 2h a něco jsme jeli 4h :P

Jinak zde jediné 2 fotky ze srazu i s reklamou :)

5ajehyqy.jpgube2y2ub.jpg
Odkaz ke komentáři

Jeno tak to jo fakt bomba a jasny no fk ja mam ta-evo a tam je 80 max ale zas mam polsky camber coz je dalsi 1 cm k dobru :-D jinak k tomu polu dorazu to je normalni u hodne lidi se tohle stava ze se takle promackne hold to neni staveny ;-) jinak se tesim az pokecame v zamberku teda pokud dojedu a neojedu v zamberku vanu :-D

Odkaz ke komentáři

Lionel: Jojo ono i to fkcko má v základu -85 natožpak vyndání helpru, nižší uložení apod. Dají se s tím dělat divi... určitě pokecáme hned se hlas :-) ja su nepřehlédný...viz foto

Myš: To bylo těsně po příjezdu, kdy jsem byl z té cesty do toho kempu s tou moji vejškou hrozně vytočenej :-D ale na prodej bude v zimě :)

Něco pro zasmátí. To už jsem měl lepší náladu :-) yguhevu2.jpguve2edyv.jpg

Upraveno uživatelem Hans26
Odkaz ke komentáři

Hans: však sranda, tak to byla asi náhoda že sem šla kolem a bylo to na prodej :D :D , pak jsem šla kolem druhej den s bandou podívat se k rybníčku a už si to zvedal abys odjel, akorát sem nevěděla kterej si a nechtěla sem tam bejt za blbce, kor když to tam byl ješte samej Lubosh :D :D

Upraveno uživatelem Myš
Odkaz ke komentáři

Myš: Jo sranda musí být i kdyby padali trakaře ;-)...to jsi měl říct který jsem :-)...jinak to si piš, že su tam byl s partou od Lubosh gang :-)<br /><br />Danny: V pohodě. Ja ho mám asi dobrých 10 let všude kde se podíváš ...na krku, náušnice, přívěsky v aute, koberečky, řadící páka, ted ten kufr :-) doma vlajku též mnou vyrobenou :-) na felde a na octe je to povinnost. Někde zpět tu v topicu jsou fotky jak jsem to realizoval

Odkaz ke komentáři

Ted mi došla ve zprávě na FB fotka s textem od nějakého co byl na celorepublikovém srazu VW ....že me potkal na cestě ale že řidič nikde... jen auto...s otazkou jak se s tím jezdí :-D...<br /><br />Mimochodem, hledal jsem signál :-D<br /><br />Tady tedy ta cestovní fotka :-)<br />uje6usy8.jpg

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...