Kube Odesláno Květen 23, 2012 Sdílet Odesláno Květen 23, 2012 Dakie skoc na diagnostiku aby ti nekdo vycetl jakou mas comfortku. Nejlepsi je co si pamatuju 3g a ta uz umi sklopne tritlacitko, otevirani oken pres klic a vsechny ty opicarny. Dalsi vec podle ktere to muzes poznat je zamky ve dverich. Stara rada delal pri zamikani a odemikani kraval jak hovado a ty new jsou daleko tižší. Pokud se pletu tak me klidne opravte. A ty podle roku vyroby by jsi mohl byt na hrane kdy se zacalo davat 3g Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Květen 23, 2012 Sdílet Odesláno Květen 23, 2012 bohužel nemám, ale pamatuji si to, jedna naše kamarádka Business černou 1,8 měla a zámek neměla :) tvoje komfortka by měla bejt z těch chytřejších, máš solidní výbavu :) Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Květen 23, 2012 Sdílet Odesláno Květen 23, 2012 Gratulace k octě a přeju ti, ať jsi s ní spokojenej mnoho km ;) Odkaz ke komentáři
Sinius Odesláno Květen 23, 2012 Sdílet Odesláno Květen 23, 2012 hele draku, v kolik budeš v pátek doma? kolem 4 hodiny budu na Vyskři, tak že bych ti to přijel očíhnout :D Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Květen 23, 2012 Sdílet Odesláno Květen 23, 2012 Ten držák na handsfree je origo Škoda? Nebude pod tím palubka otlačená jako u OII? Nebo je to v OI jinak přichycený? Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Květen 23, 2012 Sdílet Odesláno Květen 23, 2012 O1 je tvrdej plast a tam to znát není :) u bratra v 01 jsem to opravoval po 8. letech a nic pod tím znát nebylo Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Květen 23, 2012 Sdílet Odesláno Květen 23, 2012 Vítám tě tu Dakie, další přeběhlíku z clubu GIII Octa vypadá fakt slušně, tak se o ni pěkně starej Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Květen 23, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 23, 2012 jj, držák je origo Škoda a už je dole :) jediná známka toho, že tam byl, je lehce zvlněnej kobereček u spolujezdce na tunelu, ale není to moc vidět ;) máme značky a nové stěrače a zejtra jedem do práce :) Odkaz ke komentáři
Petr81 Odesláno Květen 23, 2012 Sdílet Odesláno Květen 23, 2012 kamaráde vystřelováky by neměli být problém protože na 99% budeš mít 3g generaci komfortu a tam fakt jen nakodovat. Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Květen 24, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 24, 2012 tak zkusíme a uvidíme.. vystřelovák mám doma, tak příští týden, až pojedu na překódování servisních intervalů, tak to zkusíme :) Odkaz ke komentáři
Baurak Odesláno Květen 24, 2012 Sdílet Odesláno Květen 24, 2012 jeste musis mit spravny druh vystrelovaku aby sla stahovat okna na dalku, vim ze v nich byl rozdil a u nekterych to neslo Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Květen 24, 2012 Sdílet Odesláno Květen 24, 2012 Gratuluji k novému autu a doufám, že bude dobře sloužit. Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Květen 25, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 25, 2012 tak už jsem na to koukal, klíč mám 434Mhz, takže vystřelovák potřebuju taky s touhle frrekvencí.. a mělo by fungovat vše :) TomasB: díky Odkaz ke komentáři
Petr81 Odesláno Květen 25, 2012 Sdílet Odesláno Květen 25, 2012 a 434 měli všechny vystřelováky na OI Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Květen 25, 2012 Sdílet Odesláno Květen 25, 2012 Moc pěkný a zachovalý kus, držím Ti palce ať ještě moc dobře a spolehlivě slouží. Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Květen 25, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 25, 2012 Petr81: tím si právě nejsem jistej, pane ;) Martin_TDI: díky ;) včera jsme byli na VAGu a žádné závady.. Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Květen 25, 2012 Sdílet Odesláno Květen 25, 2012 Gratulace k novému autu a hodně stastnym km. Vypada to na fajn vybavu a vzhledove taky krasne Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Květen 26, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 26, 2012 včera proběhla výměna oleje (Castrol Magnatec 5W-40) a filtru (Mann).. dnes jsem vyklidil garáž (kůlnu), v které historicky poprvé parkovalo auto a hned to byla octule :) a nalepil jsem samolepku OC kdybych dneska nemusel malovat, tak bych umyl motor, takhle to udělám asi až zítra.. Odkaz ke komentáři
culda Odesláno Květen 26, 2012 Sdílet Odesláno Květen 26, 2012 koukám , že máme stejný auta ,ale chudák motorka , ta bude pěkně očouzená od startování Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Květen 26, 2012 Sdílet Odesláno Květen 26, 2012 chtělo by to vyhodit starej sporák a ledničku a bude to s místem slavnější ;) Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Květen 26, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 26, 2012 jasný, sporák půjde do háje, ale lednička zůstane na grilovačky na pivko ;) culda: jj, skoro stejný :) motorka nezájem, je to jen na popojíždění po vesnici Odkaz ke komentáři
luckywrc Odesláno Květen 27, 2012 Sdílet Odesláno Květen 27, 2012 tak v sobotu zkouknuto a máš to odsouhlasený... trefil si fakt na moc pěknej kousek kdybych nevěděl že má ty km tak bych to do ni neřekl vypadá tak na pulku toho co má za sebou... Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Květen 27, 2012 Sdílet Odesláno Květen 27, 2012 dakie pekna octule tak ad slouži Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Květen 28, 2012 Sdílet Odesláno Květen 28, 2012 Doufám, že to nejsi ty, Dakie? http://www.novinky.cz/krimi/268891-pri-letosni-nejtragictejsi-nehode-zemreli-u-hradku-nad-nisou-ctyri-lide.html?ref=zpravy-dne Odkaz ke komentáři
Peetrs Odesláno Květen 28, 2012 Sdílet Odesláno Květen 28, 2012 Kdyby byl, nevim, jestli by ti na to odepsal, ale z fotek nahoře usuzuju, že ne, měl na autě liťáky Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Květen 28, 2012 Sdílet Odesláno Květen 28, 2012 Ale jestli ne, tak se ozve ;) Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Květen 28, 2012 Sdílet Odesláno Květen 28, 2012 To určitě nebyl Petr, jak ho znám, tak s autem plným lidí jede sakra opatrně. A jak už psal Peetrs, Petr má liťáky. Navíc má Petr na zádi označení motorizace, origo rádio a jiný podložky pod SPZ. Podle tý mašle na zadním stěrači jel někdo ze svatby. Je to hrozný, čtyři mladý lidi Odkaz ke komentáři
jirina5 Odesláno Květen 29, 2012 Sdílet Odesláno Květen 29, 2012 je to OT, ale co se asi dalo čekat, když jel jako magor s plně obsazeným autem? Ze záběru je vidět, že ručka rychloměru je seklá někde mezi 140-160km/h. Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Květen 29, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 29, 2012 Tome, nebyl jsem to já ;) Jirko, občas můžeš jet sebeopatrnějc a stejně narazíš na vola a je to v ... jsem rád, žes mě podpořil, opravdu už nemám kam spěchat, mám rodinu.. jinak včera jsem sundal nápisy ze zádi :) a mám na levý straně v dolním rohu okna samolepku OC získal jsem kompletní historii oprav (v servisce vše není) a mám dodatečně montovanej DPF, nové turbo, tak snad bude dlouho klid :) Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky