Přejít na obsah

Dakieho Stounka

Doporučené příspěvky

Díky moc za pochvaly pivo.gif Tuhle barvu jsem si taky tajně vysnil a byla to fakt náhoda, že jsem si jí koupil :) Několikrát jsem ten inzerát odsouval, že je to moc daleko a když nebude podle mých představ, tak zbytečně projedu, ale nakonec jsem zvolil dobře palec.gif

Odkaz ke komentáři

Dodo36: To myslíš ty černý polepy na světla? Asi bych to musel vidět naživo, takhle mi to moc neříká ;)

Péťo, gumy jsou super, tichoučky, držej, jsem s nima spokojenej pivo.gif

Jero, díky palec.gif

Máro, díky mocpalec.gif Dneska odpoledne Ti bude dělat službičku, ale za to, cos jí přivezl se Ti ráda odvděčí pivo.gif

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

no hlavně jestli jsi si je našlapal??? :wallbash:

Samozřejmě, bez toho bych nevyjel :) Ale i tak to byl docela šok, protože to moc nebrzdilo :D Teď jsem si dal 80km a už si pomalu sedaj palec.gif

Díky moc Peťo, však se rádo stalo. Kamarádi si musí pomáhat. Už se těším, až si ty věcičky od Tebe odvezu (nebo mi je přiblížíš) :palec:

Jasně, není problém, se sejít v půlce cesty ;) Pro Tebe to udělám rád pivo.gif

Odkaz ke komentáři

MarekRS: to je ještě slabý, s Golfem jsem najel 35 a víc, nějak jsem teď Octuli šetřil lol.gif Ale je to taky tím, že jsme byli jen 2x na Slovensku, s Golfem jsme jezdili tak 5x ročně..

Dodo: Jojo, je o ní postaráno, dostává jen to nejlepší pivo.gif

sm0g: Máš pravdu, jezdím do práce 42km (jedna cesta), tak proto bylo TDI jasná volba ;) Ikdyž jsem uvažoval i nad 1,8T na LPG, ale sehnat to byl dost oříšek :( 2,0 ani 1,6ku jsem nechtěl, to je na mě prostě slabý..

Jinak díky kluci, pevně doufám, že min. jednou tolik ještě najede ;)

Odkaz ke komentáři
  • Dakie locked this topic
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...