Přejít na obsah

Dakieho Stounka

Doporučené příspěvky

• o 2 týdny později...

Jo, už jsem taky koukal na dieselpower, že by to mohlo být normální.. Tak to nechám zkontrolovat, stejně bych měl jít dnes nebo zítra konečně na ten lak, tak když už bude v servisu, můžou se na to mrknout :) Jen mě to trochu vyděsilo, protože jsem si toho předtím nikdy nevšiml :( Taky mě napadlo, jestli to není přechodem z 5W30 Longlife na 5W40.. Další věc je, že jsem měnil olej po max. 12tkm a teď jsem to nechal na 15tkm.. Tak se asi vrátím zase k menšímu nájezdu.. Včera jsem to očistil, tak to budu sledovat..

Odkaz ke komentáři

Dnes je to 4 roky, co je Octa u nás.. Jsem s ní maximálně spokojený, ikdyž už jsem přemýšlel, že bych pořídil něco většího (Alhambra, Sharan), ale zatím to není aktuální :) Za ty 4 roky jsme spolu najeli cca 107tkm, projel jsem 200000 v naftě :D Dlouhodobá spotřeba mi vychází 5,65l/100km.

Odkaz ke komentáři

Stoji,stoji :-D Jezdim ted vlastne jen do prace a nakoupit..

Jj, STK v pohode,jen si neodpustili rezave casti rizeni,ale ted fakt nestiham,starat se o ni tolik :-( Ja daval 1750 a to uz jsem nadaval :-D

Eater: to je ale cenovka na benzin ;-) Na diesel jsou drazsi emise :-(

Odkaz ke komentáři

Eater : Odkud jsi že tam máte tak levnou STK s emisema? U nás je benzinové auto celkem za 1760 Kč, nafťák za 1860Kč. Jestli budeme muset jezdit každý rok, tak to bude pěkná pakárna....

Peťo, já jsem na tom velmi podobně, autem jen do práce a na nákupy+sem tam nějaký výlet. A časově je to bída, posilovač mi leží doma na stole už měsíc a stále nemám čas se do toho pustit. -_-

Odkaz ke komentáři
  • Dakie locked this topic
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...