ciimaa Odesláno Květen 4, 2011 Sdílet Odesláno Květen 4, 2011 moc moc krásná tiše závidím 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Květen 4, 2011 Sdílet Odesláno Květen 4, 2011 Moc peknej vykon Mikle, a na kolik by to slo este? 170HP? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
deleted Odesláno Květen 4, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 4, 2011 S ohledem na použitý HW asi už moc ne,ale nijak jsem maximální možnost neřešil.Podmínka úpravy byla bezpečnost,tak myslím,že Ríša naladil tak,aby to bylo optimální.Už teď je znatelný rozdíl s ohledem na teplotní rozdíly nasávaného vzduchu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Květen 5, 2011 Sdílet Odesláno Květen 5, 2011 Parádní hodnoty na to že je to základem 66 AGR ! Tak ať Ti motor dobře šlape ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
deleted Odesláno Září 18, 2011 Autor Sdílet Odesláno Září 18, 2011 (upraveno) Už toho není tolik,co bych mohl s autem dělat,tak vymýšlím blbinky :) Pořídil jsem ŘJ denních světel od Novalisnet.cz.Umí to krom pár režimů blikání také corner,svícení po uzamčení auta. :) Upraveno Září 18, 2011 uživatelem mikl 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Září 18, 2011 Sdílet Odesláno Září 18, 2011 moc pěkná vychytávka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
deleted Odesláno Září 18, 2011 Autor Sdílet Odesláno Září 18, 2011 :) :) Taky se mi to líbí.někde jsem tu četl na Novalisnet docela nepříznivou kritiku. já jsem naopak spokojen jak s produktem,tak s prodejcem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Září 18, 2011 Sdílet Odesláno Září 18, 2011 pekneee, co to mas za deni sviceni mikle ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
deleted Odesláno Září 18, 2011 Autor Sdílet Odesláno Září 18, 2011 Ahoj,díky. jedny z prvních nebo dokonce prví s režimem A/RL Hella LEDay Line. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
deleted Odesláno Říjen 29, 2011 Autor Sdílet Odesláno Říjen 29, 2011 Autí dostalo předčasný dárek k vánocům.nezávislé topení Webasto. Namontováno,vyzkoušeno a jedním slovem bomba. Zatím nemám moc odzkoušeno,uvidíme už přijdou mrazy :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Říjen 29, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 29, 2011 PARÁDA PANE MIKL JSEM ZVĚDAV ČÍM NÁS PŘEKVAPÍŠ PŘÍŠTĚ :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tommasAHC Odesláno Listopad 3, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2011 Fak se mi líbí, že se do toho nebojíš říznout. Když už se něco dělá, tak pořádně. Škoda, že takových lidí tady teď moc není, co by inspirovali nás ostatní k rozsáhlým přestavbám O1. :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
deleted Odesláno Listopad 13, 2011 Autor Sdílet Odesláno Listopad 13, 2011 @RAZTY - s jídlem roste chuť :) už je objednané ovládání mobilem @tommasAHC - tak říznout jsem se přestal bát už dávno :) Zimu úplně nesnáším,díky topení se mi bude snášet o poznání lépe :) Zatím vyzkoušeno na těch pár ranních nižších teplotách a nádhera,po topení cca 15 min interier příjemně vytopen,voda po pár stech metrech cca 60° Trochu jsem upravil ovládání,vložením dvou vypínačů do obvodu ovládání topení,jsem získal možnost ohřívat motor a zároveň vytápět kabinu,nebo jenom předehřát motor.Třetí využití je čistě letní záležitost,vyvětrání vyhřátého auta před odjezdem :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Listopad 13, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 13, 2011 párada klobouk dolu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
deleted Odesláno Listopad 17, 2011 Autor Sdílet Odesláno Listopad 17, 2011 Topení doladěno,instalován GSM modul umožňující nastavení doby vytápění nebo ventilace od 2 do 250 min. a spuštění systému mobilním telefonem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Listopad 17, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 17, 2011 Milane ;) ty jsi nezmar ,klobouk dolů :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Listopad 17, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 17, 2011 to uz pak bude jako auto pro 007 :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest MaliOC Odesláno Duben 3, 2012 Sdílet Odesláno Duben 3, 2012 Ahoj,mám jeden dotaz.Jaký typ žárovek máš v předních a zadních blinkrech?Díky za odpověď.Martin 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Duben 3, 2012 Sdílet Odesláno Duben 3, 2012 Ahoj,mám jeden dotaz.Jaký typ žárovek máš v předních a zadních blinkrech?Díky za odpověď.Martin v předních vypada že ma Osramky DIADEM svítí více do oranžova DIADEM 0 Citovat Odkaz ke komentáři
deleted Odesláno Duben 4, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 4, 2012 OSRAM Diadem nemám,nějak mně ta modroduhová žárovka neoslovila. Používám Philips Silverstar,je stříbrná a svítí sytě oranžově,nebo LED koupené od zdejšího člena Superfattyho.Ty svítí také velmi slušně. http://www.kupzarovky.cz/philips-py21w-silvervision-12v-12496svs2-p-5196.html 0 Citovat Odkaz ke komentáři
deleted Odesláno Únor 19, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 19, 2014 Koukám,že jsem dost dlouho nic nepostnul,už se toho moc neupravuje,auto slouží a jezdí jak má,tak něco málo. Dostalo nová podvozek Lowtec-díky Mato88 skvělý prodejce díky :) Lepší svezení než na podvozku HR Praktické úchyty pro zvedák,škoda,že jsem je nedal dříve :( Zajistil a bleskově dodal jelda http://www.cc-autodily.cz/uchyt-pro-zvedak-1 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo36 Odesláno Únor 19, 2014 Sdílet Odesláno Únor 19, 2014 Ty špunty jsou luxus 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lumen1.8 Odesláno Únor 20, 2014 Sdílet Odesláno Únor 20, 2014 To vypadá moc dobře, jak se to montuje? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Únor 20, 2014 Sdílet Odesláno Únor 20, 2014 Taky mam zvedaci body uz doma pripraveny. Je to super. ;) To ten Lowtec tak super funguje?Nebo jsi to bral tak ze je pohodlnejsi? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Únor 20, 2014 Sdílet Odesláno Únor 20, 2014 Já jsem s lowtecem taky zatím hoodně spokojenej, najel jsem s ním asi tak 200 km teda teprve a můžu teda srovnat leda se sérii, ale i tak 0 Citovat Odkaz ke komentáři
deleted Odesláno Únor 20, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 20, 2014 To vypadá moc dobře, jak se to montuje? Vyndáš původní gumové záslepky a do nich namáčkneš heverem ty špunty.Nejdřív gumová část a potom ten plastový střed.Nezapomenout oba díly pěkně máznout vazelínou. Taky mam zvedaci body uz doma pripraveny. Je to super. ;) To ten Lowtec tak super funguje?Nebo jsi to bral tak ze je pohodlnejsi? Ten Lowtec jsem kupoval ze dvou důvodů.HR už měl něco za sebou a chtěl jsem o něco níž.To se nakonec nestalo a snížení je téměř stejné,ale svezení je lepší.Normální vozovka stejné jak na HR,markantní rozdíl je na příčných nerovnostech a zejména ZN.Fakt jsem spokojenej a navíc je za dobrý peníze,dodanej téměř obratem,fakt spokojenost. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
deleted Odesláno Únor 20, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 20, 2014 Denní světla NSSC 523,koupena sice omylem ,ale nyní naprostá spokojenost. Sice nemají režim obrysová jako původní Hella,ale protože v hlavních obrysovky nemám,musel jsem je zapojit tak aby svítila jako denní i jako obrysová. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
H@nZ Odesláno Únor 20, 2014 Sdílet Odesláno Únor 20, 2014 vypadá to dobře 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lumen1.8 Odesláno Únor 20, 2014 Sdílet Odesláno Únor 20, 2014 Super, diky za radu. Zítra to objednám. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.