Mirouch76 Odesláno Červenec 27, 2011 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2011 No dobrá opravím nejvýšší v JČ. Je to asi tři roky co jsem chvíli parkoval. Švára tam onehdá nesl neschopenku. KOukali po mně dost divně místní. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Srpen 8, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 8, 2011 (upraveno) Tak jsem se vrátil s týdenní dovolené na Mácháči ve Starých Splavech, pěkně odpočat a urá zase makat. Zde jedna momentka s cesty dom, kdy jsem čekal na kámoše... Jinak už je vymyšleno do jaké barvy nakonec kola půjdou a jak budou vypadat. Jen teď nějak dát trochu do kupy "zbytečnej" peníz a doufám, že to zmáknu do Rozkoše... Upraveno Srpen 8, 2011 uživatelem Spooky1 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jofree Odesláno Srpen 8, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 8, 2011 se přiznej, kámoš ti nestačil a ty si mu ujel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Srpen 8, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 8, 2011 taky bych to tak viděl že kámoš nestačil jinak ti přeju Tome a´t to všechno zvládneš do Rozkoše přeci jen to už je za pár ..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Srpen 8, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 8, 2011 No kámoš vezl aj naše kola na střeše, takže pomalejší byl,ale hlavně já před prahou musel stavět pač Káťa musela s Kačenkou a jak jsem je dojížděl tak jsem jim ujel, protože zajížděli taky na benzínku. Takže za dálnicí čekačka a pak zase společná cesta. HLavně ta krásná spotřeba celou cestu 80-90 na tampomat a řekl bych že jsem jel pod pět litrů, což už se mě dlouho nepovedlo... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Srpen 16, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 16, 2011 A v pátek se zase něco dělo... Konečně jsem se dostal k tomu co jsem chtěl už dávno, jen to porád nějak úplně nevycházelo, aneb Lepič Obecný při snaze to nepodělat... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MarekRS Odesláno Srpen 16, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 16, 2011 (upraveno) A výsledek? :) Vypadá, že je šikovnej, to nemohlo špatně skončit :) Upraveno Srpen 16, 2011 uživatelem Marek RS 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Srpen 16, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 16, 2011 Parada, ale ja na to nemam nervy. Radeji to nalakuji :) Jinak pekny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jofree Odesláno Srpen 16, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 16, 2011 viděl jsem to naživo a vypadá to velmi dobře :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Srpen 16, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 16, 2011 jj, je to moc pěkný, příště uděláme moji střechu :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Srpen 16, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 16, 2011 Móc hezký :) . A kolik taková parádička koštuje? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Srpen 16, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 16, 2011 no vypadá to super. Mám z toho obrovskou radost. Mirouch: Řekl bych že je to tak nějak o domluvě. ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petr81 Odesláno Srpen 16, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 16, 2011 pane pěkný, šikula, kde jsi kupoval folii? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Srpen 16, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 16, 2011 no já na tý fotce vypadám :D no každopádně jsem rád že se ti to líbí Tome :D ;) :) jinak to byl fakt dobrej pokec... :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MONTY350Z Odesláno Srpen 16, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 16, 2011 (upraveno) aaaa..."pánvička sgerbovson" se zase činil ;) :P koukám že sis z mýho auta udělal pokusnou krysu Sterny. Jinak Spooky pěkný, na tvojí barvě to vynikne ještě víc a líp než na mojí...fakt hezký :) Upraveno Srpen 16, 2011 uživatelem MONTY350Z 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Srpen 16, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 16, 2011 Mirouch: Řekl bych že je to tak nějak o domluvě. ;-) No jde mi hlavně o fólii. Tam to moc o domluvě nebude ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Srpen 16, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 16, 2011 Mirouch je pravda že ta folie má svou cenu ale pak je to jen o práci apod... a jak viděl Tomáš jak to dělám tak mu to ani nepřišlo těžký.. že když to viděl tak si říkal že by to příště zvládnul... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Srpen 16, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 16, 2011 (upraveno) Nemám pochyb o Tomově zručnosti, ale jednou jsem lepil jen kus šachovnice na starýho rendla a žádná sláva. A to jsem měl slušnej návod. Hold kdo umí ten umí. Ale aspoň vím ke komu zaject až si to taky pořídím :) ;) (taky chci střechu do černýho matu) Upraveno Srpen 16, 2011 uživatelem Mirouch76 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Srpen 16, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 16, 2011 Kua že já radši nedržím hubu ;) :) hele neni problém je to jen o domluvě přesně tak jak říká Tomáš :P o ničem jiným to neni .... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Srpen 17, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 17, 2011 ;) :) :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Srpen 17, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 17, 2011 Petr: Šikula je Šterny. Ten lepil a aj si dovezl folii. Monty: Na někom se to vyzkoušet dycky musí... ;) Žany: Děkuji. ;-) Mirouch: ale já sám o sobě dosti pochybuji. :) Jinak včera mě dorazil přípravek na mytí kol objednaný od človíčka z VW clubu a fakt masakr. Nastříkat, nechat chvíli a opláchnout a fakt to funguje. Zkoušel jsem jen na rychlo takže jsem to ani nebral kartáčkem nebo nečím takovým... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Srpen 17, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 17, 2011 Tome zas mě tady moc nechval :lool: pak to jednou poseru a poveze se to se mnou napořád... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Srpen 17, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 17, 2011 Te pravda. Je to hnusný, samá bublina, folii celou potrhal... No prostě hnus... :lool: Tak dneska autí pořádně umyto a vydrbáno. Kéž by takhle vydrželo do srazu... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Září 2, 2011 Autor Sdílet Odesláno Září 2, 2011 Tak včera jsem Otloukánka opláchl, vyměnil olej, filtry tři, dneska ještě vyndat bednu, spočítat novou a zadat kámošovi rozměry. Po dovolené novou smontíme, napasujeme a vrhnu se snad konečně s kámošem na trochu lamina a dodělání muziky... je to pro ostudu to mít jako už letitý člen AutoHiFiclubu víc jak rok ve stavu "Na Hulváta" 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Září 2, 2011 Sdílet Odesláno Září 2, 2011 pořekadlo: ,, Pod svícnem, největší tma. " muselo nějak vzniknout 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Září 2, 2011 Autor Sdílet Odesláno Září 2, 2011 jj... zrovna jsme to o víkendu s klukama řešily na "křivce" že většina těch starších skalních hifíků má v autě sotva radio... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Září 2, 2011 Sdílet Odesláno Září 2, 2011 A pořekadlo že kovářova kobyla chodí bosa má něco do sebe. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Září 15, 2011 Autor Sdílet Odesláno Září 15, 2011 (upraveno) Tak včera proběhla jedna malá změna... Veliké díky patří členovi DEKO Signál prý je s touhle anténou špatný, tak jsem zvědav. Poslouchám sice převážně CD,ale vyzkouším... edit: A ještě můj osobní šofér,ale toho už všichni znáte ;-) Upraveno Září 15, 2011 uživatelem Spooky1 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Září 15, 2011 Sdílet Odesláno Září 15, 2011 příjem s touhle anténou je hroznej :( ale taky poslouchám CD, takže mi to neva ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Září 15, 2011 Sdílet Odesláno Září 15, 2011 At slouzi, ja ji mel na aute tyden. Ale chce to dat do matu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.