Přejít na obsah

Spookyho "Octloukánek"

Doporučené příspěvky

• o 2 týdny později...

Tak jsem se vrátil s týdenní dovolené na Mácháči ve Starých Splavech, pěkně odpočat a urá zase makat. Zde jedna momentka s cesty dom, kdy jsem čekal na kámoše...

Jinak už je vymyšleno do jaké barvy nakonec kola půjdou a jak budou vypadat. Jen teď nějak dát trochu do kupy "zbytečnej" peníz a doufám, že to zmáknu do Rozkoše...

post-60-1312786299_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Spooky1
Odkaz ke komentáři

No kámoš vezl aj naše kola na střeše, takže pomalejší byl,ale hlavně já před prahou musel stavět pač Káťa musela s Kačenkou a jak jsem je dojížděl tak jsem jim ujel, protože zajížděli taky na benzínku. Takže za dálnicí čekačka a pak zase společná cesta. HLavně ta krásná spotřeba celou cestu 80-90 na tampomat a řekl bych že jsem jel pod pět litrů, což už se mě dlouho nepovedlo... :blink:

Odkaz ke komentáři

Nemám pochyb o Tomově zručnosti, ale jednou jsem lepil jen kus šachovnice na starýho rendla a žádná sláva. A to jsem měl slušnej návod.

Hold kdo umí ten umí. Ale aspoň vím ke komu zaject až si to taky pořídím :) ;) (taky chci střechu do černýho matu)

Upraveno uživatelem Mirouch76
Odkaz ke komentáři

Petr: Šikula je Šterny. Ten lepil a aj si dovezl folii.

Monty: Na někom se to vyzkoušet dycky musí... ;)

Žany: Děkuji. ;-)

Mirouch: ale já sám o sobě dosti pochybuji. :)

Jinak včera mě dorazil přípravek na mytí kol objednaný od človíčka z VW clubu a fakt masakr. Nastříkat, nechat chvíli a opláchnout a fakt to funguje. Zkoušel jsem jen na rychlo takže jsem to ani nebral kartáčkem nebo nečím takovým...

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

Tak včera jsem Otloukánka opláchl, vyměnil olej, filtry tři, dneska ještě vyndat bednu, spočítat novou a zadat kámošovi rozměry. Po dovolené novou smontíme, napasujeme a vrhnu se snad konečně s kámošem na trochu lamina a dodělání muziky... je to pro ostudu to mít jako už letitý člen AutoHiFiclubu víc jak rok ve stavu "Na Hulváta"

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Tak včera proběhla jedna malá změna...

Veliké díky patří členovi DEKO :palec:

Signál prý je s touhle anténou špatný, tak jsem zvědav. Poslouchám sice převážně CD,ale vyzkouším...

edit: A ještě můj osobní šofér,ale toho už všichni znáte ;-)

post-60-0-36352300-1316068403_thumb.jpg

post-60-0-82524500-1316070012_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Spooky1
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...