Přejít na obsah

Octavia combi vs Passat combi

47 hlasů

1. 1. Octa nebo Passat ?

• Prosím přihlašte se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

No kdyz nam pritulky svara do nebes vychvaloval jejich novej Duster, jak to ma dokonce 4 airbagy (za priplatek), ABS, mechanickou klimu a otackomer, taxem se neudrzel a musel jsem se smat. Ne kvuli kvalitam Dusteru, ktery asi nebude az tak spatnej a zvenku se mi i docela libi, ale kvuli tem recem o vybave :) Pripadne recem o tom, jak je to bezpecny. Odkazal jsem ho na euroNCAP a od ty doby jsme s nima nemluvili :D

Odkaz ke komentáři

plna vybava je jen jedna a ne podle vkusu jednotliveho soudruha :-)

Nesmysl... :D Kazdy ma jinou svoji plno vybavu, soudruhu!

No kdyz nam pritulky svara do nebes vychvaloval jejich novej Duster, jak to ma dokonce 4 airbagy (za priplatek), ABS, mechanickou klimu a otackomer, taxem se neudrzel a musel jsem se smat. Ne kvuli kvalitam Dusteru, ktery asi nebude az tak spatnej a zvenku se mi i docela libi, ale kvuli tem recem o vybave :) Pripadne recem o tom, jak je to bezpecny. Odkazal jsem ho na euroNCAP a od ty doby jsme s nima nemluvili :D

Spise oni s vami, ne?? :D

Odkaz ke komentáři

Mi říkal kámoš, že ten Duster nevypadá špatně a že je jen něco přes 200tis. novej. Tak jsem mu říkal se smíchem, co asi tak od toho může čekat za ty prachy. Pelech kterej se po pár km bude rozsejpat. Spotřeba bude horší jak u jeho Feliny a během 3-5 let to bude vrak. Tak jsou podle mně ty auta koncipovaný, asi jako jednorázový fusekle :D

Odkaz ke komentáři

Davon: jj, to je presnejsi :)

Tomas: Jj, ono to zvenku fakt není zly, ale zevnitr je to zlo, plasty jak trubky na stoupacky. Oni to auto mají taky asi za 230k, ze pry prece si nekoupi něco po nekom jety. Inu. Je to auto staveny viditelne pro vychod, stejne tak motor není zrovna nejmodernejsi a jakou to bude mit trvanlivost? Zaruku a pak nefim nefim. Mimo jiné to taky srovnaval s Hyundaiem i40, coz jsem moc nechapal, to je naopak auto, kteryho bych se absolutne nebal. Ale taky stoji trochu jinou castku…

Odkaz ke komentáři

Zdar, tenhle problém jsem hodně dlouho řešil a nakonec po zkušenostech ostatních členů z VW Clubu jsem svého starého Passata prodal a koupil OII namísto Passatu 3C. Důvodem byly hlavně poruchy a nemoci, kterými Passat 3C trpí, hodně se jich dá vyloučit tím, že si člověk koupí 1.9TDi 77kW, ale těch je málo a nejsou v moc dobré výbavě. Dalším problémem je výhled přes sloupek, který je katastrofální a mimo jiné, nasedání pro vyššího člověka taky nic moc. Poslední vadou na kráse je elektronická ručka, která umí bezvadně pozlobit. Kamarád by mohl vyprávět, když z 3C zablokoval totálně vjezd na trajekt, aneb zaseklá ruční brza. Jeden servisák mi říkal, že už má na to grif, že se rozeběhne a kopne do kola co největší silou a ono to povolí, jenže kdo se s tím chce takhle prát?

Tudíž za mě byla volba jasná, OII 1.9TDi + chip a maximální spokojenost....jen příště to bude asi SuperB :-)

Odkaz ke komentáři

Díky za příspevek:) Tak určite ja nechci dvoulitra.. jedine 1,9 .. jsem mensiho vzrustu tak pro me to problem nebude:) ..a jj ta rucni brzda..teda elektricka.. z toho mam obavy ..

Uvidim jake auta uvidim a pak se rozhodnu... ale tam se muze porat tam to a tam se muze posrat zase tamto.. to je tezko clovek si nevybere ;)

Odkaz ke komentáři

No ja ted vybiral taky a proste neni zbyti, kazdy auto (automobilka) ma svoje nemoci a mouchy, nekde je tohle, nekde je tamto, nic neni dokonaly a podle toho vypada. Spis jde o kus a o asi o stesti :) Vzdycky si muzes ten jednotlivej kus, kterej chces, trochu prolustrovat, ja vybiral a resil v podstate asi 4 mesice, nez jsme to rozsekli :) Par veci bych treba na tom uz bral pri nakupu (treba tazny, ktery tam bylo, ale sundali ho), ale to bych mohl taky vybirat 5 let :)

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...