Přejít na obsah

Muj modrej darecek

Doporučené příspěvky

Aha.no hlavne ze ho mas v poradku,ja jsem dodelal to druhe,zrovna jsem opet vycistil cocku,pres noc schlo,ted se chystam na prouzky a dopo ho usadim na aute,jinak zatim kdo to videl to chvalil,z cehoz mam radost ze se to lidem libi,ja uz jsem z toho totiz uplne zblblej,faktem je ze se tema svetlama krasne sladilo auto-strecha,celni sklo,svetla,lizo...jeste zvazuju ze bych se s touto variantou svetel vratil k mracitkum,docela by jim slusely,mam uz docela kvalitni fotky ale tady to bohuzel stale nefunguje,ani pres SZ,muzu ti to poslat jedine na mail.

Upraveno uživatelem magnum67
Odkaz ke komentáři

Snad to vsechno bude drzet a nebude se to loupat,jen na okraj,samozrejme ze jsem musel menit zaroven obe parkovacky,pac pochopitelne odesly,zrejme po manipulaci v parabole..zkusim dat odkaz na fotku auta na facebook....https://www.facebook.com/photo.php?fbid=662064217193531&set=a.378428415557114.79750.100001698752820&type=1&theater

Odkaz ke komentáři

To je zvenčí, nebo zevnitř?

Každopádně když si vezmeš jemný šmirgl (ideálně pod vodu), přebrousíš to a následně přeleštíš Tempem, je to pryč :palec:

Je to zvenci,ale na smirgl,to fakt nemam nervy,ani na jemnej,to nedam....pokud bych sehnal funglovky plexi(coz je scifi)asi bych to klidne rozdelal znovu,ted uz by to byla brnkacka a bylo by to ideal...

post-8583-0-73202000-1395593526_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Proč jsou takové odpory na mračítka? Já se sral do teď se sundáním lepidla z těch okrajů plexi mám to oblepené zvenku i zevnitř zítra to stříknu jdu na :pivo: Jak si oblepoval ten blinkr a kužel to je hrůza blinkr nejspíš vyndám no a kužel to bude porod.

Jinak to vypadá fakt super žádný problém s černým proužkem. Povedlo se ti to. Myslím že tohle půjde rozleštit ale sundáš si ten proužek a budeš muset stříkat znovu. Když ne tobě tak firmě se to určitě povede oni na to mají věci :palec:

post-16531-0-93063400-1395595408_thumb.jpg

post-16531-0-25763400-1395595417_thumb.jpg

post-16531-0-05580500-1395595427_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Tak ne ze bych se zrovna hrnul abych si mracidla nalepil zpatky ale za tuzingovy hnus je urcite nepovazuju,jsou tu auta,kterym fakt slusej ale mne se momentalne moje urcite libi vic bez nich,no asi pospekuluju o tom vycisteni svetel,co se tyka prouzku,kdybych je musel po brouseni svetel delat znovu,to by mi asi nevadilo,mozna bych volil jemnou sed,narozdil od te cerne...

Odkaz ke komentáři

Protože mračítka jsou tuzingový hnus :(

Tuzing ? na autě za 250? to považuji teda na šrotu chromový krytky otevírání dveří a podobně .. A přestříknutí světel - zamračení už není tuzing nevím no..

mě se to líbí moje maska se taky nikomu nelíbí ;) . Nikdy jsem nechtěl mít co ostatní proto jsem dělal Eclipse místo RS Fabie nebo Golfa a octávek s přestříknutou chrom maskou bohužel jezdí hoodně. Ale nic proti líbí se mi to jen to vidím všude no.

Odkaz ke komentáři

Naprosto souhlasim,nejdulezitejsi je aby se to libilo majiteli....jinak jsem objednanej na utery,pan mi to prijede vylestit az domu,takze prouzky sice zase zmizi,nicmene svetla budou pry cistounka,uz lestil i svetla po mracitkach a vi o co jde,takze prouzky potom udelam znovu (zase budu litat se svetlem z garaze domu,lidi uz si myslej ze to tady coruju na zakazku :D )

Odkaz ke komentáři

;) Tak mrkej jak to dělá a čím. Je fakt že když někdo přijde do origo servisu se žlutými světly tak no to neuděláme chce to nový a oni je vyleští a prodají znám bohužel dost případů.

Jsem zvědav jak dopadnu já přes týden na tom zapracuji.

Jinak ty světla k té barvě opravdu sluší. To se cení víc než za ně dát 6 tisíc.

Co vymyslet se zadníma černé Litec jsou fakt nádhera.

Odkaz ke komentáři

JJ,mrknu,asi to nebude az takova sranda pac mne pripravoval na dve hodiny prace...ted jsem byl zkouset svetla a sviti super,urcite pomohlo jak jsem je vycistil zevnitr a hlavne cocku...ja zadni necham,libi se mi jak jsou,jeste zvazim striknout mlhy dole na spoileru ale to jeste nevim,uvidim jestli to bude potreba aby to ladilo.

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...