Přejít na obsah

Muj modrej darecek

Doporučené příspěvky

Tak žádná výhra s tím nastříkaným lemem plexi ve výsledku je to naprosto stejný jako ten proužek co si udělal ty. Takže plexi na pokusy vyhazuji ponechám ten nastříkaný chrom a prohodím ho do světla na autě a udělám tam tu linku jako jsi dělal ty je to stejný a zabere to mnohem méně času. Můžeš mi vyfotit nějaký detail?

pár fotek u mě ať ti to tu nezadělávám.

Není rozdíl origo od plastidipu používal jsi i lak na plastidip?

Odkaz ke komentáři

Je vidět, že se změna líbí, proto přidám jen svůj nepodstatný pohled na věc - za mě bílou určitě ne, dle mého tím auto dost kleslo. Když se ale líbí (nejen) tobě, není co řešit :palec:

Mne se prave bila k modre vzdycky moc libila,nesedi mi k ni cerna...takhle to bylo napul,tak jsem to prubnul na cele kolo a spokojenost,ale dik za nazor,vsem se libit nemuze... :palec:

Odkaz ke komentáři

Vsem dik moc za nazory i pochvaly,to lizo se mozna stane predmetem uvah pristi sezony,kdy budu mozna menit kola a taky se bude resit lak,tak uvidime... :palec: (vymenu jsem mel v planu po zniceni ale kupodivu uz prezilo dve zimy a v lete na obrubniky davam velkej pozor i vzhledem ke kolum)...

Odkaz ke komentáři

Tak dneska jsem byl u Petra(motorpower) a krome kavy mi udelal i denni sviceni,za coz mu patri dik... :palec: ,mimochodem,chysta se u nej zajimava akce,podrobnosti nechci prozrazovat ale urcite bude stat za to,pokud se to upece,predseda urcite da vedet.

post-8583-0-76097100-1396535113_thumb.jpg

Upraveno uživatelem magnum67
Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...