Přejít na obsah

1,9TDi by martink52

Doporučené příspěvky

byla to 1,6mpi, ale moc tiché na mě :lol:

konečně pružiny nahozené, ale vyskytl se menší problém, díky lízátka nebyli schopni najet na geometrii :lol: :lol: takže se tam budou muset nahodit nějaké desky aby se tam dalo najet :wallbash: :wallbash: ale nepřipadá mi to až tak nízké, jsem to měřil a je to 13cm nad zemí :wub: :wub:

a teď by to chtělo nějaké pořádné kola :prcprc: :prcprc:

post-18599-0-16398700-1344879311_thumb.jpg

post-18599-0-71101100-1344879330_thumb.jpg

post-18599-0-07253800-1344879343_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Ještě si to trochu sedne, musíš jezdit. Je to hodně velký rozdíl a jde to vidět na první pohled. Až tam vrazíš větší kola, zas ta škvíra bude menší ;) Já si toho před barákem všiml hned, že to máš dole. A za jízdy to musí jít poznat ještě více....za mě palec hore :palec:

Odkaz ke komentáři

THX sousede :P

:wub: akorát nevím co, ale když jedu, tak mi něco fest rachotí za obložením za zadní pravou sedačkou a je to od chvíle co jsem si přebral auto. Jako by tam bylo něco navolno, ale to pořeším až zítra. :wallbash: :wallbash:

Větší kola budu řešit až na jaro, letos už jsem do toho narval víc než jsem chtěl. :wallbash:

Odkaz ke komentáři

THX pánové :wub::palec: :palec: akorát si musím zvykat, že přes cokoliv projedu tak kopíruju a poskakuju s celým autem, ještě musím otestovat vjezd do podzemek, to je tak, když člověk přejde s terenňáků na formuli :wub::pivo: :lool:

Ataner >> dodatečně vše nej :pivo: :pivo:

se mi to auto začíná líbit čím dál více a nejvíce jak je mezi netuněnými :wub: :wub:

post-18599-0-68286900-1344922748_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

THX pánové :prcprc: :prcprc:

storm >> tak jsem dneska projížděl parkovištěm a ten dolík co je podélně skrz celé parkoviště je pro mě oříšek. Co nejblíže k baráku to sice projedu, ale hooodně pomaličku a moja říkala, že lízátko je tak 1-2cm nad zemí :rolleyes: ale prostředkem se nechytám, takže pokud budu parkovat na prostřeku, tak jedině nacouvat :lol: :lol:

V pátek mi udělají tu geometrii, ale prý musí sehnat nějaké desky :lool: :lool: a dneska mi zkoumali co tam rachotí a on mechanik zapoměl dotáhnout jeden šroub, který tam byl nějak navolno :wallbash: :wallbash:

dneska jsem stihnul zvěčnit jedno hezké čísílko :pivo:

post-18599-0-16586400-1344948542_thumb.jpg

a malá ukázka jak zaparkovat s duplexem :wallbash: :wallbash: :lol:

post-18599-0-67069200-1344948581_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...