Přejít na obsah

1,9TDi by martink52

Doporučené příspěvky

Tááák a teď potřebuji poradit od těch co tomu rozumí. :wub: :wub:

Ty kola co mám teď na autě jsou 7x17 ET35. Před chvíli jsem objednal OZ Power, ale mají je jen v 8x17 ET48. tím, že jsou 8x17 oproti 7x17 co mám se vyrovná ET nebo ne? Aby byly stejně zarovno s autem jak to mám teď budu potřebovat podložky nebo ne? Pokud jo, můžete mi nějaké doporučit (případně hodit odkaz?) THX, ale ty rozměry mi nějak unikají. :wub: :wub:

Odkaz ke komentáři

Ukradete mi auto? :P :P

Jsem v práci a volno mám až pátek a sobota a příští pátek a sobota.

Ale objednal jsem 17" , protože 18" a 19" prý až doplatím lízačku. Tak jsem říkal, že si to nechám zapsat do TP, ale stejně jsem se nechytl. Díky toho jsem se zdravě nasral a jsem na 100pro rozhodnutý doplatit lízačku do konce příštího roku a od září zvedám měsíční splátku na 20k :wallbash: :wallbash:

Odkaz ke komentáři

No parada..doplat to a bude to lepsi Martas!!20 papiru..cece to je dost nevim jakej mas prijem ale sand vis co delas..auto neni vsechno!!Mam te rad kamarade ale do extremu nechot!!

Neboj auto bych neukrad a nikde ne tobe nebo nekomu jinemu..tvuj vuz mam hooodne rad!!Takze bych to nikdy neudelal ale myslim si ze budes rad a dobrej napad co nas napad s bratrem!:lol::pivo:

Odkaz ke komentáři

Vpoho, počítám a mělo by to vyjít a kdyby s tím byl problém, tak to zase snížím. Potřebuji tak vydržet 10měsíců a zbytek doplatím z ruky a půjčovat si na to nechci, ale věřím tomu, že to výjde. :palec: :palec:

Jinak včera jsem objednal zase ty nálepky na středy kol, ale v opačné barvě. Podklad černý a znaky stříbrné, ale stejně to bude jen na zimu, bo na těch OZ nechám to co tam je. :pivo:

Jinak kolca jsem objednal tyto

post-18599-0-07319700-1345567763_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Libore no nevím, já si zase myslím, že tím, že jsou paprsky až do konce, že to tak zmenšovat nebude. ;) a radost mi tím určitě nekazíš :lol:

BadyS >> mi se právě designově líbí :P jinak mi to je jasné, že ze sedmnáctkama jsem to nevyhrál, ale jak už jsem se zde zmiňoval, budu brát 19" , ale až po doplacení lízačky, takže příští rok nebo ten další. Asi až 2014, protože chci při jednom nahodit 19", štelovák, Bremba a kit od TDi funa a 200k najednou prostě nemám. Chtěl jsem aspoň jedny kvalitní kolca a to ty OZ splňují. ;) howgh :lol: :lol:

Odkaz ke komentáři

Tak jsem si s děckama udělal výlet do Kopřivnického muzea :palec:

Nejvíce mě zaujaly tyto dva duplexy :lol: :lol:

post-18599-0-68144700-1345655376_thumb.jpg post-18599-0-55052800-1345655404_thumb.jpg

Jinak parádních kousků tam je dost. Naposled jsem tam byl ještě jak to bylo ve staré budově a teď je to takové podle mě méně přehledné, ale lépe naaranžované, ale jinak OK, teda až na absenci Tatry MTX, kterou vlastní ing Král a má ji v Jaroměři. Kdysi jí v Kopřivnici měli. :angry:

Tady pár fotek. :palec:

post-18599-0-61152800-1345655514_thumb.jpg

post-18599-0-89744900-1345655538_thumb.jpg

post-18599-0-88725200-1345655562_thumb.jpg

post-18599-0-07438000-1345655604_thumb.jpg

post-18599-0-41509000-1345655632_thumb.jpg

post-18599-0-02674500-1345655677_thumb.jpg

post-18599-0-13002400-1345655717_thumb.jpg

post-18599-0-19411300-1345655754_thumb.jpg

post-18599-0-64955300-1345655787_thumb.jpg

post-18599-0-38942800-1345655839_thumb.jpg

post-18599-0-01120100-1345655866_thumb.jpg

post-18599-0-47516600-1345655969_thumb.jpg

post-18599-0-15270300-1345656008_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

za 2 roky až doplatíš leasing tě přestanou nějaké 19" zajímat a budeš koukat upgradovat samotné auto za nové, jiné, co tě zase bude bavit, jako tě ted tvá okta baví.... vlastní zkušenost....ale nikdy jsem nic moc nepoladil :D :D

takže za mě, prcat na to a udělat si radost HNED ! kopromis je o hovně ;)

Odkaz ke komentáři

jn, zítra přijdou kola a zase to kapku naroste, ale to je na delší dobu to poslední co do auta cpu. :wallbash: :wallbash:

Se mnou to je těžké, raději budu mít slušně naducanou octu, za kterou se každý otočí než supa šedou myš v základu, kterého si nikdo nevšimne. ;) ;) Taky je problém v tom, že jak s něčím začnu, tak nevím kdy přestat, ale teď jsem se sekl a už to kašlu. Jako prioritu jsem momentálně nastvil doplacení lízačky, bo už mě neba jak mi tu furt někdo háže klacky pod nohy. Prostě si chci na autě dělat co se mi chce a ne poslouchat to můžeš a to ne. :wallbash: :wallbash: Jestli jsem vše propočítal správně, tak v červnu bude auto vyplacené a pak začne teprve to správné tunění. :lol: Stejně počítám, že káru budu mít ještě nějakých x let a jestli jí někdy prodám, tak to obrečím. :lol: :lol:

Jinak plánů je dost, takže vše ukáže čas.

Odkaz ke komentáři

Kyselinka >> neboj bude to i nadále light, žádné extrémy, jen chci černé nebo chromované Bremba. štelovák, Vertini kola 19", kapku upravit motor a možná interiér do červeno černé kůže, takže z venku by se toho až tak moc nezměnilo. :prcprc: :prcprc: :prcprc:

jinak zrovna přezouvají ty nové kolečka :prcprc:

post-18599-0-34879000-1345718658_thumb.jpg post-18599-0-20037900-1345718669_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
    • I když je toto vlákno již několik let mrtvé, rád bych popsal pro ty, kteří před tímto problémem stojí poprvé, jak se dveře štelují správně. Dveře se štelují šrouby na pantech vždy v horizontální rovině. Přítlak spodního nebo horního rohu dveří se šteluje šrouby na dveřích. Výška dveří na straně zámku (většinou dveře stářím spadnou a jdou špatně zavřít) se šteluje šroubama na spodním pantu na karoserii. Na předních dveřích je jeden šroub z interiéru a druhý z venku (na předních dveřích se k tomu šroubu dá dostat po oddělání zástěrky a částečně podběhu předního kola). Na horní pant, pokud není poškozený, většinou není nutno sahat. Pokud je auto na heveru, je nutno počítat s tím, že až se auto sundá, tak se karoserie prohne a dveře si trochu sednou. Tudíž je nutno dveře v autě na heveru utáhnout tak, aby byly mírně nad ideální polohou zámku. Postup výškového seštelování předních dveří: povolit šrouby na přením kole a dát auto na hever sundat přední kolo a zástěrku (na třech šroubech a dvou plastových západkách, které by se měly před sundáním vyvlíknout) vyšroubovat 2 šrouby na podběhu na straně ke dveřím (není nutno sundavat celý podběh) a povolit šroub na spodním pantu dveří, který je za podběhem dobře dosažitelný. Nyní dveře visí na spodním pantu pouze na jednom šroubu. sundat obložení interiéru z duhé strany spodního pantu (na dvou šroubech) a povolit druhý šroub pantu. Šroub je poměrně hluboko v díře u držáku konektoru kabelů dveří. Je nutná ráčna s nástavcem, nebo torx zástrčný klíč s nějakou trubkovou násadkou. V tomto okamžiku se dveře vlastní vahou propadnou a jdou zavřít jen, když se nadzvednou. dveře přivřít a podložit tak, aby byly mírně nad ideální polohou (používat dřevo a hadry, aby se nepoškrábala barva). Pokud člověk nemá k dispozici dříví příslušné velikosti, dá se použít druhý hever. Utáhnout vnější šroub pantu od kola. Musí se to párkrát vyzkoušet a dostat do ruky sílu utažení šroubu i výšku nadsazení dveří. Nakonec utáhnout vnitřní šroub. Je to docela milimetrová práce, protože při odhadování nadsazení dveří je nutno vzít v úvahu, že dveře si sednou dvakrát: jednou, když se sundá podložení dveří po utáhnutí šroubu pantu a podruhé, když se auto sundá z heveru. Takže se to musí párkrát zopakovat. Nicméně, kdo si dá záležet, má dveře seštelovány lépe než ze servisu, kde se s tím nikdo nepáře.  
    • Tak dnes jsem překonal 1500 km, píšu si to tady do deníčku 😄. Přes víkend to kašlu, to vedro je hrozné, dnes jsem jel 40 km a tachometr mi ukazoval 35,9°C - hruzinec. Jet nějaký delší kopec, tak mě jebne.🙈
    • No myslím, že jsi určitě neudělal chybu. Tak ať jsi taky spokojený. Já jsem zatím max. spokojený 😉👍 
  • Vytvořit...