Přejít na obsah

Black Octavia

Závy

Doporučené příspěvky

Zdravím !

Tak přišel čas a já se mohu také pochlubit mojí novou oktávečkou smile.gif
Je to základní verze 1,9TDI 66kW motor ALH rok 2002
Najeto 127 000 km ( alespoň doufám ) cool.gif

Doufám, že se Vám líbí, tak čekám na Vaše názory :palec:

Člen VAG Familia.cz
post-16683-0-45879100-1425129776_thumb.jpg

post-16683-0-55288300-1341341313_thumb.jpg

post-16683-0-48430500-1341341383_thumb.jpg

post-16683-0-16812800-1341341458_thumb.jpg

post-16683-0-70767800-1341341578_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Závy
Odkaz ke komentáři

Výbava by mohla být lepší, ale jsem spokojen. ASR, el. předni okna, manuálni klimatizace, 8 reproduktorů, el. zrcatka

Úpravy zatim žádné neplanuju, jsem student a proto mám nouzi o finance, časem bych chtěl ale nové trysky abych ten motor trochu oživil a brzy nasadim origo 15" liťáky ;-)

Odkaz ke komentáři

nahodou mas vybavu celkom fajn,ostatne veci si lahko dorobis,octavia je ako lego,tak isto aj kopec veci rovnakych s golfom mk4 :palec:

To je pravda a samozřejmě o tom vím, ale otázka peněz je něco jiného sad.gif

No budu šetřit a uvidíme, chtěl bych taky dozadu hodit kotoučovky, ale na to zatím nemám odvahu lol.gif

Odkaz ke komentáři

Kotoucovky se neboj.Neni to zadnej problem.V podstate jediny co muzes po***,kdyz si nedas pozor je ze urves brzdovou trubicku a aj to je otazka chvilky to vymenit a finance temer nula. ;-)

No cetl jsem o tom ze se vymeni cela zadni naprava, coz vyjde na par korun, ale nechce se mi zbavovat moji dobry napravy kdyz je v ,,zanovnim" stavu. Takze jsem premyslel prehazet jen naboj atd... No uvidime ;-)

Odkaz ke komentáři

Děkuji. Co se týče té spz, samozřejmě mám jinou, nebudu přece zveřejňovat svou spz, takovouhle.bych asi jen ztěží sháněl :-D

No kola mám origo 15" ale sháním spidery 16" tak asi uz počkám než něco seženu a pak je tam dám. Kdyby někdo věděl o spiderech, prosim dejte vědět ;-)

A ano, fotky jsou čerstvě po umytí a pracném voskování.

Odkaz ke komentáři

Já bych 17ky bral, ale vážně by to bylo finančně náročnější. Vsadím se, že bych je musel rok co rok nechat rovnat, protože by byly křivý po sezoně. Častějc bych měnil čepy na řízení atd... Myslím že 16" jsou ideální, nehledě na to že je mám napsaný v TP, takže o starost méně palec.gif

A tuším že i co se týče jízdních vlastností tak škodovka doporučovala i pro RS 16"

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...