Přejít na obsah

Black Octavia

Závy

Doporučené příspěvky

Tak je to tady! Malá ochutnávka wub.gif

Jo a mimochodem, nikdy nevěřte těm řiťopichům co vám budou tvrdit, že jsou nějaká 18" kola tvrdá jak kámen ačkoli v takovém autě nikdy neseděli!! Já jim věřil a měl jsem strašnej strach. Dneska jsem sedl do auta a co se nestalo, auto je úplně v klidu.. Troufnu si říct že mezi 16kama a 18kama je rozdíl hodně malý. Nejvíce znatelný při jízdě na fááákt hroznej cestě. (jel jsem i po polní cestě) Najezdil jsem dneska cca 150km všema možnýma cestama kudy obvykle jezdím. Dá se říct od nejlepší cesty po nejhorší. Nevím jak se bude chovat na kostkách, určitě hrozně, ale kdo na kostkách jezdí ví, že i 15ky jsou na kostkách hrůza u OI. Lidé kteří pořád tvrdí jak je to tvrdé by vám nakecali i to, že kdyby na oktávku šly nandat 12" kola tak vám budou tvrdit že 15ky jsou hrooozně tvrdé.

Spíš než v tvrdosti je znatelný rozdíl ve výkonu, prostě ty 18ky mají větší odpor jak jsou větší a akcelerace trošku klesne. Opět to ale není nic, kvůli čemu bych si je na auto nedal.

Co z toho vyplývá ? Nebojte se jít do větších rozměrů, stojí to za to! palec.gif

post-16683-0-56424700-1385144400_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Křídlo je originál včetně šroubků, tak se ptám, mám ho přišroubovat nebo jen přilepit ?

Nahodím ho až na jaře a až poté co mi nově nalakují 5. dvěře. Přemýšlím že když už se to bude lakovat,tak bude asi lepší vyvrtat rovnou díry ať to pořádně drží co?

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...