Závy Odesláno Únor 26, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 26, 2014 Ano, Ahifi v Brně. měli akci na tlumení :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Únor 26, 2014 Sdílet Odesláno Únor 26, 2014 Ty jo, ze bych to využil? Dneska jedu přes Brno.:-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Únor 26, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 26, 2014 Ta akce už ale není bohužel :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Únor 26, 2014 Sdílet Odesláno Únor 26, 2014 Sice trochu OT pro Zavyho ale mi ted naposledy pouzivali B2 zakoupene u ReviloHifi a taky super matros... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Únor 26, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 26, 2014 Jo určitě to budou hodně podobné materiály :) Koukám sice je levnější, ale taky jsou ty pláty menší tak pozor :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Únor 26, 2014 Sdílet Odesláno Únor 26, 2014 Tak mi kupovali taky v akci... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Únor 26, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 26, 2014 Tak to potom ano :) Hele já myslím, že to má vesměs všechno téměř stejné vlastnosti. Všechno je to nějakej černej hnus na hliníkové folii tak proč by to mělo být jiné :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Únor 26, 2014 Sdílet Odesláno Únor 26, 2014 Byl jsem tam, akce sice nebyla, ale i tak jsem nakoupil 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Březen 3, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 3, 2014 Tak se chystám už na nákup :) Přezouvání na letní se blíží, tak to chci udělat najednou. Na auto přijde tento podvozek. Doufám, že budu spokojený co se týče kvality i co se týče snížení. Chci objednat i z toho e-shopu co je odkaz, máte s ním někdo zkušenosti? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Březen 3, 2014 Sdílet Odesláno Březen 3, 2014 TA technix je za ty prachy asi nejlepsi volba.A jinak co se Revila tyce tak super shop,super clovek ;) Posledni dobou uz beru vicemene jen od nej kdyz potrebuju nejaky autohifi... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Březen 3, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 3, 2014 Já jsem mu právě psal mail jestli je schopný ten podvozek dodat do pátku, protože bych nejradši o víkendu začal skládat, tak čekám na odpověď a pak bych to objednal :) Hele Spooky nemáš prosimtě stahovák na pružiny? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lumen1.8 Odesláno Březen 3, 2014 Sdílet Odesláno Březen 3, 2014 Já mám tento a jsem max. spokojenej jak s Revilem, tak s podvozkem. http://www.reviloshop.cz/store/goods_TAT-EVOGWAU01-x2_1067_ta-technix-stavitelny-podvozek-skoda-octavia-i-rs-od-97.html 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Březen 3, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 3, 2014 To rád slyším že je podvozek dobrý :) Já jsem měl nejdříve v plánu FK-automotive objednat z Německa, ale nakonec se mi s tím nechtělo mít tolik starostí a když jsem se dozvěděl, že bych musel dopředu posílat do Německa peníze, tak jsem byl okamžitě rozhodnutej pro TAčko. Já jsem moc opatrnej na to někam posílat peníze dopředu :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lumen1.8 Odesláno Březen 3, 2014 Sdílet Odesláno Březen 3, 2014 Na zimu jsem to přizvednul, ale jak budu dávat letňáky, tak to pěkně snížím. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Březen 3, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 3, 2014 Jo to mám taky v plánu takto dělat, ošetřuješ nějak ten štelovací závit aby se nepoškodil? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Březen 3, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 3, 2014 Tak už je objednáno :) O víkendu se bude snižovat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lumen1.8 Odesláno Březen 3, 2014 Sdílet Odesláno Březen 3, 2014 Zatím ne, ale až se bude zvedat, tak uvidím, jestli to bude potřeba. Po první zimě vypadá v pohodě. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Březen 3, 2014 Sdílet Odesláno Březen 3, 2014 Zavy: Hele udzba toho zavytu asi zadna slozita,jen z nej vystrikat bordel poradne... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mára..00 Odesláno Březen 3, 2014 Sdílet Odesláno Březen 3, 2014 Taky jsem kupoval z Revila... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Březen 3, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 3, 2014 A co se týká toho stahováku pružin, nemáš ho spooky? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lionel Odesláno Březen 3, 2014 Sdílet Odesláno Březen 3, 2014 K cemu stahovak :D zbytecny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Březen 3, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 3, 2014 No prý ho musím mít Abych sundal horní uložení ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Březen 3, 2014 Sdílet Odesláno Březen 3, 2014 Stahovak nemam a na stavitko ho nepotrebujes.Stocis misky az dolu a v pohode to poskladas... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Březen 3, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 3, 2014 Na štelovák ne, ale na ten origo co budu sundávat :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MirajZz Odesláno Březen 3, 2014 Sdílet Odesláno Březen 3, 2014 šak nepotřebuješ stahovat pružiny .. ve předu sundaš celej tlumič a vzadu zvedni celou napravu do vzduchu a pujde to jedna baseň :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Březen 3, 2014 Sdílet Odesláno Březen 3, 2014 Zavy: Kdyz mas strach ze ti to nafackuje tak si pruzinu stahni zdrhovackou aby se ti neroztahovala a normalne to das.To budes delat sam? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Březen 3, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 3, 2014 Jojo budu to dělat sám :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Březen 3, 2014 Sdílet Odesláno Březen 3, 2014 A kde?Tak doraz a vrhneme se na to nechces? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Březen 3, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 3, 2014 No mám to v plánu dělat doma někdy v sobotu asi :) Klidně by to šlo že bych zajel hele, šikovný ruce se hodí, navíc když už jsi to někdy dělal. Já ne totiž. Jak dlouho to tak bude trvat? Já počítal že na tom strávím sám celej den :D ty máš nějaké prostory nebo někde na dvoře? U nás bych to dělal na dvoře takže je to jedno :D Ale zase tě nechci otravovat nijak :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Březen 3, 2014 Sdílet Odesláno Březen 3, 2014 No bud na dvore nebo v dilne...Ale tam je sero a nemam lampu...Nebo muzu zajet k tobe ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.