ketys Odesláno Leden 20, 2014 Sdílet Odesláno Leden 20, 2014 Dobrej nárazník(y) :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Únor 10, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 10, 2014 Táák něco se lakovalo :)Omluva za kvalitu fotek. Jinak doma už jsou i výplně nárazníku včetně těch lištiček, ty jsou také v laku Už čeká jen na jaro až se nasadí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Únor 10, 2014 Sdílet Odesláno Únor 10, 2014 pěkné panáčku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Únor 10, 2014 Sdílet Odesláno Únor 10, 2014 Dobře ty.. Už ti to jede? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Únor 10, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 10, 2014 Jojo jede.. Hele už dlouho jsem nepostřehl žádnou díru ve výkonu. Podle mne to je prostě regulace na turbu, která se zase rozchodila. Ale jo, věřím že se to objeví časem zase.. Počkám si co to bude dělat, jinak jezdím v pohodě dál ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lionel Odesláno Únor 10, 2014 Sdílet Odesláno Únor 10, 2014 Moc pekna je a jeste bude lepsi :) jinak kde se ti podarilo sehnat ty skla na svetla ? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Únor 10, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 10, 2014 Tady Spooky mi je sehnal a jsem mu moc vděčnej :) Skus napsat Mařenovi jestli ještě nemá nějakou sadu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Únor 10, 2014 Sdílet Odesláno Únor 10, 2014 Závy: Hele když tomu občas cestou do Brna pořádně protáhneš perka tak myslím, že nebude žádnej velkej problém... ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Únor 10, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 10, 2014 Ale vždyť já to honim co si myslíte lidi :D nejsem žádnej děda s kloboučkem :D nejezdím jak posranej :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Únor 22, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 22, 2014 Tak dneska jsem udělal zase kus práce :)Vytlumené všechny 4 dveře (materiál STP silver) + nové repro Gladen :) Dělal jsem to všechno venku na dvoře, takže jsem zmrzlej jak prase, ale mám z toho děsnou radost :) Repro hraje prvotřídně :) skoro jako by byl v autě subwoofer :D Tlumení jsem nacpal úplně všude, přístup byl sice hrozný, ale šikovný ruce se dostanou i přes stahovačku až do horního rohu k zrcátku. Samozřejmě na úkor spousty škrábanců na rukou, ale co se dá dělat. A když už ani ruce nestačily, dosáhl jsem tam škrabkou na okna :D Takže z původních 2 plátů na dveře co všichni říkají, já tam dostal skoro 2,5. Ale mám jistotu, že to je vážně supově vytlumené.Fotek moc nemám a když tak hrozná kvalita, tak mě neukamenujte. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Únor 22, 2014 Sdílet Odesláno Únor 22, 2014 Parádá kámo, už máš zkušenost, tak za 14 dní na mém autě bude práce s tlumením habaděj :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Únor 22, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 22, 2014 Joo kámo, rád bych Ti pomohl, ale víš jak jsem na tom se školou :/Třeba se chvilka najde :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Únor 22, 2014 Sdílet Odesláno Únor 22, 2014 Gladen je top do 3k, nechápu proč lidi kupujou shit jako je magnat a podobne spodiny za 2,400,-.... Určitě hraji solidně, v Ahifi mi hrali krásně, tak krásně že jsem chtěl mé zabalené PB vrátit a vzít Gladeny :D Jasně a proč bych měl vytahovat stahovačku, ok dělá se to třeba líp, ale copak je člověk troll aby si neporadil i jinak než se drbat se stahovačkou? :D Všechno jde když se chce, no ne? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Únor 22, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 22, 2014 Jo hrajou skvěle :) Asi si jdu na chvíli ještě sednout do auta a poslouchat :DJinak velice doporučuji obchod Ahifi, vřelé a vstřícné jednání i přesto, že jsem tam byl tak dlouho, že už měli mít zavřeno :DSe vším poradí a klidně by se i přetrhli, aby byl zákazník spokojený. DOPORUČUJI ! :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Únor 22, 2014 Sdílet Odesláno Únor 22, 2014 (upraveno) Tak mají se čím chlubit, napříkal největším panelem s reprákama vubec v ČR :) Karel třeba jezdil Evropu Emma+DB Drag takže ten si proškolil ty svoje, navíc jeho kamarád co sedí 90% času za tím pultem jezdil taktéž Evropu db drag+Emma, + ještě něco což už neexistuje jen vím že to mělo ku*va přísný pravidla :D Rád tam jezdím pro rady nebo jím píšu na FB :D Vlastně, servisuje mi auto od Karla kamarád kterej ho znal ještě dřív než Ahifi otevřel, takže taky o něm mám pozjišťováno, a mužu jen tleskat jak se mu obchod rozjel :) Upraveno Únor 22, 2014 uživatelem sm0g 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Únor 23, 2014 Sdílet Odesláno Únor 23, 2014 (upraveno) Dost se tesim az si to poslechnu... smog:Ja proti Kajovi nic nemam taky jsem u nej nejaky veci nakoupil.Jen prosimte abys teda byl v obraze tak EMMA je to co uz neni a ted se jezdi EASCA. Je to obdoba EMMY,kterou zacali vest kluci co delaj DBdrag aby soutez v SQ nezanikla. A on teda Kaja neni z tech prodejcu jedinej co ty souteze jezdil oni to ti kluci co maj specializovany prodejny na AHifi jezdily snad vsichni ;) Zavy:sory za spam kamarade ale nevydrzel jsem to ;) Upraveno Únor 23, 2014 uživatelem Spooky1 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Únor 23, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 23, 2014 Spooky1: No těšíš se, ale myslím si, že pro ty co mají audio trošku výkonově jinde, mají i subwoofer a nekazí jim to zadní origo repro, to žádná velká pecka nebude. Ale jelikož já jsem měl pouze originální zástavbu a přešel jsem na toto, tak jsem unešenej. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Únor 23, 2014 Sdílet Odesláno Únor 23, 2014 Ja si nebyl jistej jestli to byla Emma nebo neco jineho, a ano jezdilo to vic lidi ne jen kluci z ahifi :) jen je dukaz toho co dela ze vi o cem ma obchod a ja se rad dozvidam nove veci o techto soutěžích co byly/jsou o hudbe :) Gladen si člověk muze poslechnout u nich primo ve dveřích co maj vytlumene a jsou z octavky tak to je taky super ze člověk vi co kupuje :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Únor 23, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 23, 2014 Jo sice je tam má ve vytlumených dveřích z oktávky, ale když se dají do auta, hrajou ještě podstatně lépe :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Únor 23, 2014 Sdílet Odesláno Únor 23, 2014 Tak oni tam ty dvere maj spis proto aby byl znat rozdil vytlumino a nevytlumino... Aspon driv mival dvoje... Zavy: hele fakt se tesim a zase tak vykonnou sestavu v aute nemam takze pohoda ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Únor 23, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 23, 2014 Zjistil jsem, že i přes tlumení mi jedna věc na celých dveřích rezonuje :D Je to ten pitomej kolíček od zámku co vyjíždí když odemkneš :( Bohužel s tím asi už nic neudělám. Jinak to hraje fakt luxusně :) Dneska poslech celou cestu do školy a naprostá spokojenost :) Basy dokonce rozvibrují sklo v zrcátku :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Únor 23, 2014 Sdílet Odesláno Únor 23, 2014 No tak je nech pořádně zahrát... To já mám bassy krásně ztlumený a stačí to taky :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Únor 23, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 23, 2014 Jo už hrály asi 15 hodin z toho prvních 10 hodin jsem je měl potichu a ekvalizér na 0 všechno. Až teď jsem to už sešteloval. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Únor 24, 2014 Sdílet Odesláno Únor 24, 2014 Jak se neklepou zrcátka spětný nebo do konce neprohýbá kastle tak to neni ono proto sem musel vytlumit kufr a paráda 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Únor 24, 2014 Sdílet Odesláno Únor 24, 2014 Taky jsem nad tlumením vážně uvažoval, slyšel jsem opravdu markantní rozdíl mezi klasickými repro s nevytlumenými dveřmi a naopak jiné repro+vytlumení. Opravdu veliké rozdíly, ale představa, že se mi cokoli ve dveřích pokazí a pak to tlumení budu horko těžko trhat mě zase od tohoto zrazuje. Jaké máte s tím zkušenosti? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Únor 24, 2014 Sdílet Odesláno Únor 24, 2014 musíš věřit, že se ti nic neposere :D a přinejhorší jsem slyšel, že když to tlumení nahřeješ (je to asfalt) tak to odlepíš i znova přilepší 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Únor 25, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 25, 2014 Kdo o tlumení uvažuje, tak ať neváhá :) Je to fakt paráda. A toho, že budu ve dveřích něco rozebírat se vůbec nebojím. Půjdte to sundat určitě :) Asi v tom případě pak bude chtít koupit jeden plát na opravu ale co :) Stojí to za to. Mimochodem na tom STP prý není asfalt. Říkal prodejce, prý je to nějaký přírodní materiál, ale ano, vypadá to jako asfalt. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Únor 25, 2014 Sdílet Odesláno Únor 25, 2014 Hlavně jak tim mám polepenej kufr, to bych těžko sundával jen nahřátím, tak se to krásně přilepilo a vytvarovalo to tvary kufru že to je jak kus plechu :D bych musel vyříznout díru do kufru abych to zdělal, ze dveří to jde v pohodě, vemeš nuž, vyřízneš a pak novým plátem zase zalácneš.. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Únor 25, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 25, 2014 Já jsem měl jedny dveře asi 30 minut hotové a ještě jsem se pak chtěl dostat dovnitř a odlepil jsem to. Možná to bylo tím, že to bylo ještě čerstvé, ale pochybuju. Šlo to celkem dobře :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Únor 26, 2014 Sdílet Odesláno Únor 26, 2014 Super, díky za info. Tak do toho asi taky půjdu. Materiál jsi kupoval na Ahifi ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.