Závy Odesláno Březen 3, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 3, 2014 Tak to zas ne :) to já bych přijel k tobě abys nemusel jezdit, budu rád když mi pomůžeš. Snad nebude pršet. Nebo můžu přivézt lampu a můžem zalézt do dílny :D Mám doma zářivku z pouliční lampy kdyby bylo nejhůře. Ale venku to půjde taky když nebude pršet :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Březen 3, 2014 Sdílet Odesláno Březen 3, 2014 Tak zase úplně tma na dílně není ;-) Já to spíš myslel že kdyby jsme to nedodělali já od tebe odjedu,ale ty ode mě ne... By jsi musel přespat a to by nás to mohlo odtáhnout do hospy přez ulici na kvasnicovýho Regenta a umíš si představit to ráno potom? :D Dyžtak domluvíme podrobnosti v jižních čechách... ;-) Kluci by třeba taky nějak dorazily na kafe... :D Tak to zas ne :) to já bych přijel k tobě abys nemusel jezdit, budu rád když mi pomůžeš. Snad nebude pršet. Nebo můžu přivézt lampu a můžem zalézt do dílny :D Mám doma zářivku z pouliční lampy kdyby bylo nejhůře. Ale venku to půjde taky když nebude pršet :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Březen 5, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 5, 2014 (upraveno) Dneska menší nákup :)Tenhle vosk mohu jen doporučit, používám ho od té doby co mám auto a je to fakt kouzelník. Jen trošku dražší no, ale vydrží dlouho. To samé s tímto autošampónem :) Není to žádná superkvalita, ale v poměru k ceně je fakt skvělej.A koupil jsem i toto. Je to tempo na metalické laky. Máte s tím někdo zkušenosti? Chtěl bych to vyzkoušet na škrábanečky pod klikama. Jen jsem to popadl v obchodě a stálo to asi 60 korun to jsem to vzal :D Upraveno Březen 5, 2014 uživatelem Závy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mára..00 Odesláno Březen 5, 2014 Sdílet Odesláno Březen 5, 2014 Na kliky je tempo supr,ale jindy ho radši nepoužívej !!! :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Březen 6, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 6, 2014 Já ho určite nechci použít jinde. Ale precejen to neni obycejne tempo. Melo by byt mene abrazivni nez to obycejne tak proto me zajima jestli s nim ma nekdo zkusenost :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Březen 6, 2014 Sdílet Odesláno Březen 6, 2014 Tempo ani nezkoušej ! :D je to srač*a !! :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mára..00 Odesláno Březen 6, 2014 Sdílet Odesláno Březen 6, 2014 Tempo ani nezkoušej ! :D je to srač*a !! :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MirajZz Odesláno Březen 6, 2014 Sdílet Odesláno Březen 6, 2014 Ja to kolem klik beru žlutym cifem co ma mama na sklokeramicke desky.. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mára..00 Odesláno Březen 6, 2014 Sdílet Odesláno Březen 6, 2014 proč to rovnou nezkusíte vzít pískem a drátěnkou ??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Březen 6, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 6, 2014 No ty vole :-D Mam takovy tuseni ze s tim cifem to snad ani nebyl vtip, ale pravda :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MirajZz Odesláno Březen 6, 2014 Sdílet Odesláno Březen 6, 2014 Kluci ja byl rad že to pod tou klikou šlo.. jinač bych to snad fakt musel vzit ne drátěnkou ale ocelákem :D ten rakušak byl totiž sakra hovado :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Březen 6, 2014 Sdílet Odesláno Březen 6, 2014 Jak říkáš Zavy,zrovna to vzít cifem,ale pod ty kliky se to dá a to je tak vše :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Březen 6, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 6, 2014 Já bych teda ten cif na auto nikdy nedal :D ani by mě to nenapadlo.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Březen 7, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 7, 2014 Tak na zimákách už mě to fakt nebaví :) Zítra se jde měnit!A dneska přišla už očekávaná zásilka :) Mám ohromnou radost, už se těším na zítra až to tam se Spookym nahodíme 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Březen 7, 2014 Sdílet Odesláno Březen 7, 2014 Moc pěkně ladíš, tak držím palce ať montáž dobře dopadne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Březen 7, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 7, 2014 Díky. Doufám, že to bude bez problémů :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Březen 7, 2014 Sdílet Odesláno Březen 7, 2014 Zavy: Porad problemy....Problemy jsou snad od toho aby se resily ne? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Březen 7, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 7, 2014 To víš že jo :) Ale ony žádné ani nebudou.. Půjde to jak po másle a kdyby ne tak je na drátě Hans, kterej to už musel dělat snad tisíckrát :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Březen 7, 2014 Sdílet Odesláno Březen 7, 2014 Bez problémů se v úpravách neobejdeš ;) to pak není ta zábava kámo :D proč myslíš, že mě baví úpravy, páč vždy se nalezne nějaký problém. Hlavně nejvíc jich je při snižování a proto to tak miluju :D aneb low is a lifestyle.....jinač na drátě jsem ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Březen 7, 2014 Sdílet Odesláno Březen 7, 2014 Jak říkal Hans když jsem byl u něj, nahodí se static, stočí se uplně dolu a druhej den zas pujdeš nahoru a o zábavu postaráno :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Březen 7, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 7, 2014 (upraveno) Tak pokličky jsou všechny dodělané a můžou se vesele nasadit kola. Dneska musím říct že semi ten lak povedl :) A auto navoskované.. Upraveno Březen 7, 2014 uživatelem Závy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mára..00 Odesláno Březen 7, 2014 Sdílet Odesláno Březen 7, 2014 Na můůj vkus stejně nějak moc chroooooooomu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Březen 7, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 7, 2014 Ty jsi vůl :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Březen 7, 2014 Sdílet Odesláno Březen 7, 2014 :D doufám, že každej pozná, že mám leštěná kola a né chromová jinač je mrtvej muž :D. Ač jeden kousek bude v chromu :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Březen 7, 2014 Sdílet Odesláno Březen 7, 2014 Mara: Zavy jede chrom a plameny ;) Zavy:Supeeer ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Březen 7, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 7, 2014 Spooky tak 9:00 ve Veseli ok? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sordo99 Odesláno Březen 7, 2014 Sdílet Odesláno Březen 7, 2014 Tak podvozek dorazil, super už se těšim jak to bude vypadat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Březen 7, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 7, 2014 Jojo dorazil bez problému :) Přesně jak jsme byli dohodnuti. Ve čtvrtek poslali a v pátek přišel Já nepatřím k těm co mají problémy s doručováním :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mára..00 Odesláno Březen 7, 2014 Sdílet Odesláno Březen 7, 2014 Ty jsi vůl :D :D :D :D :D :D musel sem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Březen 7, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 7, 2014 Mně se to líbí a ty chromové kroužky mi tam vůbec nevadí :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.