Přejít na obsah

Black Octavia

Závy

Doporučené příspěvky

Jenže pokaždý když budeš chtít dát zimáky tak budeš muset přehodit těhlice, brzdiče - tzn. hadičky, znovu odvzdušnit... To je pakárna.. To se dá udělat, kdybys měl brzdy 288 a pak jen přehazoval držáky mezi 288 a 312.. Ale nejde to z 280 na 312 ;)

Odkaz ke komentáři

Závy:

Je mi to jasný, když 280 nebrzdí tak jak mají a je možnost sehnat 288 za téměř stejnou cenu, kolik by stály díly na 280, tak není co řešit :palec: . Taky jsem přemýšlel nad výměnou větších brzd, protože mě teď čeká výměna destiček, ale protože jsou kotouče OK a mám známého soustružníka, tak je nechám jen líznout a bude zase na nějakou vystaráno (nesmím holt tolik brzdit)... ;)

A jinak ano, i 1.6 dokáže celkem lehce upalovat 180km/h (mám to i vyzkoušený na dálnici, když jsem měl 200kg v kufru a 4 lidi v autě a jak si to holka mazala), maximálku jsem zatím ale nezkoušel :D

Odkaz ke komentáři

Hele on takhle prodává často. Napiš mu na dieselpower foru.. Nick Ladas. Mám od něj zadní kotoučovku a spokojenost. Ale bohužel je to až v Praze. Pokud bys chtěl taky tak si myslím že do měsíce ti je sežene. Říkal že jsou na obzoru i 312ky..

Odkaz ke komentáři

Jak to myslíš jako? No prostě nastrojené těhlice včetně brzdičů, držáků, kotouče a destiček. Jen z mého auta sundám těhlice a nandám tyhle a je to. Ale já je nejdřív rozeberu vyčistím a dám do laku :)

post-16683-0-20294500-1396538680_thumb.jpg

post-16683-0-87057000-1396539041_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Závy
Odkaz ke komentáři

.Konny: S tou rychlostí jasně že jo :D jen jsem si dělal srandu :D

Vím že jsi to myslel ze srandy :palec: , to jsem jen napsal, že třeba na té dálnici jsem se až divil, že plně naložená 1.6 dokáže tak upalovat a to měla pořád dost síly na to, aby upalovala ještě rychleji, ale já jsem už nechtěl, protože v tom úseku byla rychlost omezená na 100km/h :D

Odkaz ke komentáři

Tak brzdy jsou doma lidi :)
Bohužel moc práce do školy, takže budu muset ještě přežít týden na těch sračkách.
Jo a mimochodem v Praze jsou ty lidi fakt pěkný magoři :D nechci se nikoho dotknout, ale to jsem nečekal. Tomu člověku nebylo líto vedle mě zastavit, otevřít okýnko a začít na mě řvát ať se vrátím na vesnici. Jen protože jsem si v ulici kde nebyl vůbec provoz přizastavil a on mě musel chudák objet :D No Praha.. odpověď samozřejmě dostal ve stejným stylu jakým semnou mluvil :D Fakt mě tam zase dlouho neuvidí :D

Upraveno uživatelem Závy
Odkaz ke komentáři

Jenže tohle nebyli policajti :D To byl normální člověk v autě a takhle tam jebe? No prostě jsem to nečekal.. No dobře, odedneška je budu u nás taky takhle posílat do Prahy, když tu ti lufťáci vlétě jezdí jak prasata...

No prostě Praha nestojí za nic :D zlatý Brno :) Tam by se ti tohle nestalo..

Odkaz ke komentáři

Konny jsem ti mohl darovat ty moje new 280 z vyroby co jsem mel :D

jaky je rozdil mezi 288mm a 312mm zda se mi že 312mm jsou přece jen o něco ostřejší budu prodavat 288mm ale chby mi jen drzaky opískovat nejak na to nemam čas, protože dělam na byt :( ale představa asi bude 3200,- pokud budete chtit i kotouče a desky nove tak dokažu sehnat za 2800,-kč

Upraveno uživatelem libor.kratas
Odkaz ke komentáři

Mne už se to netýká, ale díky Libore :) Já už mám doma rozebrané 288čky a až bude čas tak je zrenovuju. Kotouče a desky jsou top stav, které jsem k tomu dostal takže to sand bude pohodička :)
Jo chlapi dotaz: ložisko v náboji má normálně nějakou malou vůli nebo už to bude hodně špatný když má malou vůli? Nechci to nasadit na auto aby mi hučely, to rovnou nechám dát nové ložiska, když jsou těhlice dole pokud to bude třeba. Ale podle stavu těhlic a všeho komplet mi přijde, že je to z auta co toho moc nenajezdilo, tak ty ložiska snad nebudou špatný. :blink:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...