Mára..00 Odesláno Březen 7, 2014 Sdílet Odesláno Březen 7, 2014 Já spíš narážel na Rychle a Zběsile 2... (na Briana) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Březen 7, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 7, 2014 Já vím že jo.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mára..00 Odesláno Březen 7, 2014 Sdílet Odesláno Březen 7, 2014 Je to hezký to se musí nechat,zejtra pokecáme u Toma.. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Březen 7, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 7, 2014 Ty přijedeš? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mára..00 Odesláno Březen 7, 2014 Sdílet Odesláno Březen 7, 2014 Jasná věc.. .. Spíš by mě zajímalo kdy je oficiální sraz ? Dopoledne budu spát.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Březen 7, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 7, 2014 No my jsme byli předběžně domluveni na 9tou, teď jsem mu psal SZ, jestli to platí, ale radši mu napíšu SMSku, protože kdoví kdy si to tady přečte :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mára..00 Odesláno Březen 7, 2014 Sdílet Odesláno Březen 7, 2014 Tak dej vědět v kolik a já bych se podřídil,chci vás vidět makat.. :P :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Březen 7, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 7, 2014 No budu tam určitě dlouho :) než se to všechno přeháže takže myslím, že když přijedeš po obědě, tak si tam ještě dlouho pokecáme :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mára..00 Odesláno Březen 7, 2014 Sdílet Odesláno Březen 7, 2014 Krásná práce,budu se těšit parde !!! :) Tak mě ted napadlo,můžeme udělat nějakou společnou fotku až to bude všechno poskládaný..Tom má dobrej foták.. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Březen 8, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 8, 2014 Tak podvozek nasazený. Obrovský dík patří členovi Krtek. Přijel jsem tam, on se chytl práce a ani nás k tomu nepustil :) Strašně šikovnej kluk a velice mu děkuji. Ve finále jsem já neudělal ani prd :D Problémy samozřejmě nastaly. Zadek jsme (respektive Krtek) nasadili a dobrý, ale po nasazení předních tlumičů se zjistilo, že kolo dře o tlumič. Potřebuji tedy sehnat cca 5mm podložky na rozšíření. Abych mohl normálně jezdit. Když jsme to vytočili trošku nahoru, tak už to nedřelo, takže jsem teď vyšroubovaný nahoru vpředu. Současný stav viz foto. Zítra to výškově sladím abych mohl v klidu vézt do školy lidi. Už cestou od Toma jsem občas škrtal vzadu o podběh, takže zadek půjde nahoru a až bude po škole půjdu k zemi co to půjde :D je to paráda..A taky děkuji za super přátelskou atmosféru dnešního dne + grilovačka s ostatními členy i (ne)členy klubu. Skvělej den! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Březen 8, 2014 Sdílet Odesláno Březen 8, 2014 tak to krutě prokouklo :) hodně povedené ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Březen 8, 2014 Sdílet Odesláno Březen 8, 2014 Vypadá to skvěle! Mov dobrá práce ! Jaķá je tuhost, tvrdost na 18" a sníženém podvozku? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Březen 8, 2014 Sdílet Odesláno Březen 8, 2014 Krasavice, moooc pěkný!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Březen 8, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 8, 2014 Jo je to tvrdý, ale nic co by se nedalo vydržet :) Za tejden mi to ani nepřijde. A krásně to auto na silnici poslouchá. Fakt paráda. Moc jsem to ještě nezkoušel, ale v zatáčkách to drží super. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Březen 8, 2014 Sdílet Odesláno Březen 8, 2014 V Žamberku mě svezeš jo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Březen 8, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 8, 2014 Jasně :) Tak asi není na co čekat tak rovnou objednám tyhle podložky co vy na to?http://www.eshop-rychle.cz/kolovesrouby/eshop/7-1-Podlozky-pod-kola/49-3-Rozsirovaci-podlozky-5mm/5/278-Rozsirovaci-podlozka-sire-5mm-roztec-5x100-pruchozi-1ks/description#anch1 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Březen 8, 2014 Sdílet Odesláno Březen 8, 2014 Vypadá to dobře :) v těch zatáčkách to musi sedět paradne ty jo :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Březen 8, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 8, 2014 Já jsem to ještě moc nepokoušel. Gumy mají najeto asi 150km a navíc jsem měl v autě pěkný skladiště cestou :D Zimáky, starý tlumiče, nářadí a spoustu bordelu. Za týden snad nandám ty podložky a předek půjde níže. Zítra to nějak poladím. Už se těším až to budu šroubovat :D Nejradši bych tam ležel ještě teď pod autem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Březen 8, 2014 Sdílet Odesláno Březen 8, 2014 No me zarazil Hans kdyz mi rikal ze zadek delal asi 2 hodiny nebo jak dlouho :D uvidim co mi ukazou pruziny.... kdyztak by sel static taky... jak to vidis s STK? Taky budes kazdy 2 roky prehazovat na origo? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Březen 8, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 8, 2014 Ne doufám že to nějak projde na stk :) Origo tam dávat nechci. Navíc zadní tlumiče byly na odpis, takže půjdou tak maximálně do šrotu... Jo ty 2 hodiny tomu tak odpovídají. Možná o něco méně, protože mi to dělal profík 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MirajZz Odesláno Březen 8, 2014 Sdílet Odesláno Březen 8, 2014 jojo taky do něj pujdu nevím nevím esli to vyjde z tyhle vyplaty.. ale když je to dole vypada to uplně jinač :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Březen 8, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 8, 2014 Jo je to paráda, ale musím uznat že já sám bych se s tím přehozením mrdal 2 dny. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Březen 9, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 9, 2014 Tak přecejen se včera chybička vloudila :D Zapomněli jsme dozadu dát na pružinu to horní gumové uložení. Dneska jsem si toho všiml tak jsem to tam hodil :)Jinak moje dnešní první cesta do Brna s lidma v autě byla dooost komická :D Dokud jsem je ve 3 lidech tak dobrý, ale pak ještě přistoupili a na každém houpnutí jsem drhnul o podběh :D a to jsem to odpoledne ještě celkem dost zvedl. No po asi 30ti kilometrech jsem to nevydržel a musel jsem pod auto. Pro lidi co semnou jeli vzpomínka na celej život. Div se nepočůrali smíchy. Zbytek cesty už pohodička. Tady mne přítelkyně v záchvatu smíchu fotila pod autem, asi proto tak mázlá fotka :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Březen 9, 2014 Sdílet Odesláno Březen 9, 2014 Tak hlavně žes měl klíč sebou v autě:-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Březen 9, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 9, 2014 No já s tím tak trošku počítal, že se bude muset zvedat :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Eliapes Odesláno Březen 9, 2014 Sdílet Odesláno Březen 9, 2014 kamo jak to udelat aby to bylo tvrdší a zaroven nízko? :/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Březen 9, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 9, 2014 Vzadu to fakt netušim :D Ale mne to neva, ono to ani ted není tak vysoko, jsem asi v půlce závitu Mám tam teď mezeru stejnou jako včera na fotce toho předku. Na léto to stočím dolu protože přes léto jezdím sám a to bude teprv mrda! :) Jinak ještě se dneska stihl měnit nárazník :) sem nadšenej lidi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mára..00 Odesláno Březen 9, 2014 Sdílet Odesláno Březen 9, 2014 Napiš do USA myslím,že Brazzers se jmenujou... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Březen 9, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 9, 2014 Tady ještě jedna na porovnání :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Březen 9, 2014 Sdílet Odesláno Březen 9, 2014 Ten nárazník je jeba jak svině kámo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.