Závy Odesláno Duben 1, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 1, 2014 Jojo :) To byla pohodička. Já mám na zimu 15ky takže RS bych nemohl dát. Teď sháním dopředu 288čky, protože mi to nějak mizerně brzdí :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LimoMan Odesláno Duben 1, 2014 Sdílet Odesláno Duben 1, 2014 Já už pod 18 nepudu :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Duben 1, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 1, 2014 No jo tak já ty peníze netisknu :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LimoMan Odesláno Duben 1, 2014 Sdílet Odesláno Duben 1, 2014 já taky ne proto jsem prodal 16 alu sady a v zimě s ní jezdit nebudu vůbec :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Duben 1, 2014 Sdílet Odesláno Duben 1, 2014 Tak to já mám na zimu 15 a musim říct že je asi jen tak nedám páč potřebuju jezdit i v zimě 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Duben 1, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 1, 2014 Přesně tak, taky potřebuju v zimě jezdit :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LimoMan Odesláno Duben 1, 2014 Sdílet Odesláno Duben 1, 2014 předtím jsem jezdil v zimě na 16 a mezi 15 jsem rozdíl neviděl :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Duben 1, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 1, 2014 Rozdíl v čem? Určitě jsou pneu o něco málo dražší než 15ky. A navíc by to pro mne byla další investice v podobě koupě nových 16" a prodělal bych na tom, že mám letos nové zimáky 15ky. Proto nechci přecházet na RS brzdy. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LimoMan Odesláno Duben 1, 2014 Sdílet Odesláno Duben 1, 2014 myslel jsem právě v komfortu peněžně je to znatelnej rozdíl to je jasný :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Duben 2, 2014 Sdílet Odesláno Duben 2, 2014 Závy, moc pěkné fotečky - krásně se Ti to leskne, tohle mám moc rád ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Duben 2, 2014 Sdílet Odesláno Duben 2, 2014 Krásná Octule, fakt jí to sluší 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Duben 2, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 2, 2014 (upraveno) No ještě auto projde pár změn do léta :) Pak by to mohlo být už dobré. Něco se ještě bude lakovat a pořád jsou doma koncovy, křídlo a nové plexi na světla. Jen ten čas není Jinak všem děkuji :) Upraveno Duben 2, 2014 uživatelem Závy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Duben 2, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 2, 2014 Hoši teď mě tak napadlo. Kdybych měl brzdy 312mm z RS vepředu a doma v polici hozené na zimu pouze držáky a kotouče 288mm tak by to šlo na zimu na autu přehodit v pohodě na 288čky ne? :) nic jiného bych měnit nemusel že? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Duben 2, 2014 Sdílet Odesláno Duben 2, 2014 :D :D to chceš mít dvoje brzdy kvůli tomu? Jako jde to no, otázkou je, jestli to není zbytečnost a moc velkej luxus :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Duben 2, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 2, 2014 Dvoje brzdy ne, jen dvoje kotouče a dvoje držáky. Což vyjde levněji než shánět na zimu 16ky ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Duben 2, 2014 Sdílet Odesláno Duben 2, 2014 (upraveno) já vím, jak to myslíš, ale imho by pak ještě možná bylo dobrý mít i dvoje desky v ideálním případě protože si sednou na danej kotouč vždycky ... aspon teda dle mého neautomechanického úsudku :) Já mám 288 a stačí mi to :) Upraveno Duben 2, 2014 uživatelem ketys 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Duben 2, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 2, 2014 Jo to máš pravdu s destičkama. Uvidím co se poštěstí koupit nooo... :) Protože mi to na těch 18kách nějak moc nechce už brzdit :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Duben 2, 2014 Sdílet Odesláno Duben 2, 2014 Hm, tak až nasadím 18, tak ti poreferuju, jak brzdí 288 ... ale imho to bude stačit :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Duben 2, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 2, 2014 Myslím, že to stačit bude ;) Ale minulý týden jsem brzdil s 4ma lidma v autě na krev a vůůbec se jim nechtělo těm slabým brzdám. A ty RS mě lákají trošku více než 288čky no :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Duben 2, 2014 Sdílet Odesláno Duben 2, 2014 Zavy: Co máš za kotouče a destičky? Máš to dobře odvzdušněny? Ja celkem nemám problém z bržděním... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Duben 2, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 2, 2014 No ale ty máš 288čky. já mám obyčejný 280mm malý brzdy :) Destičky mám Ate ceramic a kotouče jsem nechal origo. Největší chyba co jsem udělal bohužel. Ale přece nebudu kupovat nový desky a kotouče na tyhle malý brzdy, to radši dám větší když už to budu dělat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Duben 2, 2014 Sdílet Odesláno Duben 2, 2014 Ty 280tky mi přijdou i s prázdým autem nic moc, 312tky chci taky a 16ctky neřeším, buď se seženou někde doma z těch plno kol co tu má bratr a nebo si koupim plechy co se dají sehnat za 500ks :) a ono koupit 2 gumy v září a 2 gumy v řijnu není problém přece, nemusíš kupovat všechno naráz... navíc když máš za takovej ranec letní tak ti snad nedělá problém koupit za třetinovou či poloviční cenu plechy a gumy na zimu ty jo :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mára..00 Odesláno Duben 2, 2014 Sdílet Odesláno Duben 2, 2014 Já to nechápu,mě se zdá že mi auto brzdí moc dobře.. .. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Duben 2, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 2, 2014 (upraveno) Smog: Mám fungl nové zimáky tak je přece nebudu prodávat... A problém mi to dělá koupit když jsou to další zbytečný investice. To radši budu jezdit na 288čkách než kupovat nové pneu a disky. Navíc když 15ky jsou téměř neprodejné pak. Mára: No vždyť já věřim že ti brzdí dobře. Sám tu píšu přece, že největší chyba je v tom, že mám nové desky a starej kotouč a s tím mi to nechce brzdit. Ale nebudu kupovat novej na malé brzdy. To radši beru hned větší a právě říkám, lákají mě 312ky :) A věř, že když máš auto plné lidí a věci v kufru tak ti to taky nebude chtít brzdit. Jsou to slabé brzdy to co tam mám a to mám už vzadu kotouče. Na 15kách mi to brzdilo normálně. To ta šířka kola je znát. Brzdy jak když šlápnu do bláta :D Upraveno Duben 2, 2014 uživatelem Závy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mára..00 Odesláno Duben 2, 2014 Sdílet Odesláno Duben 2, 2014 Já teda měnil destičky u auta a kotouče jednou ale pokaždý ATE a asi to znát je :D kolikrát sem vezl plný auto a na brzdy nemůžu říct jediný špatný slovo,fakt. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Duben 2, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 2, 2014 Mám taky ATE destičky, ale kotouč má hranu a už je asi vážně v prdeli noo.. A shánět někoho kdo mi ho stočí? Na to seru :D Ty destičky taky chválím všude, hlavně kvůli prachovosti.. téměř nepráší a nešpiní kola :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Duben 2, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 2, 2014 No nic.. 288čky objednané. V pátek pro ně valim do Práglu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Duben 2, 2014 Sdílet Odesláno Duben 2, 2014 (upraveno) Vy tady pláčete že 280tky nebrzdí, ale co byste dělali, kdybyste měli 256tky jako má 1.6 a vzdadu bubny? :D V neděli jsem mou octu trochu protáhl (180km/h) a začal jsem brzdit asi 300m před vjezdem do dědiny... To byl mazec, když mi asi po 200m brzdy totálně zvadly a já brzdil co to dá, abych mohl zatočit ke mě do dědiny... :D Upraveno Duben 2, 2014 uživatelem Konny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Duben 2, 2014 Sdílet Odesláno Duben 2, 2014 Za kolik si sehnal 288tky? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Duben 3, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 3, 2014 Smog:Za 4.5K. Nutno říct, že s téměř novýma kotoučema i deskama, takže určitě mě to vyjde dobře. Lepší než kupovat nové desky a kotouče na 280ky..Konny:1,6ka jede 180 jo? :DVíš co, ale já tak nějak nemám problém s 280kama, kdyby brzdily tak jak mají, tak bych je zatím neřešil. Vím, že brzdí, jel jsem s táty octou a ta brzdí 100x líp a to je to překnej pekáč. Ale prostě ty moje nebrzdí :( A nebudu kupovat nové desky a kotouče za řekněme minimálně 3500,-Kč když můžu mít za 4500,- ty větší brzdy ne? :) Nehledě na to, že bych je stejně chtěl někdy měnit časem.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.