Přejít na obsah

Black Octavia

Závy

Doporučené příspěvky

pockat tady preci nejde o et . kdyz nalozim kufr tak hobluju gumu to znamena ze to tacko je mekky a nevydrzi naloz kufru , tohle resim nebo jestly mam ET takovy nebo makovy to chapu ze kdyz to poleze ven tak budu brousit ,

chtel jsem rict ze uz nemuzu niz ponevac bych uz byl opravdu v prdely kdybch nalozil kufr a vzal 3 lidi na palubu :D

Odkaz ke komentáři

No však právě :) Pokud máš nízké ET tak ti to bude hoblovat víc než když budeš mít kolo utopené při stejné výšce kvůli tomu jak je ten podběh tvarovaný :) Čím více je kolo utopené tím je tam podběh hlubší :)

Ale to neřeš a vydorazuj to, sice to nepomůže úplně ale je to o dost lepší :)

Odkaz ke komentáři

Protože ty co to mají tvrdší tam mají ty dorazy :) já je tam mám taky a sedí mi to na nich i při běžné jízdě ve 2 :) Ty dorazy jsou gumové takže to na nich pruží taky ještě dost. Na můj vkus pořád ještě hodně :D Ale víc jak 4 lidi bych asi stejně neuvezl teď..

Odkaz ke komentáři

Takhle jsem to pro představu dostal nejníže na pneu 225/40, ale vpředu mezi lemem a kolem byly 2 mm a v zatáčkách to dřelo, zadek mi zalézal dovnitř a na dorazech to pružilo tak o 2-3cm takže si to na větší nerovnosti škrtlo..

Tužší :D vždyť tu pořád píšu že tužší to budeš mít díky dorazům :)

post-16683-0-77893300-1409759523_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Weitec je možná tužší než naše TAčko. Já vzadu škrtal jen na větších nerovnostech a vepředu jsem měl ET35 + 5 mm podložky, protože se mi kolo nevešlo a škrtalo o tlumič. Takže výsledné ET30 a tam mi to dřelo v zatáčkách. Každopádně už měsíc mám pneu 215/35 a oproti této fotce jsem tak o 4-5cm níže..

Odkaz ke komentáři

Poloosu podložky nevyřeší :) To se musí vyříznout nosník. Podložkama řeším, že mi dře vpředu disk o tlumič, když mám ET35 tak disk ani nenasadím, když mám ET30 tak ho nasadím, ale v zatáčkách dře lem disku a teď když mám ET25 vpředu tak je to pohoda. A zároveň se tím doladí kola pěkně zároveň s lemem, ani nevylézají ani nejsou utopené :)

Odkaz ke komentáři

Přišly H3 HID xenony do mlhovek, bohužel jeden startér je nefunkční takže reklamace. Zástavba xenů se tedy posune. Alespoň jsem stihl upravit náklon čočky mlhovek tak, abych je mohl používat jako normální světla :)
Tady fotka o kolik se mi povedlo čočku zvednout :) Pravé světlo hotové, levé série.

post-16683-0-44947500-1409940199_thumb.jpg

post-16683-0-18224800-1409940239_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

:D Teď jsem to měl rozebrané, je tam taková clona do půl čočky. Hliníkový odlitek, tak jsem jí zbrousil tak o 5mm ( na straně řidiče do šikma abych neoslňoval ) říkal jsem si jak to bude super. Poskládal jsem to a rozsvítil světla...... No a hrůza děs :D obrousil jsem to asi mooc a šíleně to oslňovalo s tím xenonem. Tak moc, že se ani nedalo stát před autem :D takže znovu roznýtovat a na tu clonu jsem přinýtoval plech na jeden nýt, takže se s ním dá naklánět a štelovat sklon kvůli tomu oslňování, teď už to neoslňuje a jsem zvědavý v noci jak to bude svítit. :) Takže pokud by jsi se dal do broušení té clony, tak uber vážně jen tak 2mm max :)
Co se týče demontáže tak je to v klídku, origo nýty odvrtáš a krásně to rozpůlíš, clona drží na malém torxu. Pak snýtuješ zpět novýma nýtama. Žádná věda :)

Odkaz ke komentáři

Tak něco se zasejc děje.
Velké díky patří Jarýskovi za velice precizní vyříznutí nosníku pro poloosu :) Takže se budu moci plazit ještě víc :lol:
post-16683-0-59700800-1410374778_thumb.jpg
Cestou od Jardy jsem koupil na vrakáči stropní lampičku dozadu nad sedačky :)
post-16683-0-29734100-1410374918_thumb.jpg

A včera po domácku vyrobené tvrdé dorazy na zadní tlumiče
post-16683-0-69083000-1410375032_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...