Přejít na obsah

Plzeňský kraj

mirnovak1

Doporučené příspěvky

Tak to už taky vím, kde to je :smich:

Jo, jo, docela mě tím olejem naštvali, a to ještě mají v protokolu jasně napsáno kolik litrů to má být...

Ne, ne Martin nebydlí v Rudný, ale ve vesničce hned vedle je servis, kde ty naše mazlíky ladí (ale konkrétní navigaci bych už nechal na něm).

V autosklo RADA budu chtít udělat fólie a mají tam opravdu fajn ceny: komplet na OII kolem 4.000 (dělají LLUMAR, BRUXAFOL, 3M).

Hm, tak ať se do toho března vymarodíme :lool: teď by to setkání vypadalo pěkně - klub chrchláků :lool:

Odkaz ke komentáři

RK.Reznik: ty jo, chápu ten jejich ceník dobře, že by Octa vyšla na 1.900 (tedy 1.700) s LLumarama? To je pěkná cena... a spokojenej?

Jo, tuberárna by teď asi pasovala nejvíc :smich:

Přizpůsobíš se místem nebo tou tuberou? :lool:

Upraveno uživatelem Campus
Odkaz ke komentáři

To jo, až se tomu nechce věřit... tak do toho bych šel, chci jenom lehce přitmavit, žádnou mafii. Všechna okna stejnou folii (ten tmavší zadek na stříbrným limu nevypadá moc hezky), takže abych neměl moc trable se zatmavením předních bočních oken ( i když by asi mohly být protože podle MD se na tahle tónovaná okna nesmí už dávat dodatečné zatmavení).

Odkaz ke komentáři

Ahoj Všem já to včera vzdal a šel hajat :-))))

reakce na vše asi na něco zapomenu tak kdyžtak konkretně na mail.....martinrub@seznam.cz a neukamenujte když hned nedopovím :-)))))

Jsem z prahy 5 řeporyje ale ted zdílím dílnu v Tachlovicích právě u rudné Bratránek tam má kompletní servis na urovni s kompletním zázemím velké prostory teplo čisto atd.....Campus může dát info.....takže kdyby jste potřebovali cokoliv jiného na voze v TOP kvalitě udělat tak neni problem zařídit........!!!

Jinak já mohu montovat také na Praze 5 ale mám menčí prostory ale dá se také!!!

ovšem se pracuje na nové dílně zabukem takže se nebojte........:-)))))ale bohužel vše nejde hned................

někdo se ptal na čidlo do OII ty které odcházejí jjj ale netuším cenovku takhle hned......

a FOLIE pánové to je kapitola sama ..........mám blbé zkušenosti...........folie nalepené dobře věčinou.....ale auto doprasené.......osobně si můžem říci.....

M.

Odkaz ke komentáři

MartinRS:

Já už jsem o tom přesvědčen! Jsem v klidu, že nemusím zdlouhavě řešit co a jak a kde mám koupit a jak to udělat,

když vím, že jsi tady Ty a baví Tě to.

Navíc Ty tady tím získáš 100% další klientelu (i když si myslím, že už tak jí máš hodně) :huh:

Díky!

Odkaz ke komentáři

Pánové, jestli pojede za Martinem do Tachlovic, tak si vemte s sebou přezůvky, ať tam jeho bratránkovi nenašlapete v servisu :huh:

Ne, vážně, už naposledy: zázemí i práce na profi úrovni, takže v tomhle směru bych žádný problém neviděl a v klidu bych se svěřil do rukou zkušenýho.

Teď si mě, Martine, trošku znejistil s těma fóliema. Nečekal bych, že při lepení fólií můžou borci "vylepšit" i zbytek auta... ach jo, to aby jim člověk stál za zadkem při všem... Ale jestli si dal RK.Reznik polepit k tomu dodavateli už druhý auto, tak snad to bude v pohodě.

Osobně mi přijdou Llumary jako jedny z lepších na našem trhu - je to tak nebo mám jenom zkreslený představy?

Odkaz ke komentáři

OK, tak až pojedu k MartinoviRS, tak si napřed koupím bačkůrky na přezutí :huh:

S těma fóliema - já nevím, podle mého názoru jsou okna u OII dobře tónované a plně mi to vyhovuje.

Jediný důvod, kvůli čemu bych je potencionálně bral je, že by nebylo vidět do interiéru, až tam budu mít Columba.

Také jsem slyšel pár lidí, jak nadávali na to, co všechno jim při lepení fólií poškrábali a ulámali v interiéru (nikdy nedokážete, že to byli oni).

Ono stačí pár zácvaků, interiér při nerovnostech začne rachotit, rezonovat atd a už bych byl nasranej.

To se třeba ještě dá napravit, ale škrábance...

Ale to jsou jen moje obavy - věřím, že existují profesionální firmy, které toto zvládnou bez chyb.

Jde taktéž určitě o vizuální stránku věci - já mám grafitku, takže tam už fólie tak nevyniknou jako třeba na světlejším barvě, to je jasné.

Mít třeba saharu, tak bych asi také uvažoval.

Odkaz ke komentáři

Tak já právě taky nechci tmavý okna ve stylu mafie, ale jenom lehce to přitmavit právě kvůli tomu pohledu do interiéru (aby to nebylo úplně na první pohled "průhledný") a taky kvůli létu, kdy by fólie měly trochu pomoc proti UV a neměl by se tolik ohřívat vnitřek (ale třeba jsem zase myšlenkově mimo mísu a tenhle efekt to nemá nebo nepatrnej).

Mám stříbřenku, takže tam si lehce tmavší okna dovedu představit (ono, mezi námi na tmavé to, podle mě, vypadá ještě líp).

Hm, tak s tím možným poškozením interiéru mě to dost odrazuje... ach jo. To zase budu nad tím přemýšlet jako nad tím, když mi Martin dával tempo, jestli tam rovnou nedat FL páčky - 2x jsem to měnil a co myslíte? jasně, že tam nakonec jsou obě FL páčky (co Martine? :smich: ).

RK.Reznik: a jaký zatmavení máš? Nedělej Zagorku a hoď sem fotku :huh:

Odkaz ke komentáři

Campus: tak na stříbřence jo-o, tam si to dovedu představit! :huh: I s tim ohříváním interiéru máš pravdu.

Na tmavé to jistě vypadá hůř - alespoň si tak omlouvám proč to nechci :smich: :smich: :smich: Žádné odmlouvání!

Jen technická, co se myslí těmi FL páčky?

Odkaz ke komentáři

Lumar folie jednoznačně top kvalita......mám je na mé OI už řadu let zatmavení všude 35% do zrcadlova a krásně to ladí s autem zeleným a nazelenalé okna a pohoda jenže jsem si je nechal nalepit svépomocně okna jsem vyndal odnesl na nalepení a nandal sám a na 5té dveře jsem zavezl auto ale řádně připravené......a bylo hotovo.......takhle uplně stejně to uděláme u naší OII a budu mít klid......jeden člen fora to ted řeší na funl novém autě mu to poškoldili maximálně nejhůř co jsem viděl dolámané plasty jako extrém (samozřejmě stát se může cokoliv ale toto by ode mne neodjelo) člověk to chtěl řešit v klidu ale dnes už dělají mrtvé brouky atd a to se k tomu i přiznali!!!! a na posledy se mu ještě vysmáli.......ono se to tu určitě ukáže ale kamarád je natolik slušnej že čeká!!!!!!!!!

M.

PS jako jak se dnes dělá je věčinou humus a mě je s toho dost na nic..............

DSG ....FL facelift páčky jsem mu dával komplet oboje víš :-))))jsou na nich trochu jinak udělané popisky....jinak žádný přínos jen na krásu........

a zde link na mou OI http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=289

Upraveno uživatelem MartinRS
Odkaz ke komentáři

JJ LCD jsem dělal už do nejrůznějších vozů vše by mělo být v mém tema montáže...:-)))))o cenách všeho můžem dát řeč osobně.......

a pravda je že to má svůj učel třeba dlouhou cestu do Chorvatska má dcerka moc ocenila :-)))))))) v mém tematu najdeš jak jsem kamaradu montoval také LCD a chtěl to mít extra udělané že si ve předu na columbu pustí jiný film než dozadu pro děti pohádky a to pak bylo kabelování a přístrojů....a dozadu ještě bezdrátová sluchátka atd.....:-))))mazec sestava to udělat do prostoru auta :-))))do toho ještě volitelně všechny vstupy s DVB-T tunerem..........

Odkaz ke komentáři

MartinRS: No tak to je mazec! To muselo být něco! 8-o

Budeme muset hodit řeč při tom instalování Columba.

Vidím to tak, že mi řekneš číslo svého účtu a já ho nahlásím v práci, aby Ti tam rovnou lifrovali mojí výplatu :huh:

Moje přítelkyně se se mnou pravděpodobně rozejde... :smich: Tak to vlastně už LDC potřebovat nebudu :smich: :smich: :D

Odkaz ke komentáři

ty si taky člověče dobrej kolík :-))))))))))))) má žena mé koníčky naprosto chápe prostě člověk se musí věnovat všemu ale na prvním místě je prostě pro mne stejně rodina!!!!!!!!!!!!!!

má okta se měnila hodně dlouho než dostala tuto podobu ......vše šlo opravdu hodně pomalu a toho času to by někdo ani nevěřil kolik to pohltilo.............ufffff :-)))

Upraveno uživatelem MartinRS
Odkaz ke komentáři

MartinRS: Nemůžeš prosím odebrat Tvé polovičce DNA? Já bych zkusil nějak upgradovat mojí přítelkyni.

Auto je pro ní jen spotřební materiál, do kterého nemá cenu jakkoli investovat (což je praktická, ale nezábavná pravda)

a já jsem u ní "blbej jak první lidi", když do toho cpu Columby a podobné nesmysly :smich:

Děkuji předem :huh:

Odkaz ke komentáři

Chlapi, neserte mě (sorry, ale jinak už to nejde), na LCD v opěrkách jsem taky koukal (hlavně kvůli malýmu) a potom na to slastně zapomněl a vy to tu zase vytáhnete :smich: ach jo...

Martine, jaký, že je číslo tvýho účtu, že bych ho taky rovnou nahlásil v naší účtárně :huh:

No nic, už si připravuju seznam, dohodím si k tomu přibližný ceny a vždycky za nějaký čas budu losovat...

Už jsem to tu někde psal, ale je to opravdu běh na delší trať - tedy pokud si člověk chce zachovat fungující rodinu a manželství (nakonec, je to vlastně jenom auto) :smich:

DSG: nezoufej, moje polovička na to má podobný názor, takže když jsem v neděli přifrčel nadšenej, tak sice byla ráda, ale, že by se mnou skákala ke stropu, to zase ne. Ale zase mi otevřeně řekla, že je lepší když ty peníze (co mi zbydou) cpu do auta a ne do ženských - chtěl jsem na to velmi vtipně odpovědět, že do ženských se přeci cpe něco jinýho, ale radši jsem to spolknul :D

Ještě k těm FL páčkám, Martin už to popsal (ošklivě, ale pravdivě :smich: ) - rozdíl je jen v potisku, funkční přínos nulový... (s dovolením použiju Martinovo fotku z té montáže - namontované nové, položené na desce staré).

post-2153-1295963719_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Campus
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...