Olomoučák Odesláno Leden 25, 2011 Sdílet Odesláno Leden 25, 2011 Loučim se s Vama,za 4 hodky letim na zasněžené a namrzlé planě :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Campus Odesláno Leden 25, 2011 Sdílet Odesláno Leden 25, 2011 Wladis: zkusím se pozeptat, ale teď o nikom nevím :-( Olomoučák: tož dobrou, taky to už balím... kam že to letíš na pláně? (to už moc času na spaní nemáš) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Wladis Odesláno Leden 25, 2011 Sdílet Odesláno Leden 25, 2011 vase octavky 1 - Muj Combajn...kdyby byl nekdo zvedav,jsou to uplne prvni fota-to hnusny radio uz tam neni ,-) Mejte se,dobrou noc-jdu poveceret.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
italik Odesláno Leden 26, 2011 Sdílet Odesláno Leden 26, 2011 Moc pekna :) ja mel jednickovou do rijna minuleho roku. myslel jsem ze si ji necham dokud to jen pujde. tdi 66kw2003 .pak jsem na internetu nasel 4x4 dvojkovou se vsim co se mi libi a bylo to.. jednickova byla pryc druhej den po zadani inzeratu. ted s ni jezdi mlada slecna v Tremosne. Super byla spotreba 4,5 l. na to se s ctyrkolkou nikdy nedostanu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Campus Odesláno Leden 26, 2011 Sdílet Odesláno Leden 26, 2011 Tak spotřeba je jedna věc, ale zase se teď nemusíš bát jezdit na horách - s tou 4 kolkou je to asi paráda... navíc ten skok ve výbavě je asi taky pozitivní, ne? :) mě se tvůj auťák líbí. Wladis: jooo, stříbrná je pěkná (dřív se mi tedy tolik nelíbila, ale nějak jsem to přehodnotil ). Nafoť potom tu novou masku na autě - takhle samotná vypadá dobře (je vidět, že se doma nudíš :-) ). PS: to původní autorádio bylo fakt, promiň, dost hrozný :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Leden 26, 2011 Sdílet Odesláno Leden 26, 2011 Ahoj všem tady to jede nestačím to ted ani pročíst klucí :-)))) FL páčky je uchylka měnit ale také jsem je dal.....na naší OII..... cenově jak psal Campus (navíšení levá s pravou)pravá nová levá nová když se to sečte na něco to přijde když se dává i tempo.......i zdroj je bohužel normální ceny......co mohu tak levé páčky s tempomatem klasický potisk tak neni problem pro Vás udělat komplet cenovku aspon at se rentuje cesta když třeba budem něco řešit a bude toho více......vše je o dohodě..... tech mám skladem více kusů orig nové !!!............:-))))) kdybych něco přehlédl ....tak nejlépe konkrétní věc tak SZ...... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Wladis Odesláno Leden 26, 2011 Sdílet Odesláno Leden 26, 2011 CAMPUS: to vis,zimni vecery jsou dlouhy...ale masku uz asi nikdy vice-hrozna piplacka. To radio tam zbylo po prvnim majiteli-v nemecku proste nemaji vkus. Taky to byla prvni vec co sla ven ,-) italik: diky...4,5L jo? Jak jsi to docilil? Mne ukazuje prumer 5,6 - 6,4 ale mam asi tezkou nohu a mam rad sviznejsi jizdu,tak to neresim... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Campus Odesláno Leden 26, 2011 Sdílet Odesláno Leden 26, 2011 Hm, vaše starosti mít... to jsou cifry, kterých u benzínu dosáhnu maximálně s vypnutým motorem :) (dokázal jsem mít 5,2 ale to byla jízda vyloženě na spotřebu, jinak jsem v průměru někde kolem 7-8l / 100km) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DSG Odesláno Leden 26, 2011 Sdílet Odesláno Leden 26, 2011 Tak problém se zadníma vratama vyřešen - konečně jsem si také udělal něco na autě sám :D Zjistil jsem, že se hýbalo to oko, do kterého zajíždí zámek, takže stačilo jen dotáhnout dva torxy a je hotovo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Campus Odesláno Leden 26, 2011 Sdílet Odesláno Leden 26, 2011 Šikula, hlavně, že to bylo jenom tohle :-) Za světla je to hledání příčiny hned lepší, co? Mám to stejně - nejraději bych to chtěl vždycky vyřešit hned a jsem vzteklej když už je třeba tma a nemám šanci si na to pořádně posvítit (i když podzemní parkoviště u obchoďáků taky poskytují určitý azyl ). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DSG Odesláno Leden 26, 2011 Sdílet Odesláno Leden 26, 2011 Campus: no přesně tak! Já byl včera tak nasranej večer... Ale ještě že jsem se na to vykašlal, určitě bych nadělal víc škody než užitku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
italik Odesláno Leden 26, 2011 Sdílet Odesláno Leden 26, 2011 Wladis" ta spotreba samozrejme mimo mesto . ja po meste skoro vubec nejezdim. Nafta od Aralu+aditiva olej5w40 pneu continental a nad 4.5 litru nesla 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Campus Odesláno Leden 26, 2011 Sdílet Odesláno Leden 26, 2011 DSG: jo, jo, stejnej vnitřní boj mam vždycky taky - chtěl bych to vyřešit, ale je mi jasný, že při tý tmě to můžu "vylepšit" ještě mnohem víc a z nějaký prkotiny potom opravdu vyrobit průser... italik: tak to máš dobrý, já jezdim hlavně po městě. Ráno nastartuju studený auto, odvezumalýho do školy a za 10 minut jsem v práci, odpoledne zase startuju to znovu studený auto a frčím domů - a přitom smutně sleduju tu hroznou průměrnou spotřebu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Wladis Odesláno Leden 26, 2011 Sdílet Odesláno Leden 26, 2011 To ja nastartuju a sup na dalnici smer Plzen... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RK.Reznik Odesláno Leden 26, 2011 Sdílet Odesláno Leden 26, 2011 Ahoj tak co ten sraz 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DSG Odesláno Leden 27, 2011 Sdílet Odesláno Leden 27, 2011 No tak zatím je pořád tak nějak hnusně a zima - což dle předpovědi má vydržet do poloviny února... ...nevím, možná bude lepší počkat na příznivější předpověď? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Campus Odesláno Leden 27, 2011 Sdílet Odesláno Leden 27, 2011 Jo, jo, já bych taky ještě chvilku počkal až bude z předpovědi trochu naděje na slušnější počasí... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RK.Reznik Odesláno Leden 27, 2011 Sdílet Odesláno Leden 27, 2011 Tak já jsem se jen zeptal 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DSG Odesláno Leden 27, 2011 Sdílet Odesláno Leden 27, 2011 RK.Reznik: Vždyť v pohodě :) Já už se také těším a nejradši bych udělal sraz zítra :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Campus Odesláno Leden 27, 2011 Sdílet Odesláno Leden 27, 2011 Tak můžeme udělat rychlý večerní předkolo někde na parkovišti u obchoďáku ;-) já jsem taky rád, že se to tu rozjelo a plánuje se nějaký sraz. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DSG Odesláno Leden 27, 2011 Sdílet Odesláno Leden 27, 2011 Campus: no s dírou v palubce se mi nikam nechce ;) :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Campus Odesláno Leden 27, 2011 Sdílet Odesláno Leden 27, 2011 Proto jsem psal "večerní" - bude tma :D tak právě, že se potom na Kozlu může sledovat ten pokrok (jak se říká hezky česky "progres" ;) ). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Wladis Odesláno Leden 27, 2011 Sdílet Odesláno Leden 27, 2011 Zdravim vespolek...Tak muzeme udelat sraz a bude se hodnotit kdo ma nejspinavsi auto-nechci se vytahovat,ale suverenne bych vyhral :-))) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
italik Odesláno Leden 27, 2011 Sdílet Odesláno Leden 27, 2011 tak tomu never, mam v technicaku barva cerna, ale ted je vic bily. mam tu sul vsude. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DSG Odesláno Leden 27, 2011 Sdílet Odesláno Leden 27, 2011 Campus: tak ok, ale nebudete se mi smát a žádné přihlouplé řeči typu "Jééé, kde máš rádio?; Co ta díra tam, atd", ok? :D Do miss špína se klidně přihlásím také, budu určitě v TOP10, nebo tedy v TOP6 ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Wladis Odesláno Leden 27, 2011 Sdílet Odesláno Leden 27, 2011 Tak sul na cerny vypada dobre ale hnedy bahno na stribrny ma taky neco do sebe,a venku zas pada tan bilej sajrajt...to se to bude zitra peeeekne klouzat ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Campus Odesláno Leden 27, 2011 Sdílet Odesláno Leden 27, 2011 Hm, tak když vyhlásíme TOP10 špinavců, tak máme pravděpodobně šanci všichni ;) Musím se ale teď zastat černý barvy, protože tu jsme měli do teď na předchozích autech a o tu se starato, to je za trest - ta byla špinavá pomalu okamžitě po umytí... to sříbrná je milosrdnější (tedy kromě toho bahna, to asi nepřidá žádný barvě - hnědou Oktu jsem ještě snad neviděl). Jo, jo, venku se sype ten bílej sajrajt, to bude ráno zase veselo... DSG: to víš, že se ti nikdo nebude smát :D tak já ti toho Columba vytisknu na karton a doma si ho aspoň vystřihneš :D (teď se to povídá, ale až ho budeš mít osazenýho, budu ti tiše závidět). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DSG Odesláno Leden 27, 2011 Sdílet Odesláno Leden 27, 2011 Wladis: skučím blahem - ráno dřív vstávat, jít odhrabat sníh před pergolou, příjezdovou cestu a před vratama, doklouzat se do práce, doklouzat se z práce, odhrabat sníh před vratama, příjezdovou cestu a před pergolou, odhrabat schody, zout se, svléct se, rozplakat se, zhroutit se v rohu a umřít ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Campus Odesláno Leden 27, 2011 Sdílet Odesláno Leden 27, 2011 Tak jeden den by to možná šlo, ale probudit se druhý den a znovu a znovu... osobně mě ta zima ve městě už moc nebere (na horách je to fajn). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DSG Odesláno Leden 27, 2011 Sdílet Odesláno Leden 27, 2011 Campus: plně souhlasím, na horách je to o tom prostředí, jiank to nestojí za nic - ještě tedy bílé Vánoce byly pěkné - po dlouhé době. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.