Závy Odesláno Červenec 8, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2012 Přeji pěkné odpoledne, přemýšlím o dodělání dálkového ovládání centrálu na moji octávku I r.v. 2002 a chci vás poprosit o radu, nebo pokud někdo máte již zkušenost s tímto výrobkem. http://www.rakso.cz/...relovaci-klice/ Co na to říkáte ? Mám to koupit nebo mi doporučíte něco jiného ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Červenec 8, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2012 jakou máš komfortní jednotku? kolik máš oken v elektrice? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Červenec 8, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 8, 2012 V elektrice mám jen přední okna. Jak poznám jakou mám komfortku?? Mám Octavii celebration pokud to pomůže 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Červenec 11, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 11, 2012 V elektrice mám jen přední okna. Jak poznám jakou mám komfortku?? Mám Octavii celebration pokud to pomůže Tak jsem se šťoural a něco zjistil, snad to pomůže. _________________________________ 1C0959799A 3R Komfortgerát HLO 0003 1U4959801D 3R Tursteuer.FS KLO 0002 1U4959802D 3R Tursteuer.BF KLO 0002 1C0959799A 3R Komfortgerat HLO 0003 zx1U4959801D 3R Tursteuer.FS KLO 0002 __________________________________ Tohle jsme dostal z diagnostiky. Tak prosím o radu jestli tato jednotka náhodou neumí DO. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Červenec 12, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 12, 2012 Tak co chlapi ? Víte někdo jestli by mi nešlo na tuhle komfortku DO, aniž bych kupoval tu blbinu co mám v odkazu výše ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Červenec 13, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 13, 2012 každá komfortka s předníma oknama v elektrice umí DO! přijímač DO ale může být vypnutý - stačí nahrát eeprom s aktivním DO... můžu aktivovat v Humpolci... stačí ti jenom origo vystřelováky a máš DO - ty mám taky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Červenec 13, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 13, 2012 každá komfortka s předníma oknama v elektrice umí DO! přijímač DO ale může být vypnutý - stačí nahrát eeprom s aktivním DO... můžu aktivovat v Humpolci... stačí ti jenom origo vystřelováky a máš DO - ty mám taky Díky moc ! To sem chtěl slyšet, že to ta komfortka umí Na kolik by mě to tak vyšlo ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Červenec 13, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 13, 2012 kolik chceš vystřelováků? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Červenec 13, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 13, 2012 kolik chceš vystřelováků? No jako mně by stačil jeden vystřelovák s dálkou, pokud by se posral tak bych v rezervě měl na odmykání a startování ten původní. Nyní mám dva obyčejné klíče, takže čip pro immo bych z jednoho přendal do vystřelováku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hdcz Odesláno Červenec 14, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2012 Taky bych bral vystrelovak! Vsechny okna v elektrice. Jedu kolem humpolece 11.8. dopoledne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Franco Odesláno Červenec 17, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 17, 2012 Zdravím Vás páni.Som tu nový a nechcem zakladať novú tému ohladom DO,tak svoj problém by som napísal sem.Prestalo mi na jednom kluči fungovať dialkove otvaranie dverí a na druhom to ide len niekedy.Mám v aute alarm META,zrejme je to z výroby a musim teraz auto zamykať len manualne,no neaktivujem tým alarm.Chcel by som vedieť,že keby som si kupil tu sadu,čo sem dal odkaz MARTIN-ZAVADIL http://www.rakso.cz/...relovaci-klice/ či by mi to fungovalo namiesto toho dialkoveho,čo mam teraz.Teraz mam DO priamo v kluči,nemam vystrelovak.Mam Octaviu model 2001. Ďakujem za odpovede 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pepa007 Odesláno Červenec 17, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 17, 2012 Rakso nebrat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Franco Odesláno Červenec 17, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 17, 2012 Rakso nebrat Prečo nie? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Červenec 18, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 18, 2012 Ten plast nie je prilis kvalitny, casom praskal (dost skoro..., do roka to byvalo rozpadnute) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Franco Odesláno Červenec 18, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 18, 2012 aha...Tak budem hladat dalej... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Roman1173 Odesláno Červenec 19, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 19, 2012 aha...Tak budem hladat dalej... Nehledej dál ale když máš dálku v klíči jak píšeš tak zjisti proč nefunguje.Může být špatná baterie v dálce (dej novou a znova spáruj) vadná komfortka,odešla dálka atd.Vyjde to levnějš ale podle toho co popisuješ bych to typoval na baterii nabo dálku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Franco Odesláno Červenec 22, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 22, 2012 Bateriu som dal novú...Ale už som klúč odniesol do opravy,majú mi zavolať,kde je problem a kolko to bude stáť...Tak uvidím. Chcel som aby mi s toho urobili vyskakovačku,no ked mi zabil,že to stojí 130 eur,tak som to radšej nechal,nech opravia tento 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Roman1173 Odesláno Červenec 23, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 23, 2012 Franco pokud nevíš jak spárovat dálku po výměně baterie koukni sem http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=253 .Pokud chceš předělat na vystřelovák tak koukni tady http://www.skodaoctavia.cz/clanek/predelani-klice-na-vystrelovaci 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Červenec 24, 2012 Autor Sdílet Odesláno Červenec 24, 2012 Franco pokud nevíš jak spárovat dálku po výměně baterie koukni sem http://forum.octavia...p?showtopic=253 .Pokud chceš předělat na vystřelovák tak koukni tady http://www.skodaocta...na-vystrelovaci Super, tenhle odkaz jsem potřeboval ! Mohl by mi ještě někdo prosím poradit, který z těchto klíčů mi půjde na moji komfortku viz. výše ? Nebo je to jedno ? Jsem poněkud zmatený z těchto označení... HLO 1KO 959 753 N Tak který ? Díky za odpověď 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pepa007 Odesláno Červenec 25, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 25, 2012 Máš octavii 1 model 2002 jak je to někde nahoře. Je to třetí generace komfortu potom potřebuješ klíč s písmenem J (K je O II.)na konci písmena AH nebo DA http://www.auto-klic.cz/nahradni-tlaitka-a-planety?page=shop.browse&category_id=51 No ale pokud ti to nabízí Milhausek on dobře ví co tam tam patří a klíč má. Dálkové ti na tvoji komfortku nepojede automaticky Zcela jistě bude třeba ji vyměnit nebo přehrát EPROM v původníkomfortce. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
xshreck Odesláno Srpen 19, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 19, 2012 Poradí mi někdo prosím, jaké označení DO mi půjde na předface octavii? Mělo by tam být 433mhz nesklopný klíč. Mám jednu dvoutlač dálku s označením 6y0 959 753 E a nejsem si jistý, jestli jí v autě rozchodím (je nepoužívaná, koupená jako nová na fabii) Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mslx Odesláno Srpen 19, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 19, 2012 ta dialka by ti mala ist . je to 433mhz takze by nemal byt problem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
xshreck Odesláno Srpen 19, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 19, 2012 hledám na forech (google) a ukazuje mi to právě všady 434, na škoda autodílech 433. Myslím že to bude 434 :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Srpen 19, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 19, 2012 ta dálka ti půjde! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
xshreck Odesláno Srpen 19, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 19, 2012 a je nekde seznam, jake oznaceni ma mit jakou frekvenci? dik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Golficek1 Odesláno Září 4, 2012 Sdílet Odesláno Září 4, 2012 Milhaus,jaká je cena za ten vystřelovák? Já mám doma dálku 433,jestli se nepletu tak je to 433,9Mhz a na oktu mi nejde,434 měly až ty nové jedničky ale nevím od kterého roku,a první prý měly ještě jinou frekvenci,takže sám v tom mám chaos,v golfu mám Rakso už dva roky a zatím funguje,ale vystřelovák se mi brousit nechce,mám strach,že bych ho za chvilku ulámal jak na oktě... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Skychodec Odesláno Září 28, 2013 Sdílet Odesláno Září 28, 2013 Dobrý den, mám Škodu Octavii I combi r.v. 1999 po Faceliftu a zajímalo by mě zda by bylo možno namontovat original DO s vystřelovacími klíči ? (nyní pouze standardní klíče bez DO) Nebo budu odkázán na nějaký neoriginální výrobek na DO s vystřelováky jako je Rakso i když u toho se bojím těch plastů ale píši tam že začali brát od jiného vyrobce a prej se to praskání a rozpadávání zlepšilo, ale nemám žádné zkušenosti. Pokud možno kdyby jste měli nějaký odkázek nebo radu na nějaký jiný výrobek lepší kvality budu rád. Vím že je to tady už nějakou dobu mrtvé ale snad mi někdo poradí :) Předem děkuji S pozdravem Adam Odvody 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest boron Odesláno Říjen 6, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2013 dobrý večer mám problém se zamykáním octavie1. Když auto zamknu tak všecny dveře fungují kromě těch u spolujezdce ty se zamknou a hned odemknout . Dále bych se chtěl zeptat jak otevřít zadní dveře,když je tam dětská pojistka a venkovmí klika přestala fungovat. děkuji za radu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
_neo Odesláno Říjen 7, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2013 Dále bych se chtěl zeptat jak otevřít zadní dveře,když je tam dětská pojistka a venkovmí klika přestala fungovat. děkuji za radu už jsi zkusil krumpáč ? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
-pavel- Odesláno Říjen 28, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 28, 2013 Chtěl bych se zeptat mam central ale ne do jen na klič jaka je možnost dodělani dalky? okna mam všecky v eletrice a je to model s kulatou palubkou a este šedym interierem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.