Přejít na obsah

Čierna Faceliftová Perla :)

Doporučené příspěvky

• o měsíc později...

No vcera som s nimi jazdil v noci a mam take zmiesane pocity :rolleyes:

Ako nie su zle, len sa mi to tazko porovnava s NB+, lebo su dost podobne, len rozdiel je vo farbe svetla. Dam im este cas a poskusam ich este za dazda a na snehu.

Co sa tyka H1, tak tam neni co vymyslat. Tu som maximalne spokojny s http://www.hej.sk/autozarovky-osram-12v-h1-55w-p14-5s-2ks-cool-blue-xenon-effect-4200k/ :palec:

Kde ste kupovali tie Nokya Yellow? Na ebay som ich nasiel, len shipping je dost vysoka :(

//edit: aha, nasiel som aj s free shipping :D

@marek393: ano tie H8 maju, len ja by som chcel hmlovky co najviac do zlta. Ked su hmlovky biele, tak je s nimi v hmle prd vidiet :)

Co sa tyka tych parkovaciek, tak vcera som s majitelom toho eshopu telefonoval asi pol hodinu a vidno, ze ma dobry prehlad a nerobi to mesiac a ani rok. Do parkovaciek mi odporucil TIETO, lenze tie sa do FL svetla nezmestia, mam ich odskusane. Tie urcite nehadzu chybu vypalenia ziarovky. Dalsia viarianta su TIETO...k tymto mi hovoril, ze na niektorych autach chybu hadzu a na niektorych nie a je jedno, ci je to MR vyssi, alebo nizsi. Tie asi vyskusam a uvidim :)

Odkaz ke komentáři

v ktorych svetlach mas H1?

inak ohladne tych T10 do parkovaciek: mal som tam led uz si nepametam ktore a nehadzali chybu, ale efekt nebol ktovie aky, lebo svietilo to iba ako bod a nie ako obocie(cela cast parkovacieho svetla) tak som tam dal osram blue a svieti to menej zlto ako klasicka. Casom mozno vymenim za tu co som dal link

Odkaz ke komentáři

Další Xenesis? Také jsem z viditelnosti v rozpacích. Přesněji po nastavení světel už svítí dobře, ale ta barva trošku splývá a mate mě. Nicméně vypadají na pohled jako xenony, což mi vyhovuje. Např. včera jsem jel do Prahy ještě za tmy při silném sněžení a nebylo vidět nic - ale to bych neviděl ani s klasickými. Ale večer jsem viděl hezky a neměl jsem ani potřebu zapínat dálkovky. Na Vysočině sněžilo, takže jsem zapl mlhovky, což mě zase světelně "rozrušilo" a znovu jsem si musel zvykat na odstín, ale jinak se s tím jelo příjemně. Kolem a dokola jsem asi po měsíci užívání spokojen :palec:

Odkaz ke komentáři

A mal si uz vo svetlach nightbrakery?

Teraz vecer som preskocil z Octy do Pola, kde mam NB+ a skoro mi to oci vypalilo :lool:

Ale zas Polo ma aj ine svetla...bez cocky.

Neviem neviem, musim ich este skusat, ale nevidim to s nimi moc ruzovo. Pripadaju mi ako dalsie imidzovky :rolleyes:

@marekczek: ty si uz moc rozmaznany :P

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...