libero1071 Odesláno Duben 18, 2014 Sdílet Odesláno Duben 18, 2014 hovoril, ze taky cisty naftak este na zdvihaku nemal :P ale zato tam mal dymiaci dvojliter :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pawouk01 Odesláno Duben 18, 2014 Sdílet Odesláno Duben 18, 2014 Jestli je libero šikovný a ochotný stejně tak na dílně, jako je jeho poradenská činnost na obou forech, tak takového mechanika by si přál každý. A v tomto případě lituji, že je od mě tak daleko. :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Duben 18, 2014 Sdílet Odesláno Duben 18, 2014 budeš lepší než ozi, kterej jezdí kvůli servisu z prahy do náchoda :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Duben 18, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 18, 2014 ... Urcite ano 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pawouk01 Odesláno Duben 18, 2014 Sdílet Odesláno Duben 18, 2014 Já si to myslel. Teď lituji dvojnásob. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Duben 18, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 18, 2014 vypada to za tmy zaujimavo, no viac ti poviem ked to uvidim nazivo :D No pan kritik ich dnes videl nazivo, tak som zvedavy co napise az dorazi domov :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Duben 18, 2014 Sdílet Odesláno Duben 18, 2014 Svetla na zivo vypadaju fajnovo :) musim uznat ze fotky moc skresluju v tomto pripade takze za mna 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Duben 18, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 18, 2014 Takze kedy ich budeme montovat na tvoju Lauru? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Duben 18, 2014 Sdílet Odesláno Duben 18, 2014 bojím sa že to bude v sobotu :D tú ďalšiu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Duben 19, 2014 Sdílet Odesláno Duben 19, 2014 No najskor musim dokoncit interier a vse co mam uz nachystane takze tak skoro to nebude :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Duben 19, 2014 Sdílet Odesláno Duben 19, 2014 Len aby si uz nemal aj tie svetla nachystane a prekvapil nas :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Duben 19, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 19, 2014 No najprv to musim ja vsetko doladit a vychytat, az potom si to nahodi. Pride na hotove :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Duben 19, 2014 Sdílet Odesláno Duben 19, 2014 Tak takto to ma vymyslene :-D :-D :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Duben 19, 2014 Sdílet Odesláno Duben 19, 2014 Však ti to poslem kyselinko. Aby ti to svetilo jako superb :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Duben 19, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 19, 2014 To si mi uz pisal a este mi nic neprislo IMHO na superbe to svieti moc silno, no chcel by som to aspon porovnat a poladit uz podla svojho 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Duben 19, 2014 Sdílet Odesláno Duben 19, 2014 Ale ten bok fakt o malinko svítí méně ale je to videt jenom z 30cm pak uz nie 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Duben 19, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 19, 2014 No ved to, ze ten bok sa asi neda vyladit tak, ako ostatne dva segmenty <_< 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Duben 19, 2014 Sdílet Odesláno Duben 19, 2014 Ale vyhladil sem to v rámci možnosti. Fakt to neni poznat když stoji metr za autikem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Duben 19, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 19, 2014 Posli mi pls do SZ screen dimmingu z toho PQ35, tvojho konecneho konfigu. Alebo to bol ten, co si mi naposledy posielal? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Duben 19, 2014 Sdílet Odesláno Duben 19, 2014 ja som mimo, až dojdu na hotel tak vytáhnu z brašny notas a půjde to. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Květen 9, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 9, 2014 Trosku zmeny v interiery, dekor elegance facelift, index BE9. Ta "carbonova" folia ma uz omrzela a povodne som tam mal tie hnusne, tmavo sede listy, tak som to vymenil komplet cele Do dveri nahodim asi zajtra, spolu uz s odhlucnovacou penou, ktora sa mi uz dlhsiu dobu vala v garazi ^_^ Keby niekto chcel komplet listy do celeho auta, aj s tou foliou, kludne mu ich posuniem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Květen 9, 2014 Sdílet Odesláno Květen 9, 2014 (upraveno) Pekne ;) hned ten intros prekukol Upraveno Květen 9, 2014 uživatelem lumi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Květen 9, 2014 Sdílet Odesláno Květen 9, 2014 uz nechces folie ani videt jo ? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Květen 9, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 9, 2014 No ked som videl nazivo tie Petasove origos carbonove (UV9), tak nejaka folia sa tomu nemoze rovnat. Ked uz, tak origos, vyzera to uzasne, dokonca lepsie ako piano, alebo hlinik ...a teraz prileti marek a napise, ze piano je naj 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Květen 9, 2014 Sdílet Odesláno Květen 9, 2014 Tobě se fakt ten origo Elegance karbon líbí? U předface bych to ještě pochopil, ale shodli jsme se s otcem, který to aktuálně v OII od výroby má, že tak laciný kas plastu s nějakým mřížkováním se hledá jen těžko Ale toť jen můj názor, hlavní je, že z toho máš sám radost 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Květen 9, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 9, 2014 No ja som rad, ze som zhodil hlavne tu debilnu foliu, ktora je ozaj len nahrazka niecoho, od ktoreho ma sakra daleko. Hlavne na ramiku okolo radia mi to po vyse dvoch rokoch uz nedrzalo tak, ako malo Hlavne je to uz prezitok a vidim to na kazdom tretom aute. A carbon nie je strieborny, je len jeden a to cierno-sedy UV9. Tamto je klasicka strieborna BE9 ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Květen 9, 2014 Sdílet Odesláno Květen 9, 2014 No, předface měl právě takovou tmavou stříbrnou s karbonovým vzorem a lakem. Ten po face je prostě jen stříbrný kus plastu s natištěnými čárečkami - snad už dokonce bez laku. Nepřipomíná to ani karbon, ani hliník, prostě plast.. Tím to nechci shazovat, já jen tak 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Květen 9, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 9, 2014 Aj tieto su lakovane, rozdiel medzi predFL a FL je len vo farbe, v nicom inom. U predFL bola farba tmavsia, cize listy boli tmavo-sede. Aj preto sa to mozno niekomu podobalo na carbon, lebo pri tmavom (spolu s tym mriezkovanim) sa svetlo inak lame, ako pri svetlom :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Květen 9, 2014 Sdílet Odesláno Květen 9, 2014 Tobě se fakt ten origo Elegance karbon líbí? U předface bych to ještě pochopil, ale shodli jsme se s otcem, který to aktuálně v OII od výroby má, že tak laciný kas plastu s nějakým mřížkováním se hledá jen těžko Ale toť jen můj názor, hlavní je, že z toho máš sám radost jaj, on to ma byt karbon? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.