Kyselinka Odesláno Leden 22, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 22, 2015 Kilometre naskakuju <_< 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Leden 22, 2015 Sdílet Odesláno Leden 22, 2015 (upraveno) Už to prodej jako Klint :D Mas tam teplo jak v Řecku Upraveno Leden 22, 2015 uživatelem marekczek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Leden 22, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 22, 2015 :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Leden 22, 2015 Sdílet Odesláno Leden 22, 2015 nejako pomaly naskakujú... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mich Odesláno Leden 22, 2015 Sdílet Odesláno Leden 22, 2015 fíha, za chvílu mě budeš mít! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Leden 22, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 22, 2015 (upraveno) No pomaly nenaskakuju, myslim ze tak akurat :D Inak dnes som vytiahol Igora z postele a nakodovali sme tu regulaciu podsvitu palubovky. Clovek by ani nemyslel, ze taka prkotina zaberie hodinku kodovania <_< ...preto mu patri velka vdaka, ako vzdy Upraveno Leden 22, 2015 uživatelem Kyselinka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Leden 22, 2015 Sdílet Odesláno Leden 22, 2015 tebe nefungovala regulácia podsvitu? či ako to mám chápať čo ste vlastne nakódovali? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Leden 22, 2015 Sdílet Odesláno Leden 22, 2015 (upraveno) lubi v klidu, mě to vysvětloval asi hodinu, že prima nemá regulaci podsvitu introše :D vůbec sem nechápal co řeší :D Upraveno Leden 22, 2015 uživatelem marekczek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Leden 22, 2015 Sdílet Odesláno Leden 22, 2015 (upraveno) Jj on ju tam nemal :) Upraveno Leden 22, 2015 uživatelem lumi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Leden 22, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 22, 2015 Socky to nemaju, zial :D Preto pisem, ze koli takej prkotine... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Leden 22, 2015 Sdílet Odesláno Leden 22, 2015 ale maji :) ridit to regulator v budikach :) ... nicmene kolecko je kolecko kde si kazdy navoli intenzitu dle sveho 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Leden 22, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 22, 2015 Regulator v budikoch reguluje len podsvietenie displaya, mam taky pocit. Nevsimol som si, ze by mi automaticky menil podsvietenie celych budikov a aj palubky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Leden 22, 2015 Sdílet Odesláno Leden 22, 2015 (upraveno) Mění i budíky, ale palubku ne. Ale to i u verzí s kolečkem. Kvůli palubce si z principu kolečko asi nechám dodělat taky, ale trošku nechápu přístup jednoho místního člena, který v bazaru kolečko nabízí za 90,- Kč, sliboval, ale pak se už neozval Takže u Váši to asi nebude, ale zase na to tak nespěchám :) Upraveno Leden 22, 2015 uživatelem Stickler 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Leden 22, 2015 Sdílet Odesláno Leden 22, 2015 jaj tak to sam nevim, nezkousel jsem respektive jsem to nikdy nepostrehl, ale Denis to bude vedet, jeste to ma :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Leden 22, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 22, 2015 (upraveno) @denis: ved Vasa ti to moze potiahnut, nakodovat a vyskusat funkcnost. Kolecko si potom mozes neskor vymenit aj sam. Mne to tiez vsetko pozapajal este davnejsie, ale spojazdnili sme to az teraz :) Len to nakodovanie je trosku zlozite <_< Upraveno Leden 22, 2015 uživatelem Kyselinka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Leden 22, 2015 Sdílet Odesláno Leden 22, 2015 Aha.. tak to ma nenapadlo že Prima to nemala.. ale tak ani Rapid to nemá.. :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Leden 22, 2015 Sdílet Odesláno Leden 22, 2015 (upraveno) Jo? Hele to mě nenapadlo, vidíš :) S Vášou na tom jsem domluven, takže to asi udělám jak píšeš Upraveno Leden 22, 2015 uživatelem Stickler 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Leden 22, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 22, 2015 (upraveno) Vasa to vie aj nakodovat, resp. ma na to kable a sw. Len mne to nekodoval koli zadnym LED svetlam, lebo pri parametrizacii cez Odis ide BCM do defaultu a je otazka, ci potom jednotka zoberie backup nastaveni. Mne to vsetko nastastie zobrala :) @lubinob: Njn nema, setri sa na vsetkom <_< Upraveno Leden 22, 2015 uživatelem Kyselinka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Leden 22, 2015 Sdílet Odesláno Leden 22, 2015 (upraveno) Oukej, děkuji za info :) @lubinob: Vždyť classic/prima/activ neměla nic, co vyšší verze ano. Namátkově : - Chyběla duální anténa - Zadní stropní světélko, včetně "tunelu" pro schránku na brýle - Druhá lampička v kufru - Lampička v kastlíku - Jumbo box - Chrom tlačítko na ručce, chrom kličky dveří, chrom "úsměv" na volantu a chrom lišta na popelníku - Čalouněné bočnice palubky - Tónovaná okna - Výškově stavitelné sedadlo spolujezdce a nastavitelné bederní opěrky - Dělené zadní sedačky a sklopný sedák - Uzavíratelná schránka palubky - Palubní počítač (pozor, ne Maxi-DOT) - Stropní bagy - ESP - Malý kožený paket - Dálkový centrál - Dle verze někdy chyběla i klima - a nakonec ta regulace podsvitu palubky ..a z exteriéru.. - Mlhovky s denním svícením - Lakované kliky a zrcátka - Asférické zrcátko na straně řidiče - Boční lišty ...a to je možná vše. Proto není tak jednoduché a hlavně ne levné udělat z tohoto ničeho "něco" ;) Upraveno Leden 22, 2015 uživatelem Stickler 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Leden 22, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 22, 2015 (upraveno) JJ tak tak, skratka socka, ale niektore veci som mal uz v packete + ...tu dualnu antenu chcem aj na nejak vyriesit Upraveno Leden 22, 2015 uživatelem Kyselinka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Leden 22, 2015 Sdílet Odesláno Leden 22, 2015 Tu jsem vyřešil, naštěstí chystá lépe jak origo :) No já naštěstí měl taky nějaké příplatky, jako výškově stavitelné sedadlo spolujezdce, nastavitelné bederní opěrky, dělené a sklopné zadní sedačky, dálkový centrál, klimu, palubní PC a rezervu. Aspoň něco, no.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Leden 22, 2015 Sdílet Odesláno Leden 22, 2015 (upraveno) duálnu anténu nemal predFL ani zo Streamom v elegance.. ale face so Swingom už áno.. ;) ESP som nemal ani s Elegance plus... výškovo nastaviteľnú sedačku spolujazdca nemá ani Tomiq, ale zas ten má dovoz z Talianska.. :D a tie ostatné veci väčšinou viem čo nebolo v základe ;) len nejak tá regulácia podsvitu ma zaskočila že nebola.. :D nj, na Rapide šetria dosť aby nekonkuroval octávke... Upraveno Leden 22, 2015 uživatelem lubinob 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Leden 22, 2015 Sdílet Odesláno Leden 22, 2015 Kdo ma primu?! Prodam mu calouneny sloupky:D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Leden 22, 2015 Sdílet Odesláno Leden 22, 2015 Ale vždyť já píšu o FL, že plno věcí neměl ani předFL v Elegantu, to vím :) @karlos: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Leden 22, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 22, 2015 (upraveno) Kdo ma primu?! Prodam mu calouneny sloupky:D A-ckove? V ako stave? :D Na tych plastovych sa mi dost odraza podsvit kluciek, co mi trosku vadi. @denis: to som mal v pakete aj ja :) A tu antenu si vyriesil ako? @lubinob: ten podsvit je nastaveny na cca 75% a ja som to chcel aby to svietilo naplno...a ked uz mal Vasa rozobratu polovicu palubky, tak mi to tam hned nakabloval...kolecko som mal kupene uz davnejsie. Upraveno Leden 22, 2015 uživatelem Kyselinka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Leden 22, 2015 Sdílet Odesláno Leden 22, 2015 Už jsem to mnohokrát popisoval i s fotkou :) Koupil jsem neorigo prut do přední části střechy, do přepážky nad rádiem jsem vyvrtal díru a upnul jsem tam tu anténu klasicky matkou (patka totiž měla šroub) tak, že prut míří směrem k pravým dveřím vodorovně v palubce. Anténa měla klasický DIN konektor, takže jsem ještě přikoupit redukce a bylo. Měl jsem to tak už na předFL s Amundsenem a už tehdy to fungovalo perfektně :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Leden 22, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 22, 2015 (upraveno) Mas link na tie fotky? Nejak mi to asi uslo, lebo u teba v topicu sa toho vzdy vela udeje a nejak to nestiham citat :D Inak tusim aj tomiq ma druhu antenu len hodenu v palubovke, pozdlz priecniku, alebo si to zle pamatam Upraveno Leden 22, 2015 uživatelem Kyselinka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Leden 22, 2015 Sdílet Odesláno Leden 22, 2015 ja mám to isté len položenú anténu naľavo nad budíkmi a kua ten columbus s ňou má problém.. ale len môj :( Tomášovi, Stanovi aj lumimu to funguje bez problémov.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Leden 22, 2015 Sdílet Odesláno Leden 22, 2015 to bude asi preto že si mu prehadzoval fázy medzi tými anténami.. nevieš čo od dobroty a potom nefunguje už ani jedna :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.