Přejít na obsah

Čierna Faceliftová Perla :)

Doporučené příspěvky

Ano přemýšlím o tom :) aditiva sice používám, ale slyšel jsem od lidí, že tyhle přípravky na vstřiky a podobné zabírají. A chtěl bych, aby byly v pohodě a nějakou chvíly vydržely.

Ale bojím se, že ten "bordel" co to rozpustí, se usadí jinde. Až se to tam nalije, tak se musí třeba já nevím pár km trošku šlapat, že? Aby se to vyplavilo/vyfoukalo ven. Co myslíš?

Pochybuju, že pani přede mnou něco takového dělala :) Už jsem si to našel na internetu.

Odkaz ke komentáři

Jednou jsem byl na školení ohledně nových motorů John Deere (největší výrobce traktorů a svých motorů na světě), řešili se tam oleje s nějakým Ing. od shell a došlo i na naftu. Říkal, že tyhle rozpouštědla co se lijou do nafty nepoužívat! Že je to jenom marketing a nic to nedělá. A když jo (záleží na výrobku) tak se většinou něco zanese. Maté s tím někdo větší zkušenosti? Je to pravda? Díky za odpověď! :)

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

@Tibos: U nas na zapade snad uz fujavica nebude a nechcel som nicit zimaky, musia vydrzat este jednu sezonu :D

@marekczek: jazdim stale rovnako, mozno teraz menej, ale asi tak akurat. Lesk robi ten 3M vosk, pred zimou som na nu dal par vrstiev...takze staci len prebehnut wapkou, demineralizovanou vodou a je cista. Minuly tyzden aj na zenithy isli 3 vrstvy vosku, na sezonu by to malo stacit :)

Upraveno uživatelem Kyselinka
Odkaz ke komentáři
  • o 4 týdny později...

Len pozor na wapkovanie a parne cistenie hlavne pri tychto octaviach. Ja som dal moju vycitit parou aj interier a potom sme pol dna nenastartovali auto a to sa nestriekal ani motor. Para v interieri sa nejak dostala od pedalov pod pristrojovku a nesla elektrika. Este ze bolo vonku teplo a mechanik poruke. Rozobral pristrojovku vyschlo to a uz potom nastartovala. Aj ked okna a ukazovatel paliva mi zacali fungovat az na druhy den. Fasa skusenost :-)

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...
  • o 4 týdny později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...