TDIfun Odesláno Červenec 2, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2010 ...si nestěžuju......jen mne to překvapilo ;) no jo do ted jsis daval olej do 120tek a proto te to prekvapilo :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Červenec 2, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2010 jj.....s uložením cca 15 a navíc netěsnost na převodovce :) a ještě kterási kurva(tuším kdo)domrdala všechny závity na šusplechu pod motorem ;) JAJIC TY WOE TYS TOMU V JAVORU DAL PĚKNĚ POKUŘIT :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajic Odesláno Červenec 2, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2010 no jo do ted jsis daval olej do 120tek a proto te to prekvapilo :) ale prd........ale "hrnec" je fakt hustější ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajic Odesláno Červenec 2, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2010 JAJIC TY WOE TYS TOMU V JAVORU DAL PĚKNĚ POKUŘIT :) ale ne....Javor to jen urychlil........vždyť je to deset let stará vrána a kardan má odlítáno 400000km,takže se až tak nedivím 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Červenec 2, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2010 Kube,asi nejsi mé schránce sympatický.........jeblo tě to do spamu :) No vidis to, a kolikrat jsem tam spadnul??? Rekl bych ze 2x ;) :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajic Odesláno Červenec 2, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2010 No vidis to, a kolikrat jsem tam spadnul??? Rekl bych ze 2x :) jj......příště musí psát Rubi......ta by mohla projít :) ;) :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Červenec 2, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2010 Tak kdo má zájem tak zítra grilujem maso u mých prarodiču na Bahenci (součadnice: Loc: 49°34'35.077"N, 18°49'44.1"E) není tam parkplac pro 20 aut, ale nějak se tam vlezem :) Akorat mi hlaste kdo jedete at mám dostatek masa ;) příjezd dobrovolně.. my jedem po obědě, Fun v 6 a Janek něco mezi.. takže na každém záleží jak chce... První foto je pohled z místa kde budem grilovat, druhé foto kde se bude parkovat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Červenec 2, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2010 ale ne....Javor to jen urychlil........vždyť je to deset let stará vrána a kardan má odlítáno 400000km,takže se až tak nedivím NO JO NO :) ŽELEZO STÁRNE 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rubi Odesláno Červenec 2, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2010 jj......příště musí psát Rubi......ta by mohla projít :) ;) :o já nevím co vy dva spolu máte.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajic Odesláno Červenec 2, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2010 Tak kdo má zájem tak zítra grilujem maso u mých prarodiču na Bahenci (součadnice: Loc: 49°34'35.077"N, 18°49'44.1"E) není tam parkplac pro 20 aut, ale nějak se tam vlezem ;) Akorat mi hlaste kdo jedete at mám dostatek masa :o příjezd dobrovolně.. my jedem po obědě, Fun v 6 a Janek něco mezi.. takže na každém záleží jak chce... První foto je pohled z místa kde budem grilovat, druhé foto kde se bude parkovat. projedu tam.....? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Červenec 2, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2010 jj......příště musí psát Rubi......ta by mohla projít :smich: Hade :) ;) :o :) :P :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajic Odesláno Červenec 2, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2010 já nevím co vy dva spolu máte.... ;) kdo kde jak? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Červenec 2, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2010 já nevím co vy dva spolu máte.... :( Lilo????? kdo kde jak? :) Ja vim ty nic to Fun ;) :o :) :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TDIfun Odesláno Červenec 2, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2010 Lilo????? Ja vim ty nic to Fun :) :P :( :) ;) :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Červenec 2, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2010 projedu tam.....? :) Snad jo kdyz tak nechas auto trochu niz :)ale ja myslim ze pomalu se to nejak da 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Červenec 2, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2010 Jajic... ja nevim.. asi jo, už sem tam dlouho nebyla tak nevim v jakem stavu to tam je...asi budeš nadavat, ale měl bys to zvladnout... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajic Odesláno Červenec 2, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2010 Snad jo kdyz tak nechas auto trochu niz :)ale ja myslim ze pomalu se to nejak da hlavně abych neoštípal kola..........aby to nebylo,jak jankova zkratka do javorníku :) ;) :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajic Odesláno Červenec 2, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2010 Jajic... ja nevim.. asi jo, už sem tam dlouho nebyla tak nevim v jakem stavu to tam je...asi budeš nadavat, ale měl bys to zvladnout... já a nadávat? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Červenec 2, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2010 Tak kdo má zájem tak zítra grilujem maso u mých prarodiču na Bahenci (součadnice: Loc: 49°34'35.077"N, 18°49'44.1"E) není tam parkplac pro 20 aut, ale nějak se tam vlezem ;) Akorat mi hlaste kdo jedete at mám dostatek masa :o příjezd dobrovolně.. my jedem po obědě, Fun v 6 a Janek něco mezi.. takže na každém záleží jak chce... První foto je pohled z místa kde budem grilovat, druhé foto kde se bude parkovat. ACH JO VY SE MÁTE, BUDETE SI GRILOVAT A PAPAT MASÍČKO A JÁ SE BUDU POTIT NA STŘEŠE :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajic Odesláno Červenec 2, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2010 Ja vim ty nic to Fun :) ;) :o :) konečně se na to přišlo :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Červenec 2, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2010 hlavně abych neoštípal kola..........aby to nebylo,jak jankova zkratka do javorníku :) ;) :o Divej se neslibim ti nic, bo mě pak zabiješ... sou to hold hory.. tak německou dálnici tam nečekej... ale normalně tam jezdí různé auta i s velkýma kolama a snížene (ikdyž třeba lambo sem tam ještě neviděla) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TDIfun Odesláno Červenec 2, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2010 ACH JO VY SE MÁTE, BUDETE SI GRILOVAT A PAPAT MASÍČKO A JÁ SE BUDU POTIT NA STŘEŠE :) vecer??? Ja vyjizdim v 18hodin.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Červenec 2, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2010 (upraveno) :) ;) :o Potrefena husa se vzdycky ozve :) :P :( Upraveno Červenec 2, 2010 uživatelem Kube 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajic Odesláno Červenec 2, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2010 vecer??? Ja vyjizdim v 18hodin.. tak vyrazíme společně? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Verush Odesláno Červenec 2, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2010 tak vyrazíme společně? A nezapomeňte Mařenu, jinak sme dogrilovali... pokyny už dostal. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajic Odesláno Červenec 2, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2010 A nezapomeňte Mařenu, jinak sme dogrilovali... pokyny už dostal. :) ano šéfe ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Červenec 2, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2010 vecer??? Ja vyjizdim v 18hodin.. NO JÁ POČÍTÁM ŽE SKONČÍM TAK V DEVĚT VEČER JAKO MINULE A PAK SE DOJEBANÝ VYVRÁTÍM DO POSTELE :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TDIfun Odesláno Červenec 2, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2010 Sraz kde??? U tebe na zastavce?? KOncim v 18h. prevlecu se vemu spacak a jedu.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rubi Odesláno Červenec 2, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2010 Lilo????? :) ;) :o tak Lilo je snad naše mimino.... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Červenec 2, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2010 Lilo????? ;) :o :) tak Lilo je snad naše mimino.... :P Mas pravdu lasko moje :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.